Dodaj firmu

Čuvaonica Paun

Čuvaonica Paun idealna je za dnevno čuvanje dece. Nalazi se na Banjici, a možete dovesti svoje dete na sat vremena, pola dana ili ceo dan.
Pročitaj više

Zlatka Šnajdera 11, Banjica
Voždovac, Beograd

Happy Owl - edukativni centar

Happy Owl edukativni centar nalazi se na Voždovcu. Nudi mnoštvo edukativnih sadržaja za decu, produženi boravak za osnovce, školu stranih jezika za sve uzraste i pripremnu nastavu za upis u srednju školu.
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 307
Voždovac, Beograd

Beli Meda vrtić

Vrtić Beli Meda nalazi se u naselju Vojvode Vlahovića u uređenom i potpuno renoviranom objektu površine 600 m2, sa dvorištem od još 300 m2, prilagođenom klincima svih uzrasta sve do polaska u školu. Nudimo stručan nadzor, dobro obrazovanje i...
Pročitaj više

Vojvode Vlahovića 21n
Voždovac, Beograd

Vrtić Dečiji Svet Zvezdice

Vrtić "Zvezdice" jedan je od objekata u sklopu privatne predškolske ustanove "Dečiji svet". Smešten u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je urađena po najvšim svetskim standardima sa lepim i negovanim dvorištem.
Pročitaj više

Bilećka 18
Voždovac, Beograd

Vrtić Vremeplov

Vrtić „Vremeplov“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete. Naš vrtić vam nudi poludnevni i celodnevni boravak za vaše dete, upis traje tokom cele godine, a roditelji imaju pravo na subvenciju grada Beogr...
Pročitaj više

Miklošićeva 36
Voždovac, Beograd

Novi klinci edukativni centar

Edukativni centar Novi klinci nalazi se na Voždovcu. Edukativni centar je namenjen deci od 6-14 godina, koji mogu uživati u produženom boravku, a nezavisno od njega i u mnogobrojnim kreativnim aktivnostima i radionicama.
Pročitaj više

Jove Ilića 55
Voždovac, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane