Stilski Namestaj Leokom

 • 2
5.00 | 4 ocena

O nama - STILSKI NAMEŠTAJ LEOKOM

leokom.bgd@gmail.com,


Preduzeće "Leokom M & V" započelo je sa svojim radom 1993. godine. Naš salon nameštaja pronaći ćete u Sarajevskoj ulici broj 85, u Beogradu. Dugogodišnje iskustvo u radu omogućilo nam je da Vam na jednom mestu ponudimo široku paletu nameštaja i pratećeg programa koji će Vaš dom ili poslovni prostor učiniti oazom stila i elegancije.

Asortiman naših proizvoda čini nameštaj visoke klase koji će zadovoljiti svojim funkcionalnim i estetskim delom, Vaša ocekivanja.

Salon nameštaja "Leokom M & V" Vam nudi:

 • - stilski nameštaj
 • - kožne garniture
 • - nameštaj modernih formi
 • - zavese
 • - draperi
 • - roletne
 • - peketo mehanizme
 • - mebl štof


Domen naših usluga obuhvata opremanje stanova, poslovnih prostora i drugih objekata. Zahvaljujući stečenom iskustvu u ovom poslu, možemo da Vam ponudimo originalna idejna rešenja za uređenje Vašeg doma i kancelarije. Visok kvalitet nameštaja za dnevne sobe, trpezarije i druge prostorije u stanovima, kućama i poslovnim objketima, koji prati stil po Vašem ukusu, uneće dozu elegancije i prijatnosti u Vaše okruženje.

Veliki broj zadovoljnih klijenata koji nas srdačno preporučuju, najbolji su dokaz kvaliteta naših proizvoda i usluga.

Stilski nameštaj

U zavisnosti od Vaših želja i potreba možete se opredeliti za komadni ili garniturni stilski nameštaj. Trosedi, dvosedi, fotelje, baržeri, taburei, klub stolovi, komode, vitrine i brojni drugi komadi nameštaja oplemeniće prostorije po Vašem izboru. Ukoliko želite u trosede i dvosede je moguće ugraditi mehanizam, kao i izvršiti korekcije dimenzija nameštaja i svih drugih detalja.

Na Vama je da odaberete boju mebla i drveta, a naše je da ispunimo Vaša očekivanja.

Takođe od stilskog nameštaja možemo da Vam ponudimo trpezarijske stolove i stolice, različitih oblika i dimenzija, kao i spavaće sobe.

Kožne garniture

Salon nameštaja "Leokom M and V" Vam nudi široku paletu modernih i klasičnih kožnih garnitura. Proizvodimo 4 kategorije goveđe kože, kao i 4 mebl štofa i eko kože, koje prati velika ponuda boja i kombinacija. Po Vašoj želji možete odabrati kožne garniture na razvlačenje ili one fiksne. Veoma udobne za spavanje, sa jednostavnim mehanizmom razvlačenja, kožne garniture iz naše ponude pružiće Vam maksimalan komfor. Takođe sve elemente kožnih garnitura možete poručiti komadno, bilo da Vam trebaju trosedi, dvosedi, fotelje, taburei ili ugaona ganitura.

Moderne forme

Osluškujući potrebe savremenih ljudi za programom koji ispunjava potrebe praktičnog življenja, nudimo Vam moderne forme nameštaja. Visoko kvalitetan nameštaj poseduje u osnovi kutiju za posteljinu, mehanizam za razvlačenje uz mogućnost izrade stranica rokonaslona i naslona po Vašoj želji. Perfektna izrada i plastifikacija svih metalnih klizača, garantuje Vam za dugotrajnost našeg nameštaja. Program nameštaja modernih formi obuhvata ugaone garniture, trosede, dvosede, fotelje i taburee u tri dimenzije. Takođe po Vašoj želji možemo korigovati dimenzije i prilagoditi ih prostoru kojim raspolažete.

Zavese, draperi, mebl štof

U našoj ponudi nalazi se širok asortiman zavesa, drapera, roletni, mebl štofova, paketo mehanizama i drugih detalja čiji je zadatak da ulepšaju Vaše okruženje.
Elegantan stil koji zatvorenim prostorijama daju zavese i draperi iz naše ponude, učiniće da se u zatvorenim objektima osećate prijatno i udobno. Kompletna ponuda zavesa, drapera i mebl štofa dolazi do nas iz Turske i odlikuje se izuzetnim kvalitetom i stilom.

Ističemo da šivenje zavesa i drapera nenaplaćujemo.

Stilski nameštaj, kožne garniture, nameštaj modernih formi, zavese, draperi, roletne, peketo mehanizme i mebl štof.

Nameštaj za dnevne sobe i trpezarije.
Opremanje stanova, poslovnih prostora i drugih objekata po Vašoj želji.
Sve na jednom mestu.

Salon nameštaja "Leokom M and V" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

01.06.2018 03:17
Jasna Lesjak
Veoma prefinjen stilski namestaj,visokog kvaliteta sam pronasla u LEOKOM-u. Tako sam lepo i sa stilom opremila svoj stan da je uzivanje provoditi vreme u njemu!Sve pohvale!
09.02.2017 11:33
Goran Sarenac
Stilski namestaj,kozne garniture,namestaj modernih formi.Asortiman njihovih proizvoda cini namestaj visoke klase koji ce zadovoljiti svojim funkcionalnim i estetskim delom, vasa ocekivanja.Predivan namestaj.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Saloni namestaja
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Stilski Namestaj Leokom
 • stilski namestaj leokom,
 • leokom stilski namestaj,
 • leokom,
 • lusteri i lampe,
 • stilski namestaj leokom radno vreme,
 • stilski namestaj leokom kontakt telefon