Zašto je dobro koristiti štap za selfije

Ako ste ljubitelj takve vrste fotografija, koje kasnije ili čuvate ili objavljujete na društvenim mrežama, onda je u svakom slučaju štap za selfije odličan izum i trebalo bi da ga koristite.

Kako produžiti vek trajanja baterije na mobilnom telefonu

Jedan od najčešćih problema, na koji sasvim sigurno nailaze mnogi korisnici mobilnih telefona širom sveta jeste i trajanje baterije.

Fotografisanje mobilnim telefonom - da ili ne

Iako je težnja mnogih kompanija, koje se bave proizvodnjom mobilnih telefona da naprave uređaj, koji će u nekom trenutku zameniti profesionalne fotoaparate po karakteristikama, to još uvek nije slučaj.

Da li znate ko je Bixby

Ukoliko se koristite “ Samsung ” telefonom novije generacije, onda je vrlo verovatno da ste se upoznali i sa time šta je, to jest ko je Bixby.

Novi mobilni ili polovan

Postoje mnoge razlozi zbog kojih bi se trebalo odlučiti za kupovinu novog mobilnog telefona, mada je neosporna činjenica da postoji i sasvim dovoljno razloga za kupovinu polovnog mobilnog telefona.

Da li je maska za mobilne telefone neophodna

Odmah nakon kupovine novog mobilnog telefona, mnogi od nas prvo razmišljaju o kupovini maske, te nastoje da osiguraju i displej, pa u tom smislu se odlučuju ili za zaštitno staklo za mobilne telefone ili za plastičnu foliju.

Zaštitno staklo za mobilne ili folija

I prednosti i mane ima kako zaštitno staklo za mobilne telefone, tako isto i folija.

Kako odabrati slušalice za mobilne telefone

Vrlo često u današnje vreme, posebno mlađi ljudi, koriste mobilne telefone za slušanje muzike.

Kako proceniti realnu vrednost telefona prilikom otkupa?

Bez obzira da li odlučite da otkup telefona organizujete samostalno ili ćete angažovati specijalizovani servis za to, morate imati u vidu određene činjenice.

Otkupna cena IPhone XR

Pre nego što se fokusiramo na otkup telefona, moramo napomenuti da svaki uređaj, pa i mobilni telefon gubi na vrednosti čim je kupljen, to jest čim ga je vlasnik izneo iz prodavnice.

Koliko u ovom trenutku možete dobiti u otkupu za Iphone X?

Najnoviji ekran od 5,8 inča se smatra ujedno i najvećom prednošću, koju nudi mobilni telefon IPhone X, nadaleko čuvene kompanije Apple.

Koja je vrednost polovnog Samsung S 10 u prodavnicama, a koliko možete dobiti u otkupu?

Dobro je poznato da kompanija Samsung ima izuzetno kvalitetne sve tehničke uređaje, čijom se proizvodnjom bavi, pa i mobilne telefone, tako da se može pohvaliti i modelom Galaxy S 10.