Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prodaja viljuškara
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Prodaja viljuškara

Da li biste se složili sa činjenicom da je viljuškar najsnažniji zaposleni radnik u vašoj firmi? A pri tome, najmanje košta. Ovo je pola šala, a od pola zbilja, jer se moderno poslovanje ne može zamisliti bez upotrebe ovih mašina.

 

 

Ma koliko vi brinuli o svom viljuškaru, održavali ga i vršili redovne preglede u stručnim servisima, jednoga dana će doći vreme da mašina ode u penziju, jer joj je jednostavno – prošao rok upotrebe. Sada je vreme da se nabavi nov viljuškar.

Prodaja novih viljuškara

U potrazi za mašinom, naići ćete na dosta firmi koje nude polovne viljuškare. I to je sasvim O.K. opcija, jer su to ispravne mašine koje vam dugo mogu služiti. Ali, svi ćemo se složiti sa konstatacijom da je novo – novo, kada se o bilo čemu radi, a naročito o mašini koja će biti u upotrebi svakoga dana u vašoj firmi. 

U startu, to bi značilo izdvajanje nešto veće količine novca nego da kupujete polovni viljuškar, ali na duže staze, to bi zapravo predstavljalo uštedu, jer ćete izbeći potencijalno menjanje rezervnih delova, češće servisiranje i slično.

Iznenadićete se kada vam kažemo da u ponudi postoji preko 600 različitih vrsta viljuškara. Pa tako, bez obzira o kojoj se visini podizanja radi, podlozi ili dužini deonice, uvek postoji odgovarajuće rešenje za vaše potrebe.

Prodaja viljuškara – iskustva

Viljuškari predstavljaju veoma bitnu kariku u procesu manipulacije robom. Tu naročito mislimo na transport robe, utovar, pretovar, istovar, kao i skladištenje robe, koji su skoro nezamislivi bez ovih mašina.

Viljuškari su radne mašine, koje imaju različite karakteristike i namene, pa je stoga veoma bitno da budu bezbedni, ispravni, prilagođeni nameni i pouzdani.

Kada imate nov viljuškar, isto je kao i da imate nov automobil. On će vas služiti perfektno, bez smetnji i zastoja. Svi znamo koliko zastoji u proizvodnji mogu koštati samu firmu, ukoliko recimo, ima stare viljuškare koje ne želi da zameni novim. 

 

 

Odlaganje kupovine novih viljuškara nikako ne znači uštedu novca, već naprotiv – njegov gubitak. Zašto? Jednostavno, ukoliko vaša stara mašina iznenada otkaže, a vi se pravovremeno niste obezbedili novim viljuškarom, možete kasniti u procesu proizvodnje, što vodi ka nepoštovanju rokova, neprofesionalnosti prema vašim klijentima i kupcima, te gubljenju poslovne reputacije. 

Svakako sve ovo ne želite, a to se jednostavno može sprečiti tako što ćemo na vreme planirati kupovinu novog viljuškara. Sa novim mašinama, proces rada će teći glatko, a to sve znači uštedu novca i vremena, u pravom smislu tih reči.

Ispod našeg teksta možete pronaći oglašene firme koje se bave prodajom novih viljuškara, kao i originalnih rezervnih delova, te pružanjem usluga servisa za sve vrste ovih mašina. 

Ukoliko tek započinjete posao, i niste sigurni kakav viljuškar vam je potreban, firme koje se bave njihovom prodajom imaju stručni tim koji vam stoji na raspolaganju kada su u pitanju konsultacije pri odabiru adekvatnog viljuškara.

U skladu sa vašim zahtevima, i uz savete stručnih lica, lako ćete doći do optimalnog viljuškara. 

Prodaja viljuškara – cena:

Cena zavisi od modela viljuškara, visine dizanja, nosivosti i sl. i kreće se u rasponu od 720 evra do 18500 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Miroslav Jagnjic

Viljuskari se u Beogradu mogu pronaci po razlicitm cenama. Neka uobicajena cena koja je potrebno da se izvoji za nov viljuskar je u proseku oko 10000 eura. Polovni viljuskari su vec nesto drugo.

15.09.2017
Jovana Milinkovic

Kako god da okrenete, prodaja viljuskara cesto nije ni malo naivna. Sve drugo koliko samo mogu da vidim moze da vude jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga. Cene su naravno i vise nego problematicne.

19.05.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju nije ona ni malo naivna.

08.05.2017
Lea Stankovic

U svakom slucaju ona treba da se dosta plati.

24.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se mene licno tice, kako god da okrenete, prodaja viljuskara u svakom slucaju nije nesto sto je posebno jeftino.

10.04.2017
Simona Vucinic

Ona mora u svakom slucaju da bude nesto posebno. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

23.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je ova prodaja nesto sto debelo treba i mora da se plati.

10.03.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ovo je postao sve unosiji posao.

06.03.2017
Janko Zivanovic

Svaka prodaja viljuskara je nesto sto treba da se debelo plati, ma koliko da to kosta.

15.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi se samo cini, u svakom slucaju je ona nesto sto mora posebno dosta da se plati. Drugacije ipak ne moze.

19.01.2017
Petar Jankovic

Sigurno da pojedinim ljudima ova vrsta prodaje relativno dobro ide.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

14.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate, prodaja viljuskara zavisi na prvom mestu od toga u kakvom je stanju ovo vozilo.

28.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko vam je potrebne kvalitetna prodaja viljuskara, samo treba da se obratite mestu koje se zove Apex i vise nista oko toga nemate da brinete.

09.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vas vec interesuje mesto na kojem mozete da kvalitetno kupie viljuskare, onda je u svakom slucaju idealno resenje za vas da posetite servis BT Company.

20.09.2016
Marko Petrovic

Mogu samo da kazem da viljuskari nisu ni malo laki po pitanju cena. Viljuskare je potrebno poprilicno platiti kako bi sve bilo kako treba.

17.08.2016
Dusan Markovic

Ukoliko trazite neko pouzdano mesto koje se na vkalitetan nacin bavi prodajom viljuskara, onda je u svakom slucaju potrebno da posetite BT company. To je mesto koje mozete posetiti tokom radnog vremena i u koje mozete imati puno poverenje.

14.07.2016
Petar Jankulovski

Viljuskari se u Beogradu mogu pronaci po razlicitm cenama. Neka uobicajena cena koja je potrebno da se izvoji za nov viljuskar je u proseku oko 10000 eura. Polovni viljuskari su vec nesto drugo.