Dodaj firmu

VASILION Antikvarnica

Prodaja retkih i raritetnih antikviteta u antikvarnici Vasilion na Savskom Vencu. Stare i unikatne slike, ikone,stari satovi, stilski nameštaj, lampe, porcelan.
Pročitaj više

Bulevar Kneza Aleksandra Karađordevića 20b
Savski venac, Beograd

BOHOFAMMEART Galerija by Dušica Milošević

Dušica Milošević konceptualni umetnik, dizajner nakita i slikar boji svet vedrim i fino uklopljenim izražajnim bojama u sklopu Bohofammeart galerije slika i drugih unikatnih umetničkih dela u Beogradu.
Pročitaj više

Miljakovac 2
Rakovica, Beograd

Slikarski atelje Duško Trifunović

Slikarski atelje Duško Trifunović se nalazi na teritoriji opštine Novi Beograd i u njemu možete videti veliki broj izloženih umetničkih dela ovog profesionalnog slikara. Sve izložene slike možete kupiti, ali i iznajmiti na 7, 30, 180 ili 365 dana.
Pročitaj više

Bulevar Arsenija Čarnojevića 126/1
Novi Beograd, Beograd

Galerija Španac

Pored prodaje umetničkih slika najcenjenijih domaćih autora, Galerija slika “Španac” nudi Vam jednu sasvim novu i jedinstvenu uslugu - iznajmljivanje slika za pravna i fizička lica. Iznajmite najlepša umetnička dela za Vaše specijalne prilike, promocije, svečanosti, stambeni ili poslovni prostor…
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 44a, (pored restorana Vagon)
Novi Beograd, Beograd

Galerija slika Vujadinović

Galerija Vujadinović se bavi prezentovanjem i prodajom dela primenjene i likovne umetnosti.Izuzetan izbor slika svih tehnika čini Galeriju Vujadinović prepoznatljivom u celom Beogradu i šire. U ponudi galerije je veliki izbor umetničke keramike, kamenine, porcelana i majolike….
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 11d, (naselje Belville, zgrada Jorgovan, lokal 9)
Novi Beograd, Beograd

Galerija Beli Andjeo

Umetničke slike koje inspirišu, pokreću maštu i sva Vaša čula, nalaze se u našoj galeriji, a veoma lako mogu postati deo Vaše svakodnevice. Dobro nam došli!
Pročitaj više

Sredačka 10
Vračar, Beograd

Prodaja slika uzima maha. Stan bez slika – prostor bez topline, prazan i hladan. Zamislimo sada dva zida. Na jednom se nalaze razne slike, originali i reprodukcije poznatih umetnika; na drugom zidu nema nijedne slike i on deluje bezlično, monotono, tužno... Za koji zid biste se odlučili?

Ako se slažete sa nama, onda je pravo vreme da razmišljate da napravite jednu korisnu, a pre svega lepu investiciju, tako što ćete uložiti novac u nabavku umetničkih dela, odnosno slika za vaš dom ili poslovni prostor.

Prodaja umetničkih slika

Možda zvuči pomalo neobično, ali čak ni poslovni prostori nisu to što bi trebalo da budu, ako njihove zidove ne ukrašavaju slike, raznih formata, u lepim ramovima. Kada vaši saradnici, klijenti, kupci, inostrani partneri budu došli u vaše kancelarije, i ako ih dočekaju sjajni prizori pažljivo i sa ukusom odabranih slika – utisak koji ostavljate je sasvim drugačiji od situacije kada u radnom prostoru imate samo „gole“ zidove.

Isti slučaj je i sa vašim stanom ili kućom. Pri kupovini slika bi trebalo voditi računa o motivima, a najviše o tome da se oni stilski uklapaju u ostatak enterijera. Slike, nameštaj i boja zidova, trebalo bi da čine jednu harmoničnu celinu u kojoj će vaša porodica i vaši gosti konstantno uživati.

Prodaja slika online se odvija na više načina, pa sebi možete da priuštite šetnju do omiljene galerije, ili da online poručite željeno delo.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama galerija nalaze se prikazana umetnička dela. Možete da se odlučite za klasiku, a to su ulja na platnu. Ovde razlikujemo originale i odlično izrađene reprodukcije. Kod takvih umetničkih dela, ne možete da primetite da se razlikuju od originalnog dela čak ni po jednom potezu kičice.

Vaši afiniteti možda više naginju ka akvarelima, koji deluju izuzetno sofisticirano, ili ka grafici, koja je posebno interesantna za moderno opremljene domove.

Prodaja slika srpskih slikara i umetnika

U dobro opremljenim galerijama možete pronaći dela poznatih srpskih slikara, kao i njihove replike.

Posebno su tražene: „Seoba Srba“ (ulje na platnu Paja Jovanović), „Kosovka devojka“ (ulje na platnu po Urošu Prediću), ulje na platnu „Takovski ustanak“, „Borba petlova“, „Kićenje neveste“, „Proglašenje Dušanovog zakonika“, „Hercegovački begunci“, „Čas mačevanja“, „Guslar“, „Povratak čete Crnogoraca iz boja“, „Karađorđe“ i mnoge druge.

Replike možete poručiti putem interneta, jer su jasno naznačeni svi podaci koji bi vas mogli zanimati, kao što je format slike, njena cena i slično.

Imajte u vidu da se kvalitetna reprodukcija nabavlja jednom i posle toga će se prenositi sa kolena na koleno. Isto tako, ukoliko se odlučite da nabavite originalno delo poznatog umetnika, možete biti uvereni da će ono ukrašavati vaš dom u decenijama koje dolaze.

Prodaja slika – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za određenu sliku, zavisi od mnogo faktora – da li se radi o ulju na platnu, akvarelu, grafici ili nekoj drugoj tehnici; da li je u pitanju reprodukcija dela domaćeg ili svetski poznatog slikara ili je reč o originalu...

U tom smislu, cene se kreću od nekoliko hiljada dinara, pa sve do nekoliko hiljada evra za jedno umetničko delo.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane