Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prodaja slika
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Prodaja slika

Stan bez slika – prostor bez topline, prazan i hladan. Zamislimo sada dva zida. Na jednom se nalaze razne slike, originali i reprodukcije poznatih umetnika; na drugom zidu nema nijedne slike i on deluje bezlično, monotono, tužno... Za koji zid biste se odlučili?

prodaja slika

 

Ako se slažete sa nama, onda je pravo vreme da razmišljate da napravite jednu korisnu, a pre svega lepu investiciju, tako što ćete uložiti novac u nabavku umetničkih dela, odnosno slika za vaš dom ili poslovni prostor.

Prodaja umetničkih slika

Možda zvuči pomalo neobično, ali čak ni poslovni prostori nisu to što bi trebalo da budu, ako njihove zidove ne ukrašavaju slike, raznih formata, u lepim ramovima. Kada vaši saradnici, klijenti, kupci, inostrani partneri budu došli u vaše kancelarije, i ako ih dočekaju sjajni prizori pažljivo i sa ukusom odabranih slika – utisak koji ostavljate je sasvim drugačiji od situacije kada u radnom prostoru imate samo „gole“ zidove.

Isti slučaj je i sa vašim stanom ili kućom. Pri kupovini slika bi trebalo voditi računa o motivima, a najviše o tome da se oni stilski uklapaju u ostatak enterijera. Slike, nameštaj i boja zidova, trebalo bi da čine jednu harmoničnu celinu u kojoj će vaša porodica i vaši gosti konstantno uživati.

Prodaja slika online se odvija na više načina, pa sebi možete da priuštite šetnju do omiljene galerije, ili da online poručite željeno delo.

Na lepo osmišljenim web prezentacijama galerija nalaze se prikazana umetnička dela. Možete da se odlučite za klasiku, a to su ulja na platnu. Ovde razlikujemo originale i odlično izrađene reprodukcije. Kod takvih umetničkih dela, ne možete da primetite da se razlikuju od originalnog dela čak ni po jednom potezu kičice.

Vaši afiniteti možda više naginju ka akvarelima, koji deluju izuzetno sofisticirano, ili ka grafici, koja je posebno interesantna za moderno opremljene domove.

Prodaja slika srpskih slikara i umetnika

U dobro opremljenim galerijama možete pronaći dela poznatih srpskih slikara, kao i njihove replike.

prodaja slika cena

 

Posebno su tražene: „Seoba Srba“ (ulje na platnu Paja Jovanović), „Kosovka devojka“ (ulje na platnu po Urošu Prediću), ulje na platnu „Takovski ustanak“, „Borba petlova“, „Kićenje neveste“, „Proglašenje Dušanovog zakonika“, „Hercegovački begunci“, „Čas mačevanja“, „Guslar“, „Povratak čete Crnogoraca iz boja“, „Karađorđe“ i mnoge druge.

Replike možete poručiti putem interneta, jer su jasno naznačeni svi podaci koji bi vas mogli zanimati, kao što je format slike, njena cena i slično.

Imajte u vidu da se kvalitetna reprodukcija nabavlja jednom i posle toga će se prenositi sa kolena na koleno. Isto tako, ukoliko se odlučite da nabavite originalno delo poznatog umetnika, možete biti uvereni da će ono ukrašavati vaš dom u decenijama koje dolaze.

Prodaja slika – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za određenu sliku, zavisi od mnogo faktora – da li se radi o ulju na platnu, akvarelu, grafici ili nekoj drugoj tehnici; da li je u pitanju reprodukcija dela domaćeg ili svetski poznatog slikara ili je reč o originalu...

U tom smislu, cene se kreću od nekoliko hiljada dinara, pa sve do nekoliko hiljada evra za jedno umetničko delo.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

14.06.2020
Neregistrovan korisnik

jednorog na rigips ploci od prirodnog kamena

29.08.2017
Ivan Stojanovic

kazu da umetnik nikada ne bi trebao ili smeo da se pita za cenu, posto njegov rad tesko da moze nekada da se isplati. Sve drugo je koliko samo mogu da vidim jedno veliko gubljenje vremena i nista vise od toga.