Led je neophodan za ugostiteljstvo, ali svoju primenu pronalazi i u kućnoj upotrebi. Zbog toga postoje firme čija je primarna delatnost proizvodnja, prodaja i dostava leda, a u našem tekstu možete pročitati razne korisne informacije vezane za ovu temu.

Pročitaj više

Led je neophodan za ugostiteljstvo, ali svoju primenu pronalazi i u kućnoj upotrebi. Zbog toga postoje firme čija je primarna delatnost proizvodnja, prodaja i dostava leda, a u našem tekstu možete pročitati razne korisne informacije vezane za ovu temu.

Prodaja leda

Nezamislivo je doći u restoran, i naručiti čašu koka-kole ili viski, a da pri tome, u njoj nisu kockice leda. To su kockice leda koje se proizvode svakoga dana i dostavljaju se na adresu naručioca.

Dostava leda kafićima

Kada je dugo i toplo leto, verovatno ništa ne prija više od soka koji je rashlađen kockicama leda. Led za kafiće i restorane se proizvodi pod kontrolisanim uslovima, i pakuje se veoma praktično, što dodatno olakšava upotrebu.

Dostava leda klubovima

Gosti klubova, kafića, restorana i drugih ugostiteljskih objekata, naručuju pića u koja je potrebno staviti kocke leda, jer je to pravilo po kome se takva pića služe. Postoje specifični oblici kockica leda, na primer, one koje imaju rupicu u sredini. To bi značilo da led ima veliku površinu i njome hladi i temperaturu obara vrlo brzo.

Dostava leda restoranima

Ima takvih oblika leda koji daju savršenu prezentaciju u čaši, i led je takve gustine da se veoma sporo topi. Pošto poseduje poseban oblik, on je odličan u situacijama kada se čaša dopunjava sa još kockica leda.

Led se dostavlja na adresu objekta specijalnim vozilima koja poseduju komore. Isporuka je često moguća i do kasnih večernjih časova, ali predlažemo da se o tome dodatno raspitate.

Ledene figure

Figure od leda su vizuelno savršene, i to su posebne kreacije koje će uveličati određenu svečanost, proslavu... Zbog toga će svim zvanicama taj događaj ostati u sećanju veoma dugo, baš zbog unikatnih detalja koje nisu imali prilike uživo da vide, sve do sada.

Ledene skulpture

Led se proizvodi u uslovima koji su posebno kontrolisani, i obavlja se stroga kontrola kvaliteta. Pri proizvodnji se koristi najsavremenija tehnologija, tako da su dobijene kockice leda savršeno čiste i veoma dugotrajne.

Ledene skulpture imaju više namena, i mogu da se upotrebe kao izuzetan ukras koji će se nalaziti na centru stola, ali i za izlaganje hrane, pića, cveća...

Kada budete na svoju proslavu uvrstili ledene skulpture, unećete notu elegancije i modernog stila, prema kome niko neće ostati ravnodušan.

Led za kafiće

Postoje ledene kocke koje su većeg gabarita, ali i takvi modeli kocki koje su idealne za one kafiće kojima su potrebne veće količine ledenih kockica.

Led za restorane

Spomenimo i drobljeni led, i to je led koji je blizu tačke otapanja. Često se koristi pri aranžiranju pića i hrane, tako da se dobija jedinstven vizuelni utisak, dok je samo ukrašavanje veoma jednostavno.

Led za ugostiteljstvo

Postoji i suvi led. To je led koji se koristi za hlađenje pića i hrane kod usluga keteringa, ali i u medicini. Pored toga, suvi led je dobar za odmašćivanje i čišćenje površina.

Kible za led

Kible su posude u kojima se hladi vino ili drži led. Postoje različiti modeli kibli, koje su drugačijih visina, zapremine, prečnika...

Prodaja i dostava leda – cena:

Cene se kreću u proseku oko 200 din. za džak od 10 kg, a u ovu cifru nije uračunata dostava leda.

*Za sve dodatne i preciznije informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Ostavite komentar
Ocenite tekst