Fakultet za gradjevinski menadzment

Cara Dusana 62-64, Beograd

Fakultet za preduzetnicki biznis

Cara Dusana 62-64, Beograd

Fakultet za arhitekturu

Cara Dusana 62-64, Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Privatni fakulteti
Pitaj firme

Fakultet informacionih tehnologija

Fakultet informacionih tehnologija privatna visokoškolska ustanova u sastavu Univerziteta Metropolitan.

Fakultet za menadžment

Fakultet za menadžment privatna visokoškolska ustanova u sastavu Univerziteta Metropolitan. Nalazi se u ulici Tadeuša Košćuška 63, opština Stari grad.

Fakultet digitalnih umetnosti

Fakultet digitalnih umetnosti privatna visokoškolska ustanova u sastavu Univerziteta Metropolitan. Nalazi se u ulici Tadeuša Košćuška 63, opština Stari grad.

Akademija lepih umetnosti Todoris

Akademija lepih umetnosti Todoris nalazi se u ulici Svetozara Miletića 12, na Dorćolu. Nalazi se u sastavu Univerziteta Union,a osnovna delatnost je obrazovanje studenata u oblasti umetnosti.

Beogradska bankarska akademija

Beogradska bankarska akademija - Fakultet za bankarstvo, osiguranje i finansije nalazi se u samom centru grada u ulici Zmaj Jovina 12. Naša ustanova je u sklopu Union Univerziteta.

Fakultet za evropski biznis i marketing

Fakultet za evropski biznis i marketing nalazi se u ulici Vojvode Dobrnjca 15, opština Stari grad. Naša visokoškolska ustanova koja radi u sastavu Evropskog Univerziteta, osnovana je 2000. godine.

Fakultet za inženjerski internacionalni menadžment

Fakultet za inženjerski internacionalni menadžment nalazi se u ulici Carigradska 32, na teritoriji opštine Stari grad. Visokoškolska ustanova koja radi u sastavu Evropskog Univerziteta.

Nova akademija umetnosti

Nova akademija umetnosti nalazi se na teritoriji opštine Stari grad, u ulici Carigradska 26/2. Na fakultetu nudimo programe koji su u skladu sa Bolonjskom deklaracijom.

Računarski fakultet

Računarski fakultet privatna visokoškolska ustanova nalazi se u samom centru Beograda u Knez Mihailovoj ulici broj 6. Osnivač fakulteta je firma CET – Computer Equipment and Trade.

SAE Institut

SAE Institut nalazi se u ulici Čika Ljubina 8, u centru Beograda. SAE institut ima jednu od najrazvijenijih obrazovnih mreža u oblasti kreativnih medija.

Fakultet za poslovno industrijski menadžment

Fakultet za poslovno industrijski menadžment nalazi se na teritoriji opštine Stari grad u ulici Venizelosova 31. Fakultet je za svoj rad nagrađivan i nosilac je više priznanja.

Idi na vrh strane