Fakultet za preduzetnicki biznis

 • 0
5.00 | 1 ocena

O nama - FAKULTET ZA PREDUZETNIČKI BIZNIS


Privatni fakultet "Univerzitet Union Nikola Tesla" pronaći ćete u Beogradu, u ulici Cara Dušana broj 62-64. Započevši sa radom 2011. godine, kao samostalna visokoškolska ustanova, naš univerzitet svojim studentima omogućava sticanje visokog obrazovanja iz različitih oblasti.

Organizacione jedinice "Univerziteta Union Nikola Tesla" su:

 • - Fakultet za preduzetnički biznis
 • - Fakultet za menadžment nekretnina
 • - Fakultet za arhitekturu
 • - Faklutet za ekologiju i zaštitu životne sredine
 • - Fakultet za građevinski menadžment


Fakultet preduzetništva svoj rad temelji na primeni najviših evropskih standarda prilikom vođenja nastave za menadžment ljudskih resursa. Nastojimo da svojim radom budemo dosledni visoko kvalitetnim studijima u skladu sa Bolonjom, kada je u pitanju poslovni menadžment i preduzetništvo.

Fakultet za poslovni menadžment i biznis svojim studentima nudi upis na sve nivoe studija:

 • - osnovne studije
 • - master studije
 • - doktorske studije


Na našem fakultetu za preduzetništvo, studentima se pružaju o okviru osnovnih akademskih studija znanja iz oblasti ekonomije, preduzetništva, marketinga i finansija. Takođe isti stiču saznanja iz upravljanja operacijama, projektima i inovacijama. Uvode se u osnove poslovnog prava i informatike, strategijskog odlučivanja i međunarodnog poslovanja.

U toku osnovnih studija, stidenti se osposobljavaju za mogućnost analize, sinteze i predviđanja različitih situacija i rešavanja problematike. Opšta saznanja i mogućnosti korišćenja metoda, postupaka i procesa za istraživanje i zaključivanje kao vid za lakšu komunikaciju u različitim okruženjima, omogućavaju našim studentima da spoznaju osnove menadžmenta ljudskih resursa.

Razvoj samokritičkog mišljenja i pristupa, u sklopu osnovnih studija, našim će studentima pružiti šansu da u praksi primene na adekvatan način stečena saznanja. Takođe naši studenti stiču i predmetno-specifične kompetencije, koje ih kvalifikuju kao stručne poznavaoce oblasti menadžmenta, biznisa i preduzetništva.

Master studije na našem fakultetu preduzetništa traju godinu dana, nakon čega studenti stiču zvanje master menadžera za menadžment i preduzetništvo. Na ovaj način omogućeno im je šire razumevanje konkretne problematike biznisa i preduzetništva.

Fakultet za biznis i poslovni menadžment "Univerzitet Union Nikola Tesla" Beograd.

Iskustva i komentari posetilaca

05.02.2019 05:10
Sladjana Sladja Sladjana Sladja
Postovani, Molim Vas da mi pomognete, naime, moja cerka je davne 2004 godine, zavrsila Visu poslovnu skolu u Beogradu,-menadzment, koja je tada bila u trajanju od 2 godine i ima diplomu sa zvanjem ekonomista, , ali tada nisu postojali bodovi, te sada neznamo, koji je njen status i da li moze kod Vas upisati online nastavak studija, master, s obzirom da zivi i radi u USA i koja je cena , jer joj je potreban rang BACHELOR DEGREE.Hvala na odgovru
28.06.2017 09:20
Ana Milosavljevic
Master studije na ovom fakultetu preduzetnista traju godinu dana,nakon cega studenti sticu zvanje master menadzera za menadzment i preduzetnistvo.Na ovaj nacin omoguceno im je sire razumevanje konkretne problematike biznisa i preduzetnistva.
06.04.2017 09:48
Andrija Atanaskovic
Razvoj samokritickog misljenja i pristupa,u sklopu osnovnih studija,njihovim ce studentima pruziti sansu da u praksi primene na adekvatan nacin stecena saznanja. Takodje studenti sticu i predmetno specificne kompetencije,koje ih kvalifikuju kao strucne poznavaoce oblasti menadzmenta,biznisa i preduzetnistva.
24.06.2016 07:51
Goran Sarenac
Na ovom fakultetu koji je akreditovan pruzaju se znanja iz oblasti ekonomije,preduzetnistva,marketinga i finansija.Osposobljavanje za mogucnost sinteze,analize i predvidjanja razlicitih situacija i resavanja problematike.
18.03.2014 10:27
mileta
imam završenu višu građevinsku školu u užicu od 1987 god. šta mi je potrebno kod vas da upišem osnovne studije i šta priznajete
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ŠKOLE Privatni fakulteti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Fakultet za preduzetnicki biznis
 • poslovni menadzment,
 • fakultet za biznis,
 • menadzment ljudskih resursa,
 • preduzetnistvo,
 • fakultet preduzetnistva