Fakultet za gradjevinski menadzment

5.0 | 3 ocena
Ulica: Cara Dusana 62-64, Beograd
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Fakultet za gradjevinski menadzment
Telefon: 011/
Mobilni: 060/
www.unionnikolatesla.edu.rs

O nama

Privatni fakultet "Univerzitet Union Nikola Tesla" nalazi se u ulici Cara Dušana 62-64, u Beogradu. Sa svojim radom započeo je juna 2011. godine, kao samostalna visokoškolska ustanova. "Univerzitet Union Nikola Tesla" omogućava studentima da steknu adekvatno visoko obrazovanje iz oblasti kojom žele da se bave.

U svom sastavu "Univerzitet Union Nikola Tesla" ima organizacione jedince:

 • Fakultet za građevinski menadžment
 • Faklutet za ekologiju i zaštitu životne sredine
 • Fakultet za preduzetnički biznis
 • Fakultet za menadžment nekretnina
 • Fakultet za arhitekturu


Privatni fakultet građevinarstva praktikuje nastavu u skladu sa Bolonjskom deklaracijom i Zakonom o visokom obrazovanje Republike Srbije. Osnovne studije na našem fakultetu građevinarstva predstavljaju prvi od 3 stepena visokoškolskih studija građevinarstva.

Program studiranja na građevinskom fakultetu je osmišljen kao četvorogodišnje studiranje, sa ciljem da studenti steknu osnovna saznanja o građevinarstvu. Sticanje znanja koja su karakteristična za ovu vrstu struke, poslužiće im da sa uspehom nastave post-diplomske studije i nađu odgovarajuće zaposlenje.

Budući da je nastavni program fakulteta građevine "Univerzitet Union Nikola Tesla" usklađen sa zahtevima sistema ESPB bodova, našim studentima je omogućeno da svoje znanje uporede sa srodnim Studijima univerziteta širom sveta.

Posle osnovnih studija, našim studnetima je pružena mogućnost da upišu diplomske akademske studije. Pored studenata koji su uspešno savladali osnovne studije na našem fakultetu, upis na diplomske studije pruža se i studentima koji su studirali na srodnim fakultetima. Po završetku diplomskih studija, na našem fakuletu građevine studenti dobijaju licencu za samostalno delovanje u struci, kao i mogućnost da se dalje usavršavaju na doktorskim studijima.

Doktorske studije građevinskog fakulteta traju 3 godine, nakon čega studenti dobijaju zvanje doktora nauka građevinarstva.

Fakultet građevinarstva "Univerzitet Union Nikola Tesla" je akreditovan od strane Ministarstva prosvete i sporta Republike Srbije.

Građevinski fakultet je veoma atraktivan i perspektivan poziv, koji sa sobom povlači znatnu odgovornost. Stručna nastava, vođena uz pomoć naših profesora, omogućiće svkakom studentu da bude stručnjak u svom domenu posla.

Najbolji način da steknete neophodna saznanja iz oblasti građevine, bio da se opredelite za osnovne, master ili doktorske studije. Putem teoretske i praktične nastave naši studenti stiču neophodna znanja i veštine, koje će ih usmeriti ka uspešnom bavnjenju svojim budućim zvanjem.

Privatni fakultet građevinarstva "Univerzitet Union Nikola Tesla" Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Sanja Kekic
  28.06.2017 09:16

  Najbolji nacin da steknete neophodna saznanja iz oblasti gradjevine,bio da se opredelite za osnovne,master ili doktorske studije.Putem teoretske i prakticne nastave studenti sticu neophodna znanja i vestine.

  Kosta Savic
  24.06.2016 07:43

  Fakultet je akreditovan a sva nastava se odvija po Bolonjskoj konvenciji.Gradjevinski fakultet je veoma atraktivan i perspektivan poziv,koji sa sobom povlaci znatnu odgovornost.Strucna nastava,vodjena uz pomoc njihovih profesora,omogucice svakom studentu da bude strucnjak u svom domenu posla.

  Anica Ilibašić
  01.09.2015 08:41

  Nakon završenih četvorogodišnjih studija fakulteta gradjevinarstva "Univerzitet Union Nikola Tesla",kakvo zvanje stičete: Dipl.inženjer gradjevinarstva ili Menadžer u gradjevinarstvu?

  Firme u blizini

  Fakultet za ekologiju i zastitu zivotne sredine, Cara Dusana 62-64, Beograd, Stari grad, Beograd
  Visan visoka zdravstveno sanitarna škola, Tošin bunar 7a, Beograd, Zemun, Beograd