Privatni casovi Savski venac

Dodaj novu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

16.06.2020 12:19
Neregistrovan korisnik

Sjajna profesorka,sve pohvale!!!

25.11.2019 08:50
Leontina Samardžić

Profesorki Mirjani želim da zahvalim na svemu što je učinila za mene i moje pevanje.Odličan profesor,a i veoma dobra osoba.U svakom trenutku pomaže ne samo sa pevačkim savetima,gde po mom mišljenju spada u najbolje profesore ne samo u Beogradu već i šire.Veoma je strpljiva i ispravlja i najmanje greške u pevanju.Časovi pevanja kod nje dobijaju jednu drugu dimenziju.Pozdrav poštovanoj i najdražoj profesorki od Leontine.

12.10.2019 10:38
Marina Bulatović

Pozdrav za profesorku Mirjanu.Želim da se zahvalim profesorki što mi tehnika pevanja više nije problem.Na časovima pevanja sam za kratko vreme postavila glas,tako da mi je i samoj još uvek čudno što zvučim duplo jače i glas mi nekako odzvanja.Svideo mi se način na koji profesorka objšnjava tehniku pevanja i od sveg srca je svima preporučujem.

11.09.2019 12:31
Marina Miletić

Poštovana profesorko Mirjana.Želim da se prijavim na popularno takmičenje u pevanju Zvezde Granda.Imam 18 godina i problem sa nedostatkom vazduha kada pevam duže ispevane tonove.Nisam potpuno opuštena kada pevam visoki registar i često mi visine budu ravne i tanke.Za koliko vremena bih mogla da ispravim ove pevačke nedostatke na časovima pevanja kod Vas?Znam da ništa ne može da se uradi preko noći,ali bi mi značilo da znam okvirno vreme.Prijateljica koja je išla kod Vas na časove pevanja mi je preporučila Vaš način rada kao veoma efikasan i brz,pa sam se ponadala da bih mogla što pre da otklonim moje pevačke probleme.Pozdrav za Vas od Marine.

21.08.2019 12:50
Milan Sekulić

Poštovana profesorko Mirjana.Da li biste mi mogli pomoći u pevanju narodnih trilera,pošto nisam zadovoljan kako taj ukras izvodim.Koolege sa kojima pevam u bendu mi kažu da nije loš,ali ja znam da može bolje.Po meni trebalo bi da ga skratim,ali ja ne znam kako to da uradim.Došao bih na časove pevanja da probam da to ispravim.Nadam se da je na časovima pevanja to moguće popraviti uz određene vežbe.Puno pozdrava od Milana.

07.08.2019 03:21
Milijana Knezović

Pozdrav za profesorku Mirjanu.Interesuje me šta se radi na informativnom času pevanja i koliko on traje?Došla bih kod Vas da me čujete kako pevam.Volim da pevam,ali nemam nekog iskustva u javnom pevanju.Pevam uglavnom kod kuće gde ne mogu sama da procenim da li je to dobro.Pročitala sam da se kod Vas mnogo toga može popraviti sa učenjem tehnike pevanja.Nadam se da nisam zakasnila sa učenjem pevanja pošto imam 25 god.

15.07.2019 02:43
Maja Rajić

Pozdrav za profesorku Mirjanu.Zamolila bih Vas da mi date savet u vezi problema koji imam očigledno sa tehnikom pevanja.Imam problema sa visokim tonovima kada pevam.Ne sviđa mi se što mi visoki tonovi zvuče samo u falsetu i ne znam kako da ih pevam punim glasom.Da li je to uopšte moguće postići u nekom kraćem vremenskom periodu.Naravno išla bih kod Vas na časove pevanja u tom slučaju.Unapred hvala na odgovoru.

24.06.2019 04:34
Mina Nikčević

Pozdrav za profesorku Mirjanu.Interesuje me da li sa Vama mogu da spremim program za srednju školu.Muzička škola je u pitanju.Osim programa za solo pevanje polažem i teoretske predmete,solfegio i teoriju muzike.Uglavni sam sigurna da znam teoriju muzike,ali bih bila sigurnija da sa Vama prođem i solfegio.Što se tiče programa za solo pevanje imam spremljen program,ali i to želim da prođemo da vidite da li je sve u redu sa tehničke strane.

12.06.2019 10:01
Sandra Veljković

Pozdrav za profeorku Mirjanu.Interesuje me koliko traje Vaša obuka i da li časove pevanja plaćamo pojedinačno ili mesečno.Ja sam pohađala nastavu solo pevanja u osnovnoj muzičkoj školi,pa me sama teorija muzike i solfeđo ne interesuju.Htela bih da radimo na opsegu moga glasa ,jer mislim da to nisam baš razvila.Primetila sam da kada pevam visine tekst koji pevam se ne razume dovoljno.Da li ovi problemi mogu da se reše na Vašim časovima pevanja?

08.06.2019 05:28
Milos Mandic

Izabrali smo privatne časove kada je reč o pevanju i radi se o - Časovi pevanja Olivere Milojević, možete da pogledate prezentaciju na ovom portalu. Naše dete voli da peva, ali smatramo da se glas mora pravilno školovati, i pre svega ne volimo samoukost - to nikada nije dovoljno za vrhunske rezultate u bilo kojoj oblasti u životu. Zbog toga sve preporuke za Oliveru Milojević i časove pevanja, od porodice Mandić!

08.06.2019 05:27
Dejan Vlaisavljevic

Časovi pevanja Olivere Milojević - privatni su časovi koje pohađa moja ćerka. Ona ima 17 godina i velike planove šta bi mogla da radi u životu, tj. želi da ima muzičku karijeru. Ja sam svestan da ona sve to ne može ako joj mi kao roditelji ne pomognemo, tj. ukoliko ne bi školovala svoj glas. Smatramo da na svakom talentu treba raditi, pa je tako i u slučaju pevanja. Sve iskrene preporuke od porodice Vlaisavljević!

08.06.2019 05:26
Pavle Dundjerovic

Moj sin ima sluha za muziku i voli da peva. Ipak, svestan sam da bi njegov talenat ostao protraćen da ne vežba redovno, tj. ako ne bi školovao glas. Zbog toga ne štedim kada su u pitanju privatni časovi, i odlučio sam se za - Časovi pevanja Olivere Milojević. Ova profesorka tačno zna kako da polaznicima prenese znanje, tako da njihov glas dovede do savršenstva. Sve preporuke, iskreno i od srca!

Privatni časovi su postali prava neophodnost, jer je gradivo za školarce sve teže i opširnije, tako da ako dete zapne na nekom predmetu najbolje je da odmah angažujete profesora. POsebna pogodnost je što oni rade jedan na jedan sa detetom, što je mnogo lakše kada je u pitanju usvajanje gradiva. Zato smo se odlučili za - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović i nismo pogrešili. Preporučujemo dalje ovog divnog profesora!

Ako detetu ne ide dobro u školi, nemojte da čekate da padne na popravni, jednostavno angažujte profesora kroz privatne časove i videćete da će vam se to višestruko isplatiti. Uopšte nije skupo, tj. u pitanju je investicija koja se vraća, jer se ulaže u obrazovanje. Zato je naš izbor - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović. što isto preporučujemo i vama, ako imate iste probleme!

Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović - to je naša odluka kada je u pitanju borba sa ovim teškim predmetima. Imamo dva sina, koji pohađaju elektrotehničku školu, i prosto su im neophodni privatni časovi... zato ne žalimo novac da bismo im omogućili znanje, i da budu zadovoljni i motivisani školom i onim što su postigli. Ne štedimo kada je obrazovanje u pitanju, pa predlažemo i vama da donesete istu odluku. Pozdrav od porodice Stojiljković iz Beograda!

Fizika je meni bila teška kada sam išla u školu, nekada davno, mada malo lakša od matematike, koja je čista logika i zadaci, dok kod fizike ipak imate i teoriju. Kako god, i mom sinu je fizika isto pravi bauk, ali samo do trenutka dok ga nismo upisali na privatne časove. Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović je naš izbor i preporuka za sve koji imaju sličan problem kao što smo imali mi! Veliki pozdrav od Katarine!

Elektrotehnika, iako je jedan od glavnih predmeta u školi mog sina, uvek je bila nešto strašno za njega, pa smo taj problem morali nekako da rešimo. Odlučili smo se za privatne časove i izabrali - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović. Nijednog trenutka se nismo pokajali, jer je profesor pravi pedagog, koji zna kako da priđe deci, a da ga ona razumeju na pravi način i da usvoje gradivo.

Fizika je obično pravi bauk za mnogu decu, pa je tako bila i za moju ćerku, ali sve dok nije upisala privatne časove kod Saše Popovića - Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović. Svima preporučujem njegove usluge, zbog toga što radi individualno sa decom, zna kako da prenese znanje, tako da ga deca mogu razumeti, a pri tome, cene su više nego povoljne i prihvatljive za roditelje.

Časovi fizike, matematike i osnovi elektrotehnike Saša Popović su bili naš izbor kada su u pitanju privatni časovi za našu decu. Imamo tri sina, i svi kubure baš sa ovim predmetima. Uz profesora Sašu Popovića sve je mnogo lakše i jednostavnije. Vrlo je važno što sa decom radi individualno, jer to mnogima više odgovara nego da rade u grupi. Cene su vrlo povoljne i zbog toga sve preporuke od Mirjane iz Beograda!

08.06.2019 05:14
Danijela Stepanovic

Upisala sam svog sina na privatne časove kod Sestre Gobović - Škola pevanja i bend. On mašta o tome da ima muzičku karijeru, da svira gitaru i da peva. Smatram da za to nije dovoljno da se svira u svojoj sobi, već je potrebno da vas podučava stručno lice, i zato je počeo da uči na pravi način, dakle, korak po korak, usvajajući muzičko gradivo. Sve preporuke za Sestre Gobović - Škola pevanja i bend, najbolje su!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Privatni casovi