Časovi pevanja Olivere Milojević

5.0 | 1 ocena
Ulica: /
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Mobilni: 064/

O nama

ČASOVI PEVANJA OLIVERE MILOJEVIĆ

Olivera Milojević, diplomirana operska pevačica i vokalna pedagoškinja, drži privatne časove pevanja zaljubljenicima u muziku svih uzrasta. Olivera Milojević je završila studije solo pevanja na Fakultetu za muziku i pozorište u Temišvaru (Rumunija).

Nakon što je odlučila da se posveti pedagoškom radu, Olivera Milojević je prošla brojne kurseve za dramske pedagoge i muzikoterapeute, kao što su: „Interkulturno učenje kroz dramu“ IDEAL (Bazaart), “Primenjeno pozorište - dramske tehnike kao sredstvo razvoja u radu sa osetljivim grupama” (ApsArt centar za pozorišna istraživanja), “ Mala akademija fizičkog teatra“ (Marija Farmer), Trening za muzikoterapiju (Nikita Val), Trening za voditelje muzičkih radionica (Lukas Dols, HATORUM Centar za edukaciju i savetovanje za muzikoterapiju) itd.

Danas je posvećena radu sa decom i mladima u pozorištu zajednice ApsArt, gde kao muzička i dramska pedagoškinja vodi radionice kroz koje deca i mladi razvijaju životne veštine.

Takođe, Olivera vodi grupu pevača u Klubu Stari Grad 50+.

Olivera je učestvovala u realizaciji više dečijih performansa i predstava.

Olivera je članica umetničke organizacije Bazaart koja okuplja umetnike i pedagoge koji se bave dramskim i pedagoškim obrazovanjem dece, mladih i odraslih. Takođe, članica je Centra za dramu u edukaciji i umetnosti CEDEUM, krovnom organizacijom koja okuplja dramske i pozorišne pedagoge na teritoriji Srbije.

Već duži niz godina, operska pevačica Olivera Milojević drži časove pevanja koji su namenjeni osobama svih uzrasta koje žele da usavrše svoju tehniku pevanja ili da steknu osnovna pevačka znanja.

Prvi i osnovni korak koji učenik na časovima mora da savlada jeste tehnika pravilnog disanja. Nakon toga, prelazi se na opuštanje vokalnog aparata i celog tela, te prevazilaženje mentalnih blokada (strah, trema, nesigurnost itd). Poslednji, ali ništa manje važan korak je interpretacija.

Kada savlada disanje, otvori grlo, razmrda vilicu i nauči pravilno da vodi glas, učeniku se povećava raspon i volumen glasa, pa tako na jedan isti način može nesmetano da peva bilo koji repertoar.

Olivera smatra da je nemoguće precizirati broj časova koji je potreban da bi se tehnika pevanja naučila, ali je sigurna da su za učenje pevanja najvažniji strpljenje i upornost. Prema njenom mišljenju - svako ko se dovoljno posveti pevanju, može da postane uspešan pevač.

Časove pevanja profesorka održava u svom stanu na teritoriji opštine Stari grad, mada postoji mogućnost i da odlazi kod učenika na njihovu adresu.

U poslednje vreme Olivera Milojević se posvetila komponovanju i interpretaciji sopstvene vokalne muzike. Inspiraciju za svoje kompozicije pronalazi u poeziji domaćih savremenih pesnika.

Časovi pevanja Olivera Milojević, Beograd

Nudimo i:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Milos Mandic
  08.06.2019 05:28

  Izabrali smo privatne časove kada je reč o pevanju i radi se o - Časovi pevanja Olivere Milojević, možete da pogledate prezentaciju na ovom portalu. Naše dete voli da peva, ali smatramo da se glas mora pravilno školovati, i pre svega ne volimo samoukost - to nikada nije dovoljno za vrhunske rezultate u bilo kojoj oblasti u životu. Zbog toga sve preporuke za Oliveru Milojević i časove pevanja, od porodice Mandić!

  Dejan Vlaisavljevic
  08.06.2019 05:27

  Časovi pevanja Olivere Milojević - privatni su časovi koje pohađa moja ćerka. Ona ima 17 godina i velike planove šta bi mogla da radi u životu, tj. želi da ima muzičku karijeru. Ja sam svestan da ona sve to ne može ako joj mi kao roditelji ne pomognemo, tj. ukoliko ne bi školovala svoj glas. Smatramo da na svakom talentu treba raditi, pa je tako i u slučaju pevanja. Sve iskrene preporuke od porodice Vlaisavljević!

  Pavle Dundjerovic
  08.06.2019 05:26

  Moj sin ima sluha za muziku i voli da peva. Ipak, svestan sam da bi njegov talenat ostao protraćen da ne vežba redovno, tj. ako ne bi školovao glas. Zbog toga ne štedim kada su u pitanju privatni časovi, i odlučio sam se za - Časovi pevanja Olivere Milojević. Ova profesorka tačno zna kako da polaznicima prenese znanje, tako da njihov glas dovede do savršenstva. Sve preporuke, iskreno i od srca!

  Firme u blizini

  Sestre Gobović - Škola pevanja i bend, Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica, Čukarica, Beograd
  Časovi engleskog Olgica Grujić, Borivoja Stevanovića 45, Medaković, Zvezdara, Beograd