Dodaj firmu

Časovi pevanja Mirjana Knežević

4.5 | 48 ocena
Član 9 godina Komentari korisnikaNapišite recenziju
Ostavite komentar
  Komentari posetilaca
  Neregistrovan korisnik
  14.02.2024 00:24

  Kod Mirjane sam shvatio da casovi mogu biti i vrlo zabavni. Realno, imao sam predrasude, ali ovo je stvarno super, Svaka čast!

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Neregistrovan korisnik
  31.10.2023 10:24

  Hvala Miro za predivno vreme i profesionalnost koju si podelila samnom,radujem se novom casu pevanja!

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Leontina Samardžić
  25.11.2019 08:50

  Profesorki Mirjani želim da zahvalim na svemu što je učinila za mene i moje pevanje.Odličan profesor,a i veoma dobra osoba.U svakom trenutku pomaže ne samo sa pevačkim savetima,gde po mom mišljenju spada u najbolje profesore ne samo u Beogradu već i šire.Veoma je strpljiva i ispravlja i najmanje greške u pevanju.Časovi pevanja kod nje dobijaju jednu drugu dimenziju.Pozdrav poštovanoj i najdražoj profesorki od Leontine.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Marina Bulatović
  12.10.2019 10:38

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Želim da se zahvalim profesorki što mi tehnika pevanja više nije problem.Na časovima pevanja sam za kratko vreme postavila glas,tako da mi je i samoj još uvek čudno što zvučim duplo jače i glas mi nekako odzvanja.Svideo mi se način na koji profesorka objšnjava tehniku pevanja i od sveg srca je svima preporučujem.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Marina Miletić
  11.09.2019 12:31

  Poštovana profesorko Mirjana.Želim da se prijavim na popularno takmičenje u pevanju Zvezde Granda.Imam 18 godina i problem sa nedostatkom vazduha kada pevam duže ispevane tonove.Nisam potpuno opuštena kada pevam visoki registar i često mi visine budu ravne i tanke.Za koliko vremena bih mogla da ispravim ove pevačke nedostatke na časovima pevanja kod Vas?Znam da ništa ne može da se uradi preko noći,ali bi mi značilo da znam okvirno vreme.Prijateljica koja je išla kod Vas na časove pevanja mi je preporučila Vaš način rada kao veoma efikasan i brz,pa sam se ponadala da bih mogla što pre da otklonim moje pevačke probleme.Pozdrav za Vas od Marine.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Milan Sekulić
  21.08.2019 12:50

  Poštovana profesorko Mirjana.Da li biste mi mogli pomoći u pevanju narodnih trilera,pošto nisam zadovoljan kako taj ukras izvodim.Koolege sa kojima pevam u bendu mi kažu da nije loš,ali ja znam da može bolje.Po meni trebalo bi da ga skratim,ali ja ne znam kako to da uradim.Došao bih na časove pevanja da probam da to ispravim.Nadam se da je na časovima pevanja to moguće popraviti uz određene vežbe.Puno pozdrava od Milana.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Milijana Knezović
  07.08.2019 03:21

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Interesuje me šta se radi na informativnom času pevanja i koliko on traje?Došla bih kod Vas da me čujete kako pevam.Volim da pevam,ali nemam nekog iskustva u javnom pevanju.Pevam uglavnom kod kuće gde ne mogu sama da procenim da li je to dobro.Pročitala sam da se kod Vas mnogo toga može popraviti sa učenjem tehnike pevanja.Nadam se da nisam zakasnila sa učenjem pevanja pošto imam 25 god.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Maja Rajić
  15.07.2019 02:43

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Zamolila bih Vas da mi date savet u vezi problema koji imam očigledno sa tehnikom pevanja.Imam problema sa visokim tonovima kada pevam.Ne sviđa mi se što mi visoki tonovi zvuče samo u falsetu i ne znam kako da ih pevam punim glasom.Da li je to uopšte moguće postići u nekom kraćem vremenskom periodu.Naravno išla bih kod Vas na časove pevanja u tom slučaju.Unapred hvala na odgovoru.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Mina Nikčević
  24.06.2019 04:34

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Interesuje me da li sa Vama mogu da spremim program za srednju školu.Muzička škola je u pitanju.Osim programa za solo pevanje polažem i teoretske predmete,solfegio i teoriju muzike.Uglavni sam sigurna da znam teoriju muzike,ali bih bila sigurnija da sa Vama prođem i solfegio.Što se tiče programa za solo pevanje imam spremljen program,ali i to želim da prođemo da vidite da li je sve u redu sa tehničke strane.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Sandra Veljković
  12.06.2019 10:01

  Pozdrav za profeorku Mirjanu.Interesuje me koliko traje Vaša obuka i da li časove pevanja plaćamo pojedinačno ili mesečno.Ja sam pohađala nastavu solo pevanja u osnovnoj muzičkoj školi,pa me sama teorija muzike i solfeđo ne interesuju.Htela bih da radimo na opsegu moga glasa ,jer mislim da to nisam baš razvila.Primetila sam da kada pevam visine tekst koji pevam se ne razume dovoljno.Da li ovi problemi mogu da se reše na Vašim časovima pevanja?

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Jovana Ristić
  08.06.2019 05:08

  Moja ćerka je upisala Časovi pevanja, i veoma je zadovoljna svojim napretkom. Iako je oduvek znala da peva, znala je i to da su joj neophodni privatni časovi, kako bi školovala svoj glas i dovela ga do savršenstva. Ona ima svoj bend i planira da ostvari muzičku karijeru, u čemu je mi kao roditelji, svesrdno podržavamo, a ovo je bila samo prva stepenica. Sve preporuke od porodice Ristić!

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Sunčica Bogojević
  08.06.2019 05:05

  Oduvek sam želela da naučim da pevam. Znala sam da nije isto imati običan glas, da tako to nazovem, i školovan glas, i zbog toga su mi bili potrebni privatni časovi. Odlučila sam se za Časovi pevanja, jer sam na ovom portalu pogledala prezentaciju. Vrlo brzo sam savladala sve što je bilo potrebno, tako da sam prezadovoljna svojim napretkom, i svima preporučujem da slede moj primer ukoliko žele školovan glas.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Maja LJubičić
  26.05.2019 10:32

  Šta reći o profesorki osim sve pohvale.Oduševila me je svojim znanjem tehnike pevanja,a još više načinom na koji mi je prenela to isto znanje.Mislila sam da je nemoguće za kratko vreme postići rezultate u pevanju.Profesorka Mirjana mi je otklonila sve sumnje.Mirjana je duhovita i zabavna žena pa mi je svaki čas uživanje,čak i kada radimo teške vežbe na pevanju.Sve preporuke od mene za prof.Mirjanu.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Violeta Smajlović
  13.05.2019 09:18

  Dragoj Profesorki Mirjani sve pohvale za moj brzi napredak u pevanju.Početak je bio težak ali se na kraju posle raznih vežbi izgovaranja i rada na visinama sve dovelo u red.Preporučujem profesorku Mirjanu svima koji žele ozbiljan rad sa postizanjem vidljivih rezultata.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Biljana Terzić
  28.04.2019 02:10

  Profesorki Mirjani sam dala svoje poverenje na časovima pevanja i evo već imam rezultate.Iako još nismo prolazili same pesme na časovima pevanja već samo vežbe disanja i pravilnog izgovaranja vokala,ja već mogu da osetim pooljšanje u pevanju visina.Jedva čekam da radim sa prof.Mirjanom i pesme,pa da se zaista osećam kao profesionalac.Prezadovoljna sam.Nije mi trebalo puno vremena da stignem do ovog nivoa pevanja.Sve preporuke za Mirjaninu i njenu nastavu pevanja.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Alenka Pavlović
  11.04.2019 10:12

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Želim da se zahvalim profesorki Mirjani što je imala puno strpljenja da mi pomogne oko tehnike pevanja.Mislila sam da će učenje pevanja biti dugotrajan proces,ali se moje pevanje promenilo već posle mesec dana na bolje.Prezadovoljna sam rezultatima koje sam dobila za par meseci koliko već idem na časove pevanja.Ko želi da postigne pravo znanje o pevanju na pravoj je adresi.Sve preporuke za profesorku Mirjanu.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Vuk Kolarčić
  29.03.2019 12:25

  Dobar dan za prof.Mirjanu.Pročitao sam vašu prezentciju i veoma mi se svidelo šta ste tamo napisali o tome šta se radi na časovima pevanja.Mene interesuje da li dajete časove solfeđa i sviranja klavira.Ja sam nabavio sintisajzer pa bih hteo da iskombinujem časove pevanja i sviranja.Da li je to moguće izvesti?Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Milutin Stevanović
  20.03.2019 07:41

  Pozdrav za prof.Mirjanu.Saznao sam za Vas od prijatelja koji je išao na časove pevanja.Krenuo bih i ja na časove,ali ne znam da li radite sa početnicima koji nigde javno nisu pevali,ali vole da pevaju.Ja sviram gitaru i pratim sebe,ali sam shvatio da imam dosta problema sa pevanjem kada želim da otpevam za mene teška mesta.E sad,nadam se da ćete uspeti da mi objasnite šta da radim pri pevanju visina ako je to moguće.Interesuje me koliko dugo traje Vaš program obuke i koliko vremenski traje jedan čas?

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Ana Filipovic
  11.03.2019 11:15

  Na časove pevanja dolazim tri meseca i oduševljena sam rezultatima.Na početku nisam baš bila oduševljena obaveznim vežbama pevanja vokala,ali mi se opseg glasa proširio a sam glas je postao jači.Sada radim sve što mi profesorka savetuje,jer imam bezgranično poverenje u to što radimo na tehnici pevanja.Preporučujem od srca profesorku Mirjanu.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Đorđe Ivanić
  02.03.2019 09:01

  Poštovana Mirjana.Interesuje me da li dajete i časove solfeđa ili samo solo pevanja?Mene interesuje da steknem znanje iz teorije muzike ali i da malo bolje pevam,jer nisam siguran da to baš najbolje zvuči.Ja sam samouk ,radim aranžmane za svoju muziku,ali sam shvatio da moram malo i da se više uputim u teoriju da bi mi bilo lakše da komponujem.Porav.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Andrej Babić
  11.02.2019 11:33

  Poštovana profesorko Mirjana,bavim se aktivno pevanjem ali više repom.Interesuje me da li tehnika pevanja pomaže i nama ili je to samo vezano za razvijanje glasa u pevanju.Vidim da imate učenicu koja se takmiči u pevanju ,pa sam primetio da i ona dobro repuje.Verovatno biste mogli da mi pomognete oko dikcije,pa čisto da pitam ima li još nešto što bi mi poboljšalo izgovaranje.Samo pevanje mi nije loše,ali vi ćete čuti pa procenite.Pozdrav.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Marijana Simović
  05.02.2019 02:33

  Šta god da kažem o profesorki Mirjani,biće malo s obzirom na sve što sam naučila na časovima pevanja.Mirjana je puna razumevanja i u radu sa njom sam opuštena i oslobođena treme.Za samo par meseci glas mi je duplo jači,a visine su mi zvučnije.Pevam i one pesme za koje sa mislila da ih je nemoguće izvesti,jer su mi bile preteške.Hvala Vam šo ste verovali da ja to mogu i što ste uporni u objašnjavanju koliko je bitno da vežbamo disanje i pevanje vokala.Radujem se svakom sledećem času pevanja.Sve peporuke dragoj profesorki od Marijane.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Marija Simić
  20.01.2019 10:52

  Pevam još od detinjstva i mislila sam da će mi glas posle određenog vremena postati tamniji i prodorniji.Međutim umesto toga i dalje je tanak i ima malo dečiji prizvuk.Ne znam šta da radim jer mi se ne sviđa kako zvučim kada se snimim.Rado bih krenula na časove pevanja ako se to može nekako ispraviti.Šta Vi mislite ima li nade da zvučim ozbiljnije?Hvala unapred.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Ana Andrić
  31.12.2018 03:16

  Pozdrav za profesorku pevanja.Da li možete da mi kažete kako da saznam kojoj vrsti glasa pripadam.Kada sam bila mlađa imala sam veći raspon glasa.Sada mi smeta što ne mogu da pevam zahtevnije pesme,a ne znam da li je to do glasa ili do tehnike pevanja. Da li rešavate ovakve probleme na časovima pevanja?Unapred Vam zahvaljujem na odgovoru. Pozdrav od Ane.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Aleksa Bazović
  16.12.2018 06:34

  Pozdrav profesoki pevanja Mirjani.Imam jedno pitanje za Vas,a u vezi je mog sina koji ima 5 godina.Do sada je pevao u horu u većoj grupi pevača, ali mislim da tu ne dobija dovoljno pažnje pedagoga pevanja. Mislili smo da ga prebacimo na samostalne časove pevanja.Šta biste nam Vi savetovali da uradimo,jer nam je stalo da nam se dete muzički obrazuje,a opet nemamo nikakvog dosadašnjeg iskustva sa pojedinačnim časovima pevanja? Da li je još rano za njegov uzrast da krene sa ozbiljnijim pevanjem ili podučavate i tako malu decu?Pozdrav.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Bisa Mažuranić
  10.12.2018 11:37

  Dobar dan prof.Mrjana.Interesuje me koliko traje Vaša nastava pevanja ili bih mogla reći obuka.Da li postoji okvirno vreme u kojem se časovi pevanja održavaju,ili to sam polaznik određuje.Ja nisam iz Beograda,pa bih išla na ćasove pevanja jedan određen period dok mi traju studije.Da li se za par meseci može nešto postići?Pozdrav od Biserke.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Filip Abadić
  23.11.2018 05:35

  Da li postoji neka određena hrana koja bi pomogla lakšem pevanju.Možda neka koja pomaže glasnim žicama i slično?Pevam aktivno dva do tri puta nedeljno, pa bih hteo nešto da koristim,da mi pomogne kada promuknem.Da li to uopšte postoji ili su to samo priče da bilo šta osim lekova pomaže?Ako znate rešenje bio bih Vam zahvalan na savetu.trenutno koristim neke pastile,ali nisu baš jeftine pa bi mi značilo da me uputite.Pozdrav od Filipa.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Sandra Peličić
  28.10.2018 02:02

  Htela bih da krenem na casove pevanja pa me zanima koliko casova je potrebno da bih pevala uzivo. Nisam se dosad aktivno bavila pevanjem, osim onako za sebe i za svoje drustvo sto bi se reklo. I zanima me da li s casovi pevanja placaju unapred ili svaki cas posebno. Unapred hvala na odgovoru.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Brankica Slavković
  11.09.2018 06:50

  Sve pohvale za profesorku pevanja.Uspela je da izvuče maksimum iz mene.Nisam ni znala da ću moći da otpevam neke pesme koje su mi uvek bile teške.Više nemm tremu i na tome sam joj zahvalna.Preporučujem od srca.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Čedomir Živanović
  29.08.2018 01:51

  Krenuo sam na časove pevanja i dao sam sebi rok od par meseci da poboljšam svoje pevanje.Izneneđen sam rezultatima koje sam dobio već za mesec dana vežbanja kod profesorke.Sada sam siguran da sam na pravom mestu i svima je srdačno preporučujem.

  Časovi pevanja Mirjana Knežević
  Firme u blizini
  Privatni časovi kod škole, Bulevar Oslobodjenja 144, Voždovac, Beograd
  Muzička maštaonica, Učiteljska 51, Zvezdara, Beograd
  Časovi engleskog Olgica Grujić, Borivoja Stevanovića 45, Medaković, Zvezdara, Beograd
  Sestre Gobović - Škola pevanja i bend, Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica, Čukarica, Beograd
  Idi na vrh strane