Časovi pevanja

4.5 | 30 ocena
Ulica: Palilula
Grad: Beograd
Opština: Palilula
Mobilni: 064/

O nama

ČASOVI PEVANJA


Moje ime je Mirjana Knežević i profesor sam pevanja već punih 18 godina.
Zahvaljujući stečenom znanju tokom školovanja na Fakultetu Muzičke Umetnosti (odsek Solo pevanje) i dugom radnom iskustvu sa učenicima različitog uzrasta, razvila sam svoj, lični metod podučavanja tehnike pevanja.To je sistem vežbi koji, bez izuzetka, donosi odlične rezultate, a bitno štedi vreme provedeno na časovima.


Pokazaću Vam kako:


-Da steknete potpunu kontrolu nad svojim glasom
-Da izgradite samopouzdanje
-Da pevate snažnije
-Da sa lakoćom pevate visoke tonove
-Da pevate duže, a da pritom ne umorite svoj glas
-Da pevate kao vaši omiljeni pevači i pevačice kojima se danas divite.

TAJNA USPEŠNIH PEVAČA .

Bilo da Vas zanima Pop, Rok, Džez, ili Narodna muzika, potrebno je da imate kontrolu nad svojim glasom ako želite da pesmu otpevate emotivno i uverljivo. Ovo se postiže vežbanjem tehnike pevanja.

Tehnika pevanja podrazumeva znanje o tome kako da, sa matematičkom preciznošću, uvek proizvedemo kvalitetan i kontrolisan ton. Znači, pre nego što neku pesmu i zapevamo, mi unapred znamo šta ćemo dobiti kao rezultat. Vežbanjem, imaćete sve veću kontrolu nad svojim glasom, a samim tim i veće samopouzdanje. Primetićete da Vam glas daleko duže “traje”, pevaćete znatno duže bez umaranja glasnih zica i promuklosti, što je uvek znak pravilnog korišćenja vokalnog aparata.

ČASOVI PEVANJA:

Dodjite da se upoznamo, zakažite Vaš prvi čas pevanja – BESPLATAN JE!
Na vašem prvom času primenićemo jednostavan test koji će nam pokazati da li imate predispoziciju za učenje pevanja.

Potrebno je da imate:

 • a) Osećaj za ritam (on je urođen i  ne može se izvežbati).
 • b) Dovoljno razvijen sluh (on se vežbom može usavršiti).

Nakon toga, utvrdićemo opseg Vašeg glasa i odrediti broj časova koji Vam je potreban.

Za sve informacije o časovima pevanja i zakazivanju slobodnih termina informišite se putem telefona priloženog na ovoj prezentaciji, na vrhu stranice.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Leontina Samardžić
  25.11.2019 08:50

  Profesorki Mirjani želim da zahvalim na svemu što je učinila za mene i moje pevanje.Odličan profesor,a i veoma dobra osoba.U svakom trenutku pomaže ne samo sa pevačkim savetima,gde po mom mišljenju spada u najbolje profesore ne samo u Beogradu već i šire.Veoma je strpljiva i ispravlja i najmanje greške u pevanju.Časovi pevanja kod nje dobijaju jednu drugu dimenziju.Pozdrav poštovanoj i najdražoj profesorki od Leontine.

  Marina Bulatović
  12.10.2019 10:38

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Želim da se zahvalim profesorki što mi tehnika pevanja više nije problem.Na časovima pevanja sam za kratko vreme postavila glas,tako da mi je i samoj još uvek čudno što zvučim duplo jače i glas mi nekako odzvanja.Svideo mi se način na koji profesorka objšnjava tehniku pevanja i od sveg srca je svima preporučujem.

  Marina Miletić
  11.09.2019 12:31

  Poštovana profesorko Mirjana.Želim da se prijavim na popularno takmičenje u pevanju Zvezde Granda.Imam 18 godina i problem sa nedostatkom vazduha kada pevam duže ispevane tonove.Nisam potpuno opuštena kada pevam visoki registar i često mi visine budu ravne i tanke.Za koliko vremena bih mogla da ispravim ove pevačke nedostatke na časovima pevanja kod Vas?Znam da ništa ne može da se uradi preko noći,ali bi mi značilo da znam okvirno vreme.Prijateljica koja je išla kod Vas na časove pevanja mi je preporučila Vaš način rada kao veoma efikasan i brz,pa sam se ponadala da bih mogla što pre da otklonim moje pevačke probleme.Pozdrav za Vas od Marine.

  Milan Sekulić
  21.08.2019 12:50

  Poštovana profesorko Mirjana.Da li biste mi mogli pomoći u pevanju narodnih trilera,pošto nisam zadovoljan kako taj ukras izvodim.Koolege sa kojima pevam u bendu mi kažu da nije loš,ali ja znam da može bolje.Po meni trebalo bi da ga skratim,ali ja ne znam kako to da uradim.Došao bih na časove pevanja da probam da to ispravim.Nadam se da je na časovima pevanja to moguće popraviti uz određene vežbe.Puno pozdrava od Milana.

  Milijana Knezović
  07.08.2019 03:21

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Interesuje me šta se radi na informativnom času pevanja i koliko on traje?Došla bih kod Vas da me čujete kako pevam.Volim da pevam,ali nemam nekog iskustva u javnom pevanju.Pevam uglavnom kod kuće gde ne mogu sama da procenim da li je to dobro.Pročitala sam da se kod Vas mnogo toga može popraviti sa učenjem tehnike pevanja.Nadam se da nisam zakasnila sa učenjem pevanja pošto imam 25 god.

  Maja Rajić
  15.07.2019 02:43

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Zamolila bih Vas da mi date savet u vezi problema koji imam očigledno sa tehnikom pevanja.Imam problema sa visokim tonovima kada pevam.Ne sviđa mi se što mi visoki tonovi zvuče samo u falsetu i ne znam kako da ih pevam punim glasom.Da li je to uopšte moguće postići u nekom kraćem vremenskom periodu.Naravno išla bih kod Vas na časove pevanja u tom slučaju.Unapred hvala na odgovoru.

  Mina Nikčević
  24.06.2019 04:34

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Interesuje me da li sa Vama mogu da spremim program za srednju školu.Muzička škola je u pitanju.Osim programa za solo pevanje polažem i teoretske predmete,solfegio i teoriju muzike.Uglavni sam sigurna da znam teoriju muzike,ali bih bila sigurnija da sa Vama prođem i solfegio.Što se tiče programa za solo pevanje imam spremljen program,ali i to želim da prođemo da vidite da li je sve u redu sa tehničke strane.

  Sandra Veljković
  12.06.2019 10:01

  Pozdrav za profeorku Mirjanu.Interesuje me koliko traje Vaša obuka i da li časove pevanja plaćamo pojedinačno ili mesečno.Ja sam pohađala nastavu solo pevanja u osnovnoj muzičkoj školi,pa me sama teorija muzike i solfeđo ne interesuju.Htela bih da radimo na opsegu moga glasa ,jer mislim da to nisam baš razvila.Primetila sam da kada pevam visine tekst koji pevam se ne razume dovoljno.Da li ovi problemi mogu da se reše na Vašim časovima pevanja?

  Jovana Ristić
  08.06.2019 05:08

  Moja ćerka je upisala Časovi pevanja, i veoma je zadovoljna svojim napretkom. Iako je oduvek znala da peva, znala je i to da su joj neophodni privatni časovi, kako bi školovala svoj glas i dovela ga do savršenstva. Ona ima svoj bend i planira da ostvari muzičku karijeru, u čemu je mi kao roditelji, svesrdno podržavamo, a ovo je bila samo prva stepenica. Sve preporuke od porodice Ristić!

  Sunčica Bogojević
  08.06.2019 05:05

  Oduvek sam želela da naučim da pevam. Znala sam da nije isto imati običan glas, da tako to nazovem, i školovan glas, i zbog toga su mi bili potrebni privatni časovi. Odlučila sam se za Časovi pevanja, jer sam na ovom portalu pogledala prezentaciju. Vrlo brzo sam savladala sve što je bilo potrebno, tako da sam prezadovoljna svojim napretkom, i svima preporučujem da slede moj primer ukoliko žele školovan glas.

  Maja LJubičić
  26.05.2019 10:32

  Šta reći o profesorki osim sve pohvale.Oduševila me je svojim znanjem tehnike pevanja,a još više načinom na koji mi je prenela to isto znanje.Mislila sam da je nemoguće za kratko vreme postići rezultate u pevanju.Profesorka Mirjana mi je otklonila sve sumnje.Mirjana je duhovita i zabavna žena pa mi je svaki čas uživanje,čak i kada radimo teške vežbe na pevanju.Sve preporuke od mene za prof.Mirjanu.

  Violeta Smajlović
  13.05.2019 09:18

  Dragoj Profesorki Mirjani sve pohvale za moj brzi napredak u pevanju.Početak je bio težak ali se na kraju posle raznih vežbi izgovaranja i rada na visinama sve dovelo u red.Preporučujem profesorku Mirjanu svima koji žele ozbiljan rad sa postizanjem vidljivih rezultata.

  Biljana Terzić
  28.04.2019 02:10

  Profesorki Mirjani sam dala svoje poverenje na časovima pevanja i evo već imam rezultate.Iako još nismo prolazili same pesme na časovima pevanja već samo vežbe disanja i pravilnog izgovaranja vokala,ja već mogu da osetim pooljšanje u pevanju visina.Jedva čekam da radim sa prof.Mirjanom i pesme,pa da se zaista osećam kao profesionalac.Prezadovoljna sam.Nije mi trebalo puno vremena da stignem do ovog nivoa pevanja.Sve preporuke za Mirjaninu i njenu nastavu pevanja.

  Alenka Pavlović
  11.04.2019 10:12

  Pozdrav za profesorku Mirjanu.Želim da se zahvalim profesorki Mirjani što je imala puno strpljenja da mi pomogne oko tehnike pevanja.Mislila sam da će učenje pevanja biti dugotrajan proces,ali se moje pevanje promenilo već posle mesec dana na bolje.Prezadovoljna sam rezultatima koje sam dobila za par meseci koliko već idem na časove pevanja.Ko želi da postigne pravo znanje o pevanju na pravoj je adresi.Sve preporuke za profesorku Mirjanu.

  Vuk Kolarčić
  29.03.2019 12:25

  Dobar dan za prof.Mirjanu.Pročitao sam vašu prezentciju i veoma mi se svidelo šta ste tamo napisali o tome šta se radi na časovima pevanja.Mene interesuje da li dajete časove solfeđa i sviranja klavira.Ja sam nabavio sintisajzer pa bih hteo da iskombinujem časove pevanja i sviranja.Da li je to moguće izvesti?Unapred se zahvaljujem na odgovoru.

  Milutin Stevanović
  20.03.2019 07:41

  Pozdrav za prof.Mirjanu.Saznao sam za Vas od prijatelja koji je išao na časove pevanja.Krenuo bih i ja na časove,ali ne znam da li radite sa početnicima koji nigde javno nisu pevali,ali vole da pevaju.Ja sviram gitaru i pratim sebe,ali sam shvatio da imam dosta problema sa pevanjem kada želim da otpevam za mene teška mesta.E sad,nadam se da ćete uspeti da mi objasnite šta da radim pri pevanju visina ako je to moguće.Interesuje me koliko dugo traje Vaš program obuke i koliko vremenski traje jedan čas?

  Ana Filipovic
  11.03.2019 11:15

  Na časove pevanja dolazim tri meseca i oduševljena sam rezultatima.Na početku nisam baš bila oduševljena obaveznim vežbama pevanja vokala,ali mi se opseg glasa proširio a sam glas je postao jači.Sada radim sve što mi profesorka savetuje,jer imam bezgranično poverenje u to što radimo na tehnici pevanja.Preporučujem od srca profesorku Mirjanu.

  Đorđe Ivanić
  02.03.2019 09:01

  Poštovana Mirjana.Interesuje me da li dajete i časove solfeđa ili samo solo pevanja?Mene interesuje da steknem znanje iz teorije muzike ali i da malo bolje pevam,jer nisam siguran da to baš najbolje zvuči.Ja sam samouk ,radim aranžmane za svoju muziku,ali sam shvatio da moram malo i da se više uputim u teoriju da bi mi bilo lakše da komponujem.Porav.

  Andrej Babić
  11.02.2019 11:33

  Poštovana profesorko Mirjana,bavim se aktivno pevanjem ali više repom.Interesuje me da li tehnika pevanja pomaže i nama ili je to samo vezano za razvijanje glasa u pevanju.Vidim da imate učenicu koja se takmiči u pevanju ,pa sam primetio da i ona dobro repuje.Verovatno biste mogli da mi pomognete oko dikcije,pa čisto da pitam ima li još nešto što bi mi poboljšalo izgovaranje.Samo pevanje mi nije loše,ali vi ćete čuti pa procenite.Pozdrav.

  Marijana Simović
  05.02.2019 02:33

  Šta god da kažem o profesorki Mirjani,biće malo s obzirom na sve što sam naučila na časovima pevanja.Mirjana je puna razumevanja i u radu sa njom sam opuštena i oslobođena treme.Za samo par meseci glas mi je duplo jači,a visine su mi zvučnije.Pevam i one pesme za koje sa mislila da ih je nemoguće izvesti,jer su mi bile preteške.Hvala Vam šo ste verovali da ja to mogu i što ste uporni u objašnjavanju koliko je bitno da vežbamo disanje i pevanje vokala.Radujem se svakom sledećem času pevanja.Sve peporuke dragoj profesorki od Marijane.

  Firme u blizini

  Sestre Gobović - Škola pevanja i bend, Turgenjevljeva 5, Kulturni centar Čukarica, Čukarica, Beograd
  Časovi engleskog Olgica Grujić, Borivoja Stevanovića 45, Medaković, Zvezdara, Beograd