Najbolji prisluškivači

0

Dva modela sa slike su najtraženija kada su u pitanju prisluškivači. Nema drugih mogućnosti kada se traži praćenje razgovora u prostoriji ili automobilu. Modeli su višestruko testirani i spremni za rad. Omogućavaju praćenje razgovora gde god da se nalazite uz prisustvo signala mobilnog telefona. Možete sve imati nasnimljeno pa posle preslušavati što je nasigurniji i način koji daje rezultate. Druga opcija je vezana za klasične prisluškivače. Postoji veliki izbor modela koje možete pogledati na našem sajtu ili doći lično u naš poslovni prostor. Neki slično izgledaju ali im je unutrašnjost potpuno različita. Budite sigurni da ćete dobiti najbolje proverene modele po veoma povoljnim cenama koje možete videti u našem cenovniku.

Slušanje razgovora je omogućeno sa neograničenog dometa. Ako je prisluškivač na stalnom napajanju nikada više ne morate ulaziti. Ovo je jako traženo i najbolji način za to su produžni kablovi za struju. Postoje i mnogi drugi načini.Njegove karakteristike:

- Minijaturan je i ne postoji sa manjim dimenzijama. Čim se bude pojavio imaćemo ga u ponudi iako se to ne očekuje u većem obimu

- Baterija je testirana i traje dugo

- Sigurno radi kako Vam kažemo u šta se možete lično uveriti

- Komplet je u punoj opremi sa pripadajućim kablićem

- Veliki izbor punjača sa stabilizatorima i bez

- Mogućnost lokacije i ugradnje u automobil

- Besplatna dostava u Srbiji je omogućena

Uputstvo i garancija se podrazumevaju.

Kategorija: Detektivske agencije Beograd
Podkategorija: Prisluškivači Beograd
Objavljeno: 01.01.2019.
Ažurirano: 18.07.2020.
# ID Oglasa: 016940
Website: www.prisluskivaci.rs