Floresan ruska prirodna kozmetika

  • 1
  • %
5.00 | 2 ocena

Ruski prirodni sapun za telo

Cena: 240 din.
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Ruski prirodni sapun za telo 240 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Ruski prirodni sapun za telo

Ruski prirodni sapun za telo

Prirodni šumski sapuni za kupanje i tuširanje, negu tela, lica i ruku.

Razlog za razvoj kozmetike u Rusiji je uglavnom zbog istoriji naše zemlje. Staro Ruski recept – paganski - posebno je cenjen zbog kvaliteta prirodnih lekova. Sapun se koristi zbog lekovitosti bilja i cveća.

Posebnu ulogu u nezi kože je imala Ruska banja, koja je imala neku vrstu kozmetičkih tretmana. Verovalo se, da se kupanjem moglo izlečiti I telo i duša. Zbog toga smo napravili PRIRODNI ŠUMSKI SAPUN, razvijen na bazi prirodnih sastojaka, prirodnih saponina koji se nalaze u sapunskom korenu (Sapunika) i obogaćen ekstraktima lekovitog bilja.

Zbog visokog sadržaja ulja, koristeći sapun, stvara se efekat aroma terapije, zahvaljujući korišćenju sapuna u kupatilu.


Prirodni sapun za negu lica i tela ‘’Super meki 5 žitarica’’ sa uljima mekinje i pšeničnog klica od 155 ml – Floresan ruska prirodna kozmetika f41b

Ekstra meki sapun "5 žitarica" kombinuje meku bazu za pranje sa prirodnim sastojcima, blago i nežno čisti kožu. Pšenične mekinje promovišu efikasni piling mrtvih ćelija kože, normalizuje lučenje lojnih žlezda kože, pomaže smanjenju pora i sprečava upalu kože.

Pšenične klice savršeno ublažavaju i hrane kožu, štite je od isušivanja i ljuštenja. Vaša koža postaje meka i sjajna. Ima fiziološku pH... Primjena: nanesite malu kolicinu sapuna na mokru kozu, zasapunjajte pa isperite vodom.

Sastav: Akua, ekstrat sapunskog korena, pšenične mekinje, ekstrakti pšeničnih klica, ovsa, pirinača, ječama, raži


Ruski prirodni sapun za telo, CENA: 240,00 rsd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Distribucija kozmetike