Floresan ruska prirodna kozmetika

 • 1
 • %
5.00 | 2 ocena

Ruski flasteri za ciscenje organizma

Cena: 1720 din.
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Ruski flasteri za ciscenje organizma 1720 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Ruski flasteri za ciscenje organizma

Ruski flasteri za ciscenje organizma

Deep Detox - LINIJA ZA ČIŠĆENJE Floresan ruska prirodna kozmetika


Flasteri “DEEP-Detoks” za Čišćenje organizma (za stopala) sa ekstraktom bambusa (8 kom) – Floresan ruska prirodna kozmetika f185

Flaster sa ekstraktom bambusa je efikasan način za uklanjanje toksina iz tela. Flaster se nalepi na stopala pre odlaska u krevet i aktivan je dok spavate. Nakon kontakta sa flasterom, aktivira se metabolizam i toksini i nečistoće izlaze kroz pore. Površina flastera potamni pošto apsorbuje nečistoće.

Dejstvo flastera:

1. Uklanja toksine

2. Ima efekat podmlađivanja

3. Poboljšava metabolizam

4. Smanjuje umor i normalizuje san

Kako koristiti:

1.Pre odlaska u krevet operite i osušite stopala

2.Uklonite zaštitni omotač sa trake za lepljenje.

3. Pakovanje biljnog ekstrakta pričvrstite pomoću priloženog flastera na noge

4. Držite najmanje 8 časova.

5. Nakon uklanjanja flastera, operate stopala toplom vodom

6. Kurs čišćenja traje 7-10 dana.

Operite i osušite stopala, a «DEEP-DETOKS” flaster postavite na željeno mesto. Postavite na poleđinu stopala u slučaju edema ili bolova u nogama uzrokovanih raznim vrstama tegoba. Za najbolji učinak nalepite «DEEP-DETOKS” flastere na oba stopala. Pričvrstite «DEEP-DETOKS” flaster na stopalo pre odlaska na spavanje i učinite vaše telo zdravijim.

Jedna «DEEP-DETOKS” kutija sadrzi 8 flastera, dovoljnih za 4-dnevni tretman detoksikacije organizma. Svaki «DEEP-DETOKS” flaster se koristi samo jednom, tokom 8 sati. Otvorite kesu i izvadite vrećicu u kojoj se nalazi «DEEP-DETOKS” flaster.

Primenom «DEEP-DETOKS” flastera za detoksikaciju oslobađa se lepljiva supstanca i blagi, a ponekad i jako neprijatan miris. Šta je uzrok tog neprijatnog mirisa? Kakva supstanca će se osloboditi nakon upotrebe «DEEP-DETOKS” flastera za detoksikaciju, zavisi od osobe do osobe. U zavisnosti od ličnog zdravstvenog stanja korisnika flastera, zavisiće i boja, miris kao i viskoznost istog. Sve zavisi koji se toksini oslobađaju iz organizma.

Kurs čišćenja treba da se obavlja 2 puta godišnje. Nije lek!!! Paket sadrži 8 folije sa biljnim čajevima i 8 flastera.

Čuvanje: Čuvati na hladnom, suvom mestu, van domašaja dece. Oprez: Nemojte koristiti u hrani! Zabranjeno je da se privija na otvorene rane, čireve i mesta sa očiglednim znacima oboljenja kože (gljive, ekcemi, itd) i ne preporučuje za izdvajanje sadržaja flastera.

Sastav: sirće od drveta, modifikovani skrob, veštačka vlakna, turmalin, ascorbil palmitat, ekstrakt bambusa, đumbir ekstrakt, tremelli polisaharidi, trehaloza, vitamina E, kolagenaze. Detoksikacijski flasteri na naš organizam imaju dvojako delovanje – podstiču refleksološke tačke i upijaju toksine iz organizma

Najnoviji i najlakši način totalnog izbacivanja toksina iz organizma… sve to dok spavate!

«DEEP-DETOKS” flasteri su sastavljenih od 100% prirodnih materijala. Stimulacijom refleksoloških tačaka na stopalima podstiču rad limfnog i krvnog sistema, što uzrokuje izbacivanje toksičnih materija iz organizma na brz, lak i efikasan način. Prirodni sastojci u kombinaciji sa bambusovim sirćetom, infracrvenom energijom i akumulacijom negativnih jona podstiču refleksološke tačke, a preko njih i celo telo. Kombinacija biljaka i drugih prirodnih sastojaka u početku ima efekat nežnog zagrevanja i otvara akupunkturne tačke na stopalima, a potom upija toksine. Za efekat imate izbacivanje toksina iz organizma.

Pomažu kod eliminacije toksina bubrega, jetre, srca, pankreasa, pluća, creva, slezine, očiju i druge toksine u telu.

Transdermalna tehnologija (aplikacija preko kože u organizam) je u potpunosti prirodna, i omogućava da sastojci u «DEEP-DETOKS” flasterima za detoksikaciju bezbedno i efikasno odstrane nečistoće i toksine iz organizma.

Šta su toksini?

Toksini su štetne materije koje usporavaju ili blokiraju metaboličke procese u organizmu, oštećuju ćelije i tako povećavaju rizik od nastanka raznih bolesti, na prvom mestu karcinoma. Jedan od ključnih odbrambenih mehanizama tela jeste sposobnost detoksikacije i regeneracije. Za ovo je na prvom mestu zadužena jetra, koja je u stanju da prepozna milione toksina, pretvori ih u bezopasne supstance i odstrani ih. Najčešće je reč o pretvaranju masnih materija u supstance rastvorljive u vodi koje se izbacuju putem mokraće.

Toksini, odnosno slobodni radikali, uzrokuju nepravilan rad organizma koji se u početku odražava kroz manje tegobe kao što su: podočnjaci, umor, pospanost, tromost, osetljiva koža, menstrualne tegobe, depresija, bolesti viroza i upala.

Zašto detoksikacija?

Zdrav organizam ima sposobnost otpuštanja i eliminacije toksina, čime se omogućava obnavljanje prirodne ravnoteže, energije i svih funkcija organizma, zdravlja u celini. Za eliminaciju toksina zadužene su stanice jetre, bubrega, kože, debelog creva i pluća. Ako su te stanice previše opterećene i pod stresom, otežano je otpuštanje toksina i narušava se ravnoteža u organizmu.

U kineskoj medicini veruje se da su stopala moćan i direktan kontakt sa svim unutrašnjim organima, zahvaljujući takozvanim „meridijanima“ koji se tu nalaze i prolaze kroz celo telo. S druge strane, «DEEP-Detoks” ima sjajnu moć čišćenja organizma. Kada se te dve stvari spoje, dobijete idealan recept za jednostavnu detoksikaciju.

Mada se ne čini tako, stopala su najosetljiviji delovi tela, jer se na njima nalaze brojni nervni završeci i tzv. akupunkturni meridijani, koji su usko povezani sa unutrašnjim organima. Koliko su stopala važan deo tela, možete da se uverite uz pomoć jednostavnog testa. Dovoljno je da stopalo namažete svežim listom belog luka, i nakon nekoliko minuta ćete osetiti ukus belog luka u ustima.

Tokom letnjeg perioda efekti reumatizma su minimalni usled poboljšane cirkulacije krvi. Ipak, preporučuje se korišćenje «DEEP-DETOKS” flastera za detoksikaciju i tokom perioda kada se osobe sa ovim problemom osećaju dobro, kako bi se što bolje pripremili za dolazeći zimski period.

Glavne prednosti detoksikacijskog flastera su:

 • Podstiču refleksološke tačke

 • Podstiču izlučivanje toksina

Posledično možete očekivati:

 • Jačanje otpornosti organizma

 • Detoksikaciju i čišćenje organizma

 • Podsticanje telesnih funkcija

 • Povratak ravnoteže u organizam

 • Preventivni učinak na celo telo

 • Promenu stila života

 • Više energije

 • Usporavanje procesa starenja

 • Umirujući antistresni učinak

 • Kvalitetniji san

 • Veću sposobnost koncentracije

Ruski flasteri za ciscenje organizma, CENA: 1720 rsd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Distribucija kozmetike