Floresan ruska prirodna kozmetika

  • 1
  • %
5.00 | 2 ocena

Prirodni sapun za tusiranje

Cena: 850 din.
Oceni ovaj proizvod
0.0 | 0 ocena

Porudžbenica

Proizvod Količina Cena
Prirodni sapun za tusiranje 850 din.
+ troškovi dostave
Podaci za isporuku

Porudžbenica

Uspešno ste poslali porudžbenicu.

Uskoro ćemo Vas kontaktirati radi potvrde porudžbine.

Hvala!

Prirodni sapun za tusiranje

Prirodni sapun za tusiranje

Prirodni šumski sapuni za kupanje i tuširanje, negu tela i dobar razvoj kose. Razlog za razvoj kozmetike u Rusiji je uglavnom zbog istoriji naše zemlje.

Staro Ruski recept – paganski - posebno je cenjen zbog kvaliteta prirodnih lekova. Sapun se koristi zbog lekovitosti bilja i cveća. Posebnu ulogu u nezi kože je imala Ruska banja, koja je imala neku vrstu kozmetičkih tretmana.

Verovalo se, da se kupanjem moglo izlečiti I telo i duša. Zbog toga smo napravili PRIRODNI ŠUMSKI SAPUN, razvijen na bazi prirodnih sastojaka, prirodnih saponina koji se nalaze u sapunskom korenu (Sapunika) i obogaćen ekstraktima lekovitog bilja.

Zbog visokog sadržaja ulja, koristeći sapun, stvara se efekat aroma terapije, zahvaljujući korišćenju sapuna u kupatilu. Svi ekstrakti i ulja su korisni za telo i kosu, zato se naši sapuni može koristiti i za tuširanje i za pranje kose.

Prirodni ŠUMSKI sapun OBLEPIHA (ulje Pasjeg trna) ZA KUPANJE, NEGU TELA i KOSE ZA SVE TIPOVE KOŽE i KOSE od 450 ml -- Floresan ruska prirodna kozmetika f262

F262 šUMSKI SAPUN OBLEPIHA (ulje Pasjeg trna) ZA KUPANJE I NEGU TELA I KOSE 450ml

Svi ekstrati su korisni za telo I kosu pa sapun mozete koristiti kao gel za tusiranje I šampon za kosu. Ulje pasjeg trna u Tibetu zovu uljem života. Ulje pasjeg trna jedino je poznato biljno ulje na svetu koje sadrži nezasićene masne kiseline omega 3,6,7, i 9 zajedno.

Ima najveći procenat retke i jedinstvene omega 7 masne kiseline. Stručnjaci ga nazivaju i „tečni vitamin A“ zbog visokog sadržaja kartinoda (provitamin A). Bogato je vitaminima E, B2, B3, B6, B9, P i K, mikro i makroelementima koji pozitivno deluju na organizam u celini.

Sastav: Meka sapunska baza bez parabena, hormona, SLS i vestackoj farbe.

Sadrzi: ulje pasjeg trna, voda za piće, glicerin, kokosovo ulje, konjak manan, ekstrakt sapunskog korena, ekstrakt aloe, ekstrakt hmela, ekstrakt kamilice, ekstrakt nevena. Ostali sastojci utisnuti na ambalazi.

Način upotrebe: nanesite malu količinu sapuna na kožu tela i na kosu, utrljati masirajućim pokretima i nakon toga isprati vodom

Upotreba: malu količinu sapuna naneti na nakvašenu kosu/kožu ili na sunđer, napraviti penu, nežno izmasirati i temeljno isprati vodom.

REZULTAT: jača, sjajnija i snažnija kosa, sprečava lomljivost, štiti od perutanja. Čini kožu zdravijom i otpornijom.

Prirodni sapun za tusiranje, CENA: 850,00 rsd


Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
NEGA LICA I TELA Distribucija kozmetike