Dodaj firmu

In Memoriam pogrebna oprema Prevoz pokojnika

Prodaja kompletne pogrebne opreme kao i ceo paket pogrebnih usluga u zemlji i inostranstvu, od prikupljanja dokumenata do organizacije sahrane i transporta pokojnika
Pročitaj više

Bulevar dr Zorana Djindjića 14
Novi Beograd, Beograd

Prevoz pokojnika Magnolija

Pogrebne usluge u zemlji i inostranstvu, prevoz pokojnika, prijava smrti, organizacija sahrane, pogrebna oprema
Pročitaj više

Gružanska 21
Vračar, Beograd

Prevoz pokojnika Millennium

Kompletne pogrebne usluge na jednom mestu u Beogradu. prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, organizacija sahrane, refundacija preko PIO fonda, pogrebna oprema, prikupljanje dokumentacije.
Pročitaj više

Prote Milorada Pavlovića 57a
Čukarica, Beograd

Prevoz pokojnika Oganj Udruženje

Udruženje "Oganj" omogućava svojim članovima da uz značajne pogodnosti otplate troškove svoje sahrane ili kremacije na način koji bi oslobodio njihove bližnje svih obaveza, koje Udruženje preuzima na sebe u slučaju smrti člana
Pročitaj više

Sime Igumanova 14
Vračar, Beograd

Prevoz pokojnika In Memoriam pogrebne usluge

In Memoriam pogrebne usluge dostupne su na svim grobljima u Beogradu i Srbiji sa željom da Vam bar malo olakšamo teške trenutke. Naše usluge obuhvataju organizaciju sahrana i kremacija, prodaju pogrebne opreme, kao i prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu
Pročitaj više

Drenovačka 1, Karaburma
Palilula, Beograd

Pan Man pogrebne usluge

Sa preko tri decenije iskustva Pan Man pogrebno nastoji da Vam pruži podršku i u najtežim trenucima. Na jednom mestu nudimo: organizaciju sahrana, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, sređivanje dokumentacije, prodaju pogrebne opreme
Pročitaj više

Kosovska 22
Borča, Beograd

Prevoz pokojnika Kralj

Sve usluge oko organizacije sahrane i prevoza pokojnika poverite Pogrebnom preduzeću Kralj, uz moguću refundaciju troškova od PIO fonda
Pročitaj više

Mladenovačka 11, Sretena Mladenovića Mike 14b
Čukarica, Beograd

Sever Pogrebne usluge

Pogrebne usluge Sever dostupne su svim klijentima u Beogradu ali i u celoj zemlji. Umesto vas organizujemo kompletnu sahranu i dokumentaciju, prodaju kompletne opreme za sahrane.
Pročitaj više

Put za koloniju 109
Voždovac, Beograd

Prevoz pokojnika Pogrebne usluge Delić

Firma za pogrebne usluge Delić nalazi se na opštini Rakovica u Beogradu i ima višegodišnje iskustvo u obavljanju pogrebnih usluga, organizaciji sahrana
Pročitaj više

Borska 7
Rakovica, Beograd

Prevoz pokojnika Karma

Pogrebna oprema i prevoz na teritoriji Beograda, Srbije i cele Evropske Unije. Povoljno i ekspeditivno sa iskustvom dužim od 20 godina. 00-24h
Pročitaj više

Ibarski put 90b, Meljak
Barajevo, Beograd

Prevoz pokojnika Neol-San

Neol-San se bavi organizacijom sahrana, kremacija, eshumacija, prevoz pokojnika u zemlji i inostranstvu, prodaja kompletne pogrebne opreme, cuvanje i spremanje umrlih lica.
Pročitaj više

Marička 45
Rakovica, Beograd

Prevoz pokojnika je usluga koju nude specijalizovane firme. Gde god se čovek nalazi, tu može i smrt da nastupi. Da li je to u kući, bolnici, staračkom domu, ili u nekom drugom gradu, gde je osoba bila na putovanju, na primer; smrt može nastupiti čak i u drugoj državi. 

Porodice obično poseduju porodične grobnice ili žele da pokojnik bude sahranjen na groblju koje je najbliže mestu stanovanja, kako bi se večno počivalište moglo obilaziti što češće. Iz svih tih razloga, neophodan je prevoz pokojnika.

Kako se obavlja prevoz pokojnika?

Da bi preminuli bio dostojanstveno ispraćen, prevoz će se obaviti specijalnim vozilima koja služe za prevoz posmrtnih ostataka. Ako je čovek preminuo u svom domu, biće prevežen do rashladnog uređaja, gde će biti smešten do dana sahrane, ili može iz bolnice direktno biti dovežen na groblje na kome će se obaviti sahrana. 

Ista je situacija i ako je osoba preminula bilo gde u Srbiji a trebalo bi da bude sahranjena u drugom gradu – pokojnik se doprema do željene destinacije.

Malo je drugačija situacija kada čovek svoj život završi u nekoj drugoj zemlji, odnosno u inostranstvu.

Prevoz pokojnika iz inostranstva

Možda vam je neko drag na radu u stranoj zemlji, ili na odmoru, i tamo ga je, nažalost, zatekla smrt. Moguće je da i ne znate kako bi sada trebalo postupiti, kome bi se trebalo obratiti. 

U daljem tekstu ćemo objasniti korake koje bi trebalo preduzeti kada se ovakva nemila situacija dogodi.

Ovde govorimo o međunarodnim pogrebnim uslugama. Preduzeća koja se bave ovom vrstom delatnosti, zahvaljujući svom dugogodišnjem iskustvu, pružiće vam pravu pomoć u teškim trenucima. 

Sprovod će biti organizovan dostojanstveno, od samog nastupa smrti pa do ukopa. Sam prevoz pokojnika se vrši luksuznim klimatizovanim vozilima sa specijalnom namenom. 

Važno je znati da pokojnik može biti prevezen iz čitave Evrope.

Biće pribavljena sva neophodna dokumentacija, a uz savremeni klimatizovani vozni park, možete pronaći i najveći izbor kompletne pogrebne opreme i crnine. 

Po vašoj želji, mogu biti napravljeni buketi od prirodnog cveća, kao što su ikebane, zatim suze, buketi i venci. 

Za vaše najmilije biće izrađene umrlice, i uz dogovor sa vama, objavljene čitulje u dnevnim novinama. Neki ljudi žele pogrebnu muziku, pa je na raspolaganju duvački orkestar. 

Prevoz pokojnika u inostranstvo

Postoji i obrnuta situacija od gorepomenute, kada osoba premine u Srbiji, ali je želja porodice da ona bude sahranjena u nekoj drugoj zemlji Evrope. I u tom slučaju, takođe se možete osloniti na usluge preduzeća koje se bave organizacijom i prevozom pokojnika u inostranstvo. 

Sva papirologija će biti sređena, a pokojnik će dostojanstveno biti prevezen u zemlju po želji porodice.

Prevoz pokojnika – cena:

Cena za prevoz pokojnika u proseku kreće se od 56 do 81 dinara po pređenom kilometru, a u zavisnosti da li se radi u okviru granica Srbije ili u inostranstvu.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate preduzeća za pružanje pogrebnih usluga, ispod teskta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane