-20% Prevoz peska Borca

Prevoz peska Borca

Cena: 2500 din. 2000 din.
Pogledajte sve proizvode
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prevoz peska
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Prevoz peska

Pesak spada u građevinske materijale, pa ukoliko nešto gradite ili zidate, biće neophodno da se određena količina peska dostavi na gradilište. U našem daljem tekstu saznajte kako da na najefikasniji, najbrži i najpovoljniji način prevezete pesak, kao i od čega zavise cene i slično.

prevoz peska

 

Prevoz peska kamionom

Kada angažujemo odabranu firmu da za nas obavi prevoz građevinskog materijala, tada želimo da znamo da će usluga biti profesionalna, tačna i brza. Pesak je moguće prevoziti na širim područjima Beograda, ili i dalje, u zavisnosti od vaših potreba.

Drugačiji naziv za pesak bi bio rasuti materijal, ali to isto važi i za šljunak, humus, zemlju, tucanik i ostalo. Takođe, korisno je imati informaciju da nije važno koja količina peska je u pitanju, pošto se prevoženje obavlja manjim ili većim kamionima.

To bi značilo da firme koje pružaju ovu vrstu usluge imaju dobar vozni park, odnosno nova i tehnički besprekorno ispravna vozila, kojima upravljaju iskusni vozači. Sve to znači da će pesak bezbedno stići od tačke A do tačke B, za najbrže vreme.

Vozači veoma dobro poznaju terene kojima voze građevinski materijal, tako da ste i sa te strane sigurni da će usluga biti maksimalno profesionalna.

Prevoz peska kiperom

Ako su kod vas upravo u toku radovi malterisanja ili betoniranja, pa vam je potreban pesak, možete se obratiti firmama koje su oglašene ispod našeg teksta, a koje poseduju kipere koji obavljaju prevoz.

Građevinski materijal je neophodan kada se podiže neki građevinski objekat, kao što je porodična kuća na primer, a oko njegovog prevoza ne morate brinuti jer se sve veoma lako završava kiper kamionima. Jedina vaša obaveza jeste da kažete lokaciju na kojoj pesak treba da bude dovežen, kao i to da li su vam potrebni radnici koji će vršiti istovar i utovar.

prevoz peska cena

 

Takođe, postoji i mogućnost upotrebe kamiona koji ima dizalicu, i uz njenu pomoć se veoma lako pretovaruje različita vrsta robe.

U svakodnevnoj praksi se događa da je neophodan dalji transport građevinskog materijala do nekih viših spratova zgrade ili na primer u nekom malom dvorištu gde je nemoguće prići bliže kamionom. Tada se angažuju radnici koji završavaju ovakve poslove.

Ukoliko vam je potrebno da se preveze određena količina peska, dovoljno je da pozovete firme koje pružaju tu vrstu usluge, i preko telefona ćete dobiti osnovne informacije. U drugoj varijanti, možete direktno na sajtu odabranog preduzeća da popunite takozvani online formular, pa ćete nakon kratkog vremena biti kontaktirani i biće izneta cena za željenu uslugu.

Ne morate sami da organizujete ovaj posao, ako angažujete profesionalce, vi ste time uštedeli svoje vreme, trud, a svakako i novac i gorivo. Nisu vam potrebni dodatni odlasci na stovarišta, ni bilo kakve suvišne obaveze, kada celokupnu proceduru za vas završava odabrana firma za prevoz građevinskog materijala.

Prevoz peska – cena:

Koliko ćete novca izdvojiti za prevoz peska, zavisi od više faktora. Prvi je količina peska koji se prevozi, zatim udaljenost od tačke A do tačke B, da li je potrebno angažovati radnike za utovar i istovar i slično.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Zeljana Jeremic

Popovic prevoz nudi najpovoljnije usluge prevoz peska na teritoriji grada. Vrlo su prijatni za saradnju i svima ih preporucujem.

05.09.2017
Dusan Markovic

Kako god da okrenete u Beogradu niko prevoz peska nece da vam radi ispod 4000 dinara + pesak po turi. To su malo jace cene ali koliko mi je poznato ni u drugim mestima u Srbiji u pogledu cena nije bas tako slicna situacija.