Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Prevoz kamena
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Prevoz kamena

Ako vam je potrebno da se kamen preveze sa jednog mesta na drugo, tada je dobro da se obratite firmama koje obavljaju prevoz različitih građevinskih materijala.

prevoz kamena

 

Ponekad ljudi pomisle kako je dobro da sve organizuju u svojoj režiji, ali se veoma brzo pokaju i shvate da to i nije bila tako dobra ideja. Naime, radi se o tome da profesionalci imaju vozila namenjena za tu svrhu, obučene vozače i ostale radnike, kao i potrebnu dodatnu opremu, tako da se ceo posao završava lako, brzo i jednostavno, po povoljnim cenama i u dogovorenim rokovima.

Prevoz kamenja

Mogu se prevoziti štanglice ili lomljeni kamen, i to na teritoriji čitave Srbije. Pored toga, vrši se prevoz i kamena tucanika i tampon rizle, što su takođe vrste građevinskog materijala. One su veštački dobijene sečenjem, kao i drobljenjem kamena do željene veličine. To znači da oni nisu proizvod prirode, već samog čoveka.

U građevini i poljoprivredi, često ćemo susresti kamen tucanik, i on predstavlja jedan od najraširenijih prirodnih resursa. Ima veoma nisku cenu, zbog čega je pristupačan, a koristi se za istu namenu kao i šljunak.

Prevoz kamionom prirodnog kamena

Kada je reč o prirodnom kamenu, prevoz se može obaviti kamionom ili kombijem. Naime, to zavisi od same narudžbine, pa se tako kombi koristi za porudžbine do 100 m2, a kamion do 300 m2.

prevoz kamena cena

 

Takođe, postoji i kamion sa prikolicom, i njime se prevoze veće količine kamena, od preko 600 metara kvadratnih.

Korisno je znati da kada odlučite koji kamen želite, on odmah može biti prevezen do vaše kućne adrese. Vozni park firmi koje pružaju usluge prevoza građevinskog materijala je veoma dobro opremljen, što znači da su vozila tehnički besprekorno ispravna i savremena.

Osim toga, njima upravljaju iskusni vozači, koji dobro poznaju teritorije kojima prevoze kamen. Pored vozača, često se događa da zatreba usluga radnika koji će vršiti pretovar, istovar ili utovar kamena. Nekada je neophodno da se kamen dopremi na više spratove zgrade ili da se utovari u neko manje dvorište, gde je veoma teško prići kamionom ili kombijem.

Ako vas interesuje cena prevoza kamena, najbolje je da pozovete firme koje su oglašene ispod našeg teksta i da u kratkom telefonskom razgovoru dobijete sve osnovne informacije. Druga varijanta jeste da direktno na njihovim sajtovima popunite online formular (ukoliko postoji), gde su navedena najvažnija pitanja, na osnovu kojih će biti formirana cena usluge.

U trećem slučaju, možete da posetite sedište preduzeća i da se na licu mesta dogovorite sa ljubaznim osobljem, oko svih uslova po pitanju prevoza kamena na željenu adresu.

Moguće je odgovoriti svim vašim zahtevima, uz pristupačne cene, što je garancija uspešne saradnje. Glavni cilj svega je ušteda vašeg truda, vremena, a pre svega novca i živaca, tako da ćete po završenom poslu prevoza kamena, svakako konstatovati da je bila odlična odluka da angažujete profesionalce da završe ovaj zadatak.

Prevoz kamena – cena:

Cena prevoza kamena zavisi od više stavki:

- udaljenost od tačke A do tačke B;

- količina kamena koji se vozi, odnosno da li je angažovan kombi ili kamion;

- da li je angažovana dodatna radna snaga za utovar i istovar i od drugih faktora.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

01.09.2018
Marina Dakic

Koliko kosta prevoz limljenog kamena od batajnice do visnjice preko agencije Popovic prevoz.

05.09.2017
Dusan Markovic

Mora prevoz kamena da se dobro i kvalitetno plati ukoliko mislite da vam ga neko preveze na vreme. Pri tome, veoma je bitno da taj sto vam kamen prevoi ima sve potrebne dozvole, kako se kojim slucajem ne bi desilo da ga uhvati policija.