Izaberite neku od firmi koje se bave PRESVLAČENJEM VOLANA

Beograd

Z&S Autotapetar

Jaše Ignjatovića 20
Voždovac

Auto tapetar Z&S nalazi se na Voždovcu. Nudimo usluge tapaciranja vozilla, tapaciranja neba, tapaciranja vrata, tapaciranja stubova automobila....
Pročitaj više

Pre 17 h poslednji put pozvana firma

Joker auto tapetar

Tamburaška 27, Boljevci
Surčin

Autotapetar Joker nalazi se u Boljevcima a nudi usluge presvlačenja tapacira neba u automobilu, presvlačenje svih delova unutrašnjosti automobile, motora, brodova , oldtajmera...
Pročitaj više

Pre 18 h poslednji put pozvana firma

Autotapetarska radnja Curcic

Ustanička 94, Beograd
Voždovac

Iskustvo,stečeno znanje,kao i konstantno usavršavanje metoda i tehnika u domenu autotapetarskih i tapetarskih usluga, omogućili su nam da stvorimo prepoznatljivo ime na nasim prostorima...
Pročitaj više

Pre 17 min poslednji put pozvana firma

Kragujevac

ĐOROVIĆ AUTOTAPETARIJA

Dušana Šubakića 34

Uz pomoć veštih i iskusnih auto tapetara kompanije Đorović možete da osvežite sedišta, stranice, ručice menjača, zamenite dotrajalo automobilsko nebo i još mnogo toga....
Pročitaj više

Pre 1 h poslednji put pozvana firma

Volan je veoma važan deo jednog autombila i svi želimo da izgleda lepo, a onda nam je potrebno presvlacenje volana. Ipak, usled stalne upotrebe, događa se da on deluje neugledno, staro, pa vi hoćete da ga obnovite, ili naprosto imate cilj da vam vozačko mesto deluje atraktivno?

Rešenje je jednostavno a to je presvlačenje volana.

Presvlačenje volana iskustva

Ono što ljudima prvo pada na pamet kada je ova tema u pitanju, to je da li je ceo proces previše skup, da li će moći da se primeti da je nešto rađeno, da li će volan sada biti debeo, a neki čak imaju i tu dilemu da li je bolje da kupe novi polovni volan ili da presvlače stari?

Kada se bolje upoznamo sa tehnikm presvlačenja volana, tada možemo da znamo odgovore na sva ova pitanja. Krenimo redom.

Proces presvlačenja volana

Volan može da se presvuče na različite načine. Postoje dve opcije i jedna je jeftinija, dok je druga skuplja. Prva varijanta je ekološka koža, dok je druga prava koža.

Ekološka koža imitira pravu kožu, ali naravno, nije kvalitetna koliko i prava, jer može da se ošteti, da izbledi, itd. Zbog toga je naša preporuka da odradite presvlačenje volana pravom kožom.

Presvlačenje volana kožom

Kao što vidimo iz teksta, skaj ili ekološka koža, jesu jeftiniji, ali teško da se ta ušteda isplati kada je u pitanju duži vremenski period. Prava koža je namenjena baš za presvlačenje volana, i sa tim dobijate dugoročno rešenje. I ostali elementi u automobilu mogu da budu presvučeni na ovaj način.

Presvlačenje volana alkantarom

Vozače muči pitanje koje smo već naveli, a to je da li volan postaje deblji nakon presvlačenja. Istina je da on bude deblji ali neprimetno, za oko milimetar ili nešto više od toga, tako da razliku verovatno nećete ni da primetite.

Kada radite sa dobrim majstorom, gotovo sve može da se uradi veoma kvalitetno, i to tako da estetski izgleda lepo ali da bude i funkcionalno. Primera radi, postoje kombinacije različite kože, recimo, obična i rupičasta, boje mogu da budu razne, dakle – moguće je uraditi različite procedure.

Presvlačenje volana cena

Kkoliko ćete novca da izdvojite za presvlačenje volana, zavisi od više faktora. Orijentaciono, možemo da kažemo da ako presvlačite volan veštačkom kožom, to košta oko 3500 dinara, dok je prava koža skuplja, naravno. Takođe, bitne su i vaše želje i zahtevi, na primer – hoćete li kombinacije više vrsta kože, kakve boje, itd. Najbolje je da odvezete svoj auto u odabrani servis i da iznesete svoje želje majstorima, a oni će vam reći tačno šta može da se uradi, i koliko bi to koštalo na kraju.

Jedno je sigurno – dobijate atraktivnije vozačko mesto, a to je nešto što svi vozači priželjkuju, zar ne?

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.

Ostavite komentar
Ocenite stranu