Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i komentari posetilaca

08.06.2019 01:22
Milos Mandic
Nekada sam svoju kosu vezivao u rep, to je tada bilo popularno... Međutim, ona je počela da opada, malo po malo, svakoga dana sam na češlju nalazi mnogo dlaka... Praktično je opadala u pramenovima. Shvatio sam da je transplatacija kose jedino rešenje za mene i zato sam otišao u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde mi je urađena ta intervencija. Više sam nego zadovoljan i njihove usluge bih preporučio svima koji imaju problema sa opadanjem kose - ne čekajte poslednji čas, javite se na vreme!
08.06.2019 01:21
Dejan Vlaisavljevic
Za muškarce u godinama, veoma je teško kada shvate da gube kosu i da je to proces koji je počeo i koji se neće zaustaviti. Kosa neće početi ponovo da buja, da raste kao nekada... To je veoma frustrirajuće, ali samo do trenutka dok ne shvatite da postoji intervencija transplatacije kose... Stoga sam se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde je to odrađeno i ja sam sada drugi čovek. Vratilo mi se samopouzdanje, dobar izgled i svima preporučujem ovu uslugu ako imaju identičan problem kao ja...
08.06.2019 01:19
Pavle Dundjerovic
Imam svega 30 godina, ali sam kosu počeo da gubim u ranim dvadesetim. Počela je da me hvata panika, nisam znao šta da radim... Probao sam sve što se moglo probati, kapsule, tablete, mazao preparate na kosu i ništa nije pomagalo... Ostala mi je varijanta transplatacije kose. Obratio sam se na adresu Dr. Milojević Hair Transplant Clinic i dobio tretman, tj. intervenciju zahvaljujući kojoj ponovo imam kosu, vratilo mi se samopouzdanje i srećan sam!
08.06.2019 01:18
Julija Miscevic
Transplatacija kose je ponekad jedino rešenje kada je gubitak tako veliki i izražen da ne pomaže ništa drugo - ni kapsule, ni preparati koje stavljate na kosu, bukvalno ništa... Onda sam se javila u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, gde je urađena intervencija presađivanja kose. Sada se osećam mnogo bolje, pošto je kosa oličenje ženstvenosti, i nisam htela da se pomirim sa činjenicom da ne izgledam lepo kao do sada. Hvala ovoj klinici i sve preporuke za njih!
08.06.2019 01:16
Miroslava Anastasijevic
Znam da postoji kosopasica i da se kod muškaraca javlja gubitak kose usled povećanog nivoa testosterona... Ipak, ja nisam htela da moj suprug nema kosu, tako da sam insistirala na transplataciji kose... On me je, srećom, poslušao, tako da se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic gde je odrađena ova intervencija. Sada je moj muž jako zadovoljan, jer ima kosu, a ja sam srećna jer me je poslušao, pošto se oboje bolje osećamo i lepše izgledamo, uprkos godinama.
08.06.2019 01:15
Stevan Stojiljkovic
Neko voli da fura izgled bez kose, i to nekim muškarcima i ženama deluje veoma sexy, ali ja nisam bio tog mišljenja. Voleo sam svoju bujnu kosu, čak sam je puštao da bude duga i vezivao u dredove... Možete li da zamislite moju agoniju kada je počela da opada... Shvatio sam da je transplatacija kose jedino rešenje, pa sam se javio u Dr. Milojević Hair Transplant Clinic. Pružena mi je najbolja moguća usluga i ja sam opet srećan i zadovoljan, jer imam kosu, kao nekada!
08.06.2019 01:13
Katarina Predojevic
Imam 37 godina, a moj muž 43. Iako smo relativno mladi, kod njega su pre više od desetak godina počeli da se javljaju znaci gubitka kose. Pretila je opasnost da ostane potpuno bez nje, i shvatili smo tada, da je transplatacija kose jedino rešenje. Stoga smo odabrali Dr. Milojević Hair Transplant Clinic, i dobili smo odličnu uslugu kojom smo veoma zadovoljni. Ne mogu vam opisati taj osećaj sreće zbog vraćanja dobrog izgleda i samopouzdanja! Sve preporuke!
08.06.2019 01:11
Snezana Milosavljevic
Obično se misli da samo muškarci gube kosu, a da se to ženama ne može dogoditi... Ipak, istina je sasvim drugačija. U mladosti, imala sam jako lepu kosu, dugu i bujnu. Mislila sam da će uvek tako da ostane. Ali, onda je ona samo počela da opada... Svakoga dana sve više. Pokazalo se da je transplatacija kose jedino rešenje, pa sam se javila u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, gde su mi pomogli na veoma stručan način. Sada ponovo imam kosu kao nekada, i beskrajno sam srećna! Hvala puno stručnom timu!
08.06.2019 01:09
Miroslav Jelenic
Uvek sam imao gustu, bujnu kosu, tako da ne znam kako se uopšte dogodilo da je ona počela da opada... Malo po malo, iz godine u godinu, ja sam bio sa sve ređom kosom, koja je pretila da nestane potpuno... Morao sam da uradim transplataciju kose, jer je to bilo zaista jedino rešenje. Obratio sam se Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, gde mi je pružen adekvatan tretman i sada sam ponovo srećan jer imam kosu, kao i nekada. Sve preporuke!
08.06.2019 01:08
Mirjana Vukovic
Imam 50 godina, a moj muž je stariji jedanaest godina. Ostati bez kose je strašno, a još je gori traj proces kada vam kosa opada svakoga dana po malo, i ništa ne možete da učinite po tom pitanju... Tražili smo rešenje, probali razne preparate, ali ništa nije dalo rezultate... Shvatili smo da je transplatacija kose jedino rešenje i otišli smo u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar. Beskrajno smo zahvalni što se sve dovelo u red, i moj muž ponovo ima kosu.
08.06.2019 01:06
Danijela Stepanovic
Nisam želela da imam muža koji nema kosu. Naravno, ne bih se razvela zbog toga, ali mi se oduvek dopadala njegova bujna kosa, ali je onda naprasno počeo da je gubi... Svakoga dana pomalo, tako da je pretiolo da ostane sasvim bez nje. Potražili smo pomoć u vidu transplatacije kose, i obratili se u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar. To je mom mužu puno pomoglo i sada on izgleda dobro kao i prvog dana kada sam se zaljubila u njega. Sve preporuke!
08.06.2019 01:05
Darko Milovanovic
Kosa je zaista ukras, kako za ženu, tako i za muškarca. Međutim, ja sam kosu počeo da gubim još u dvadesetim godinama. Da nisam uradio transplataciju kose, sada bih bio sasvim ćelav... Nisam želeo to, mada neko kaže da je takav izgled fancy. Obratio sam se u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar i oni su mi puno pomogli da izgledam kako želim, tj. da vratim svoje staro samopouzdanje. Hvala puno!
08.06.2019 01:03
Marko Miljanovic
Transplatacija kose je često jedino rešenje kada počnete da gubite vlasi i prosto nema drugog načina da zaustavite taj proces... Ja sam pokušavao sa raznim preparatima i nema šta nisam probao, ali ništa nije dalo rezultate... Onda sam se javio u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, i konačno sam dobio ono o čemu sam dugo sanjao - novu kosu! Hvala puno stručnom timu i sve preporuke!
08.06.2019 01:02
Jovana Ristić
Kada muškarac nema kosu, to je nekako, da tako kažem, čak i normalno, ili se često viđa... Ali, kada žena počne da gubi vlasi i vremenom joj se proredi kosa, čak toliko da deluje ćelavo, onda je to zaista ružno... Pomoć sam potražila u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar i zajedno smo postigli odlične rezultate. Sve preporuke!
08.06.2019 01:01
Sunčica Bogojević
Biti bez kose je zaista strašno... Moj muž je počeo da gubi kosu u kasnim tridesetim godinama, i bio je jako zabrinut zbog toga. Transplatacija kose je bila jedino rešenje da ponovo bude zadovoljan svojim izgledom. Zbog toga smo se javili u Transplantacija kose MBC Medical Beauty Centar, i oni su nam puno pomogli, tako da se moj suprug ponovo oseća srećno i izgleda dobro kao i nekada.
Postovana Dr. Marija, interesuje me cena jednig grafta? Koliko grafova najvise mozete odraditi za 1 dan? Da li licno vi radite intervenciju ili tehnicari? Ulivate mi poverenje u strucnost. Hvala!
27.06.2017 12:35
Borislav Milic
Njihovi vrhunski strucnjaci postizu impresivne rezultate kako bi vasu lepotu doveli do savrsenstva.Pored estetske hirurgije i transplatacije kose,uz pomoc estetske medicine uklanjaju tragove vremena na vasoj kozi i kosi.
27.06.2017 12:32
Goran Sarenac
Ukoliko zelite da povratite samopouzdanje i popravite kvalitet zivota,budite slobodni da ih posetite.Aht je do sada uspesno obavio na hiljade transplantacija kose sirom sveta.Neka Aht metod bude vas izbor u borbi protiv opadanja kose.
09.04.2017 04:06
neša savić
sve pohvale za ovbe ljude. Veoma su profesionalni, znaju da priđu na pravi način pacijentu. a sama metoda AHT je vodeća u svetu presađivanja kose
03.04.2017 10:55
Maja Matic
Njihova ordinacija vec osam godina uspesno primenjuje aht tehniku presadjivanja kose koja predstavlja najmane invanzivnu metodu koja se danas primenjuje.To je potpuno bezbolna procedura koja daje prirodne rezultate,bez vidljivih oziljaka.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
ZDRAVSTVO Transplantacija kose