Prenoćište Relax Me

0.0 | 0 ocena
Ulica: Brodarska 48
Grad: Beograd
Opština: Novi Beograd
Prenoćište Relax Me
Mobilni: 061/
www.hotelrelaxme.com

O nama

PRENOĆIŠTE RELAX ME


Prenoćište Relax Me pruža Vam jedinstvenu priliku da osetite čari buđenja na reci u samom srcu Beograda. Moderno opremljeni objekat koji se prostire na više od 500 kvadratnih metara nudi sve što je potrebno za udoban smeštaj i boravak: elegantno opremljeni apartmani, bazen, lounge bar, besplatni parking...

Lociran između starog železničkog mosta i mosta Gazela, prenoćište Relax Me nudi noćenje sa doručkom u prelepom ambijentu na levoj obali reke Save. Našim gostima na raspolaganju je pet luksuzno opremljenih dupleks apartmana koji odišu komforom, prijatnošću i umetničkim šarmom.

Svi apartmani su klimatizovani sa dosta dnevnog svetla i opremljeni udobnim bračnim krevetima, mini barom, LCD televizorima i drugom audio-vizuelnom opremom visokog kvaliteta, uključujući i brzi internet. Takođe, tri apartmana su opremljena jacuzzi-jem za maksimalno opuštanje.

Kada poželite predah od gradske vreve možete se opustiti na našem bazenu ili u lounge baru sa velikom terasom koja gleda na reku. Ukoliko uživate u sunčanju na raspolaganju su Vam ležaljke sa baldahinima. Za one koji dolaze sopstvenim vozilom obezbeđen je javni parking koji je besplatan.

Pored idealne lokacije na obali reke, ono što nas definitivno izdvaja od drugih je veliki broj sportsko-rekreativnih sadržaja za neograničenu zabavu: rentiranje jet-sky, hoverboard, skijanje na vodi, korišćenje playstation & xbox, razgledanje grada sa reke, nargile, rentiranje bicikala, korišćenje automobila Smart for two.

U neposrednoj blizini prenoćišta Relax Me nalaze se i najpoznatiji prestonički splavovi: River, Sindikat, FreeStyler..., na kojima je zagarantovano najbolja zabava. Naše ljubazno i uvek raspoloženo osoblje stoji Vam na raspolaganju 24/7 za sve neophodne informacije o mestima koje treba posetiti i stvarima koje morate da probate u Beogradu.

Pored usluga smeštaja, jedinstveni plutajući objekat Relax Me pruža mogućnost organizovanja različitih vrsta proslava i poslovnih skupova. Osim prostrane sale živopisnih boja, na raspolaganju je i velika terasa na kojoj se tokom letnjih meseci mogu organizovati manji događaji i kokteli, uz korišćenje bazena.

Doživite Beograd iz drugačije perspektive, izaberite prenoćište Relax Me!

Radno vreme: 00-24h

Prenoćište Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Stan na dan i prenociste Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Apartmani Lav, Ulcinjska 4, Zvezdara, Beograd
  Pansion Travelling Actor, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Prenoćište Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Prenociste - Club Topcider, Bulevar Patrijarha Pavla 5/s, Rakovica, Beograd
  Prenoćište Hotel Fortuna, Batajnički drum 261, Zemun, Beograd
  Smestaj radnika Beograd, Vojvode Stepe Stepanovica 21b, Grocka, Beograd