O nama - PRENOCISTE - CLUB TOPCIDER


Ukoliko Vam je potreban adekvatan smeštaj u mirnom i lepom kraju na Topčideru, prenoćište Club Topčider je prava adresa za Vas. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, između Belog dvora i Košutnjaka, naš hotel je idealno mesto za sve koji žele da se opuste daleko od gradske buke, a ipak tako blizu centra grada.

U našoj ponudi nalazi se 11 moderno opremljenih apartmana koji su smešteni u novoizgrađenoj zgradi koja ispunjava visoke standarde. Svim gostima na raspolaganju su izuzetno čisti i kompletno opremljeni apartmani od 30 m2, različitih struktura: jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetni, koji su idealni za noćenje i dnevni odmor.

Naše savremeno opremljene sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, LCD TV, klimu, besplatan WI-FI internet, kao i brojne druge sitnice koje su Vam neophodne kada ste van sopstvenog doma. Takođe, svim gostima na raspolaganju je usluga room servisa u periodu od 08h do 23h.

Pored usluge prenoćišta i dnevnog odmora, u okviru naših apartmana nudimo i uslugu polupansiona ili punog pansiona, po izuzetno povoljnim cenama. U skladu sa Vašim željama i zahtevima nudimo Vam mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija i cene za uslugu polu ili punog pansiona.

Svim našim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom na raspolaganju je besplatan parking za vozila u ograđenom delu hotela. Takođe, nudimo Vam mogućnost korišćenja hotelske garaže kapaciteta četiri vozila.

U sklopu hotela Club Topčider nalazi se nov i moderno opremljen restoran koji nudi mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su: svadbe, rođendani, krštenja, promocije. Svim našim gostima na raspolaganju je klimatizovana sala na dva nivoa kapaciteta 100 mesta, kao i prelepa bašta veličine 130 m2. Takođe, ispred restorana nalazi se veliki parking za goste.

Prenoćište Club Topčider, Bulevar Patrijarha Pavla 5s, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

14.03.2017 07:00
Zoran Josipovic

Njihove savremeno opremljene sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tus kabinom,lcd tv, klimu,besplatan internet,kao i brojne druge sitnice koje su vam neophodne kada ste van sopstvenog doma.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Turizam Prenoćište
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Prenociste - Club Topcider
  • Prenociste Club Topcider,
  • Prenociste Club Topcider radno vreme,
  • Prenociste Club Topcider kontakt telefon