Prenociste - Club Topcider

5.0 | 1 ocena
Ulica: Bulevar Patrijarha Pavla 5/s
Grad: Beograd
Opština: Rakovica
Prenociste - Club Topcider
Telefon: 011/
Mobilni: 063/
www.clubtopcider.rs

O nama

PRENOCISTE - CLUB TOPCIDER


Ukoliko Vam je potreban adekvatan smeštaj u mirnom i lepom kraju na Topčideru, prenoćište Club Topčider je prava adresa za Vas. Zahvaljujući idealnoj lokaciji, između Belog dvora i Košutnjaka, naš hotel je idealno mesto za sve koji žele da se opuste daleko od gradske buke, a ipak tako blizu centra grada.

U našoj ponudi nalazi se 11 moderno opremljenih apartmana koji su smešteni u novoizgrađenoj zgradi koja ispunjava visoke standarde. Svim gostima na raspolaganju su izuzetno čisti i kompletno opremljeni apartmani od 30 m2, različitih struktura: jednokrevetni, dvokrevetni i trokrevetni, koji su idealni za noćenje i dnevni odmor.

Naše savremeno opremljene sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tuš kabinom, LCD TV, klimu, besplatan WI-FI internet, kao i brojne druge sitnice koje su Vam neophodne kada ste van sopstvenog doma. Takođe, svim gostima na raspolaganju je usluga room servisa u periodu od 08h do 23h.

Pored usluge prenoćišta i dnevnog odmora, u okviru naših apartmana nudimo i uslugu polupansiona ili punog pansiona, po izuzetno povoljnim cenama. U skladu sa Vašim željama i zahtevima nudimo Vam mogućnost zajedničkog utvrđivanja menija i cene za uslugu polu ili punog pansiona.

Svim našim gostima koji dolaze sopstvenim vozilom na raspolaganju je besplatan parking za vozila u ograđenom delu hotela. Takođe, nudimo Vam mogućnost korišćenja hotelske garaže kapaciteta četiri vozila.

U sklopu hotela Club Topčider nalazi se nov i moderno opremljen restoran koji nudi mogućnost organizovanja svih vrsta proslava, kao što su: svadbe, rođendani, krštenja, promocije. Svim našim gostima na raspolaganju je klimatizovana sala na dva nivoa kapaciteta 100 mesta, kao i prelepa bašta veličine 130 m2. Takođe, ispred restorana nalazi se veliki parking za goste.

Prenoćište Club Topčider, Bulevar Patrijarha Pavla 5s, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Zoran Josipovic
  14.03.2017 07:00

  Njihove savremeno opremljene sobe poseduju sopstveno kupatilo sa tus kabinom,lcd tv, klimu,besplatan internet,kao i brojne druge sitnice koje su vam neophodne kada ste van sopstvenog doma.

  Firme u blizini

  Stan na dan i prenociste Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Apartmani Lav, Ulcinjska 4, Zvezdara, Beograd
  Pansion Travelling Actor, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Prenoćište Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Prenoćište Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  Prenoćište Hotel Fortuna, Batajnički drum 261, Zemun, Beograd
  Smestaj radnika Beograd, Vojvode Stepe Stepanovica 21b, Grocka, Beograd