Novi apartmani

5.0 | 11 ocena
Ulica: Cubrina 5
Grad: Beograd
Opština: Stari grad
Novi apartmani
Mobilni: 066/
www.noviapartmani.com

O nama

NOVI APARTMANI

Ukoliko tragate za udobnim, kvalitetnim i jeftinim smeštajem u Beogradu, agencija Novi Apartmani je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalazi se preko 100 apartmana koji se nalaze na odličnim lokacijama poput centra grada, Vračara, Novog Beograda, Zvezdare.

Osnovna delatnost naše agencije je mogućnost kratkoročnog iznajmljivanja apartmana u Beogradu, tj. pružanje usluge koje se popularno naziva – stan na dan. Bilo da u naš grad dolazite privatno, poslovno ili radi zabave, nudimo Vam moderno opremljene i luksuzne apartmane na najatraktivnijim lokacijama u gradu.

Za razliku od tradicionalnog smeštaja u hotelima ili hostelima, apartmani Vam omogućavaju više prostora i potpunu slobodu, uz osećaj i prisustvo zadovoljstva kao da ste kod kuće. Takođe, boravak u apartmanima je odlična alternativa za skupi hotelski smeštaj.
Novi Apartmani su pametan izbor za sve posetioce Beograda koji žele prenoćište na najboljim lokacijama u gradu, uz vrhunski komfor. U našoj ponudi nalazi se najveći izbor apartmana u Beogradu na različitim lokacijama, različite strukture, enterijera i cene, za svačiji ukus i džep.

Sa željom da zadovoljimo i najistančaniji ukus naših gostiju, kod nas možete pronaći lepo dizajnirane apartmane toplih i prirodnih boja, koji su opremljeni u skladu sa vodećim svetskim standardima. Za Vaš kompletan ugođaj, svi apartmani poseduju funkcionalan i moderan nameštaj, kablovsku televiziju, klima uređaj, WI-FI internet, kao i kompletno opremljenu kuhinju i kupatilo.

Iako su svi naši apartmani izuzetno komforni i moderno opremljeni, iz naše ponude posebno izdvajamo luksuzne apartmane koji su kreirani za Vaše kompletno opuštanje. Smešteni na ekskluzivnim lokacijama, naši luksuzni apartmani su pravi izbor za sve koji žele da uživaju u blagodetima modernog i elegantnog dizajna i funkcionalnosti.

Prilikom boravka u našim apartmanima garantujemo Vam privatnost, autentičnost, fleksibilnost, komfor i kvalitet. U svakom trenutku možemo Vam ponuditi odličan smeštaj prema Vašim zahtevima i učiniti Vaš boravak u Beogradu nezaboravnim.

Naše ljubazno i profesionalno osoblje pružiće Vam sve željene informacije o znamenitostima, kulturnim dešavanjima, dobrim restoranima, kafićima i noćnom provodu. Takođe, nudimo Vam prevoz od/do apartmana, po najpovoljnijim cenama u gradu.

Novi Apartmani – Pametan izbor za kratke boravke u Beogradu!

Radno vreme: od 08-23h

Novi Apartmani, Čubrina 5, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Borislav Milic
  17.05.2017 12:26

  Za razliku od tradicionalnog smestaja u hotelima ili hostelima,apartmani vam omogucavaju vise prostora i potpunu slobodu,uz osecaj i prisustvo zadovoljstva kao da ste kod kuce.Takodje,boravak u apartmanima je odlicna alternativa za skupi hotelski smestaj.

  Firme u blizini

  Lovac apartmani, Vojvode Stepe 214; Njegoševa 38 - Vračar, Voždovac, Beograd
  Stan na dan i prenociste Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Apartmani Lav, Ulcinjska 4, Zvezdara, Beograd
  Pansion Travelling Actor, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Prenoćište Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Prenociste - Club Topcider, Bulevar Patrijarha Pavla 5/s, Rakovica, Beograd
  Prenoćište Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  Prenoćište Hotel Fortuna, Batajnički drum 261, Zemun, Beograd
  Smestaj radnika Beograd, Vojvode Stepe Stepanovica 21b, Grocka, Beograd