Apartmani Lav

5.0 | 1 ocena
Ulica: Ulcinjska 4
Grad: Beograd
Opština: Zvezdara
Apartmani Lav
Telefon: 061/
Mobilni: 064/
www.apartmanilav.rs

O nama

APARTMANI LAV

Apartmani Lav nude kvalitetan i udoban smeštaj na različitim lokacijama u Beogradu, po najpovoljnijim cenama. Naši moderno opremljeni apartmani garantuju maksimalan komfor, uživanje i odmor, nezavisno da li u posetu našem gradu dolazite sa porodicom, prijateljima, iz poslovnih ili turističkih razloga.

Smeštaj u apartmanima je postao sve popularniji, pre svega, zbog znatno višeg kvaliteta usluge nego u hostelima, a znatno niže cene nego u hotelima. Smešteni na različitim lokacijama u gradu: Zvezdara, Voždovac, Savski venac, Stari grad, Apartmani Lav su idealan izbor kako za goste koji žele mir i tišinu, tako i za one koji vole da se nađu u samom centru gradskih zbivanja.

Opremljeni po najvišim svetskim standardima, Lav Apartmani pružaju udobnost doma. Svaki apartman poseduje klima uređaj, LCD TV, kablovsku televiziju, kao i pristup internetu, tako da uvek možete biti u kontaktu sa porodicom i prijateljima.

Ukoliko ste ljubitelj kuvanja u svakom apartmanu je obezbeđen kompletan kuhinjski inventar, tako da možete uživati u pripremi Vaših omiljenih jela. Takođe, našim gostima uvek su na raspolaganju čista posteljina i peškiri.

Boravak u apartmanu na dan izlaska je do 12h pre podne, a ulazak u apartman je od 14h. Naše ljubazno i profesionalno osoblje uvek Vam stoji na raspolaganju za sve vrste informacija o najvažnijim kulturnim znamenitostima, gradskim dešavanjima, dobrim restoranima, kafićima i noćnom provodu.

Radno vreme: 00-24h

Apartmani Lav, Ulcinjska 4, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  MIlan Miljkovic
  01.09.2017 06:47

  sve pohvale za vase apartmane, super su !

  Firme u blizini

  Stan na dan i prenociste Barsa, Gračanička 9, Stari grad, Beograd
  Pansion Travelling Actor, Gospodar Jervemova 65, Stari grad, Beograd
  Prenoćište Zagorka apartmani, Svetozara Markovića 54, Savski venac, Beograd
  Novi apartmani, Cubrina 5, Stari grad, Beograd
  Prenociste - Club Topcider, Bulevar Patrijarha Pavla 5/s, Rakovica, Beograd
  Prenoćište Relax Me, Brodarska 48, Novi Beograd, Beograd
  Prenoćište Hotel Fortuna, Batajnički drum 261, Zemun, Beograd
  Smestaj radnika Beograd, Vojvode Stepe Stepanovica 21b, Grocka, Beograd