Ćebad može biti različitih veličina, od sasvim malih, do ogromnih, koja su dovoljna za bračni krevet. Tako velika ćebad često ne mogu da stanu u veš mašinu a ako biste prali na ruke, tada bi trebalo da vam u pomoć priskoči još nekoliko osoba...

pranje ćebadi

Druga strana ove priče jeste da ukoliko ipak ugurate debelo ćebe u veš mašinu, na taj način je možete ozbiljno oštetiti, usled težine. Zamislite samo, koliko je zapravo teško veliko ćebe, kada se dobro natopi vodom?

Kako se pere ćebad?

U krevetu, odnosno spavajući, provodimo jednu trećinu svog života. To je svima nama neophodno, da bismo obnovili energiju i vodili zdrav i normalan život. Zato nije svejedno na čemu spavamo. Šta vam želimo reći?

Naime, ćebad je veoma zgodno mesto da se u njima nasele male, ružne grinje, koje su uzročnici raznih infekcija i mogu da izazovu čak i astmu kod dece. Grinje najčešće dolaze iz kućne prašine, i uz razne bakterije i viruse, predstavljaju sjajno društvo koje čini od vašeg ćebeta leglo zaraze.

Dešava se da domaćice preskaču redovno pranje ćebadi iz razloga koje smo već naveli – to je težak posao, ćebe se sporo suši, opterećuje se mašina i slično. Međutim, tako se otvara prostor za stvaranje uslova u kojima žive pomenuti mikroorganizmi.

Ne bi trebalo da dolazite u ovu situaciju, i imajte na umu da vaša ćebad može izgledati čisto, a da to uopšte nije. Redovno održavanje, odnosno pranje, jedini je način da znamo da spavamo u čistom i da smo zaštićeni od alergena.

Najbolja i najlakša varijanta da operete svu ćebad i to odjednom, jeste da pozovete servis za uslužno pranje veša.

Pranje ćebadi iskustva

Perionice veša su tu zbog vas i to bi zaista trebalo da iskoristite. Njihove cene su veoma pristupačne, a svoju ponudu su proširili uslugama kao što su dolazak na vašu adresu, preuzimanje ćebadi, tretiranje po dogovoru i na kraju, dostava u vreme koje vama odgovara. Usluga preuzimanja i dovoženja najčešće je besplatna, ali se o tome detaljnije inoformišite kod odabrane perionice.

pranje ćebadi cena

Zahvaljujući perionicama veša vi štedite najpre vreme i novac, a potom i ogroman trud, i pri tome ste sigurni da je vaša ćebad vrhunski oprana. U to možete biti uvereni jer perionice poseduju najsavremenije mašine za pranje, upotrebljavaju specijalne deterdžente kao i kvalitetne omekšivače. Zbog svega toga, ćebad će biti blistavo čista, mekana i mirisna.

Dovoljno je da okrenete broj telefona i da zakažete da se po vašu ćebad dođe. Dalje ne morate ništa da razmišljate, kao što druge domaćice misle – koliko će električne energije da potroše, da li će preopteretiti mašinu, da li su podesile pravilno temperaturu, te da li su dobro izabrale deterdžent ili oplemenjivač...

Pranje ćebadi nikada nije bilo lakše a ćebad nikada nije bila čistija – sve zahvaljujući perionicama veša i njihovom stručnom i ljubaznom osoblju.

Pranje ćebadi cena:

Koliko ćete izdvojiti za pranje ćebadi, zavisi od toga da li je ćebe obično ili duplo. U tom smislu, raspon cena je od 500 din. do 650 dinara po komadu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate perionice veša koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pranje ćebadi
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Profesionalno pranje ćebadi

Akcija -% 400 Din.
Profesionalno pranje ćebadi 400 din! Hemijsko čišćenje Drale!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

04.09.2018
Snezana Aleksic

Po pitanju pranja cebadi, samo treba da se odlucite da zelite da strogo vodite racuna o svojoj higijne. Ako to budete uradili, u tom slucaju se sigurno necete pokajati.

06.09.2017
Ivana Petrovic

Kako god da okrenete pranje cebadi se pre ili kasnije sigurno isplati. Pre svega isplati se iz zdravstvenih razloga a potom i iz raznih drugih. Sve druge stvari bi samo mogle da budu gubljenje vremena i nista vise od toga.

05.09.2017
Milen Jovanovic

Mogu samo da vam kazem da je pranje cebadi sa ovim vremenom postalo koliko samo mogu da vidim sve aktuelnije. Sve druge stvari su licno smatram samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

04.05.2017
Marina Zivkovic

Po meni naravno da svako pranje cebadi treba da se dobro plati.

21.04.2017
Filip Milutinovic

U svakom slucaju je ovo pranje koje treba da se plati kako pre tako i kasnije. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

20.04.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju mora ono da se uradi na jedan veliki nacin. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

07.04.2017
Mihajlo Nastasovic

Po pravilu, moze ono da se uradi bez nekih vecih problema i troskova kako pre tkao i kasnije.

06.04.2017
Lea Stankovic

Po pravilu , svako pranje cebadi, pre ili kasnije treba da se plati i jednostavno mora da pre ili kasnije ima neku svoju posebnu cenu. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

22.03.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je ovo nesto sto dosta mora da se plati pre ili kasnije.

21.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju je ovo pranje nesto sto debelo treba da se plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

21.03.2017
Janko Zivanovic

Po meni ovo nije nesto sto debelo treba da se plati.

08.03.2017
Marta Dencevic

Ako nista, bar ovo ne bi trebalo da bude nesto posebno skupo. Sve drugo je sto se mene tice, mnogo losije resenje.

02.03.2017
Petar Jankovic

Sto se cebati tice, kvalitet je i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno.

02.03.2017
Ljubinka Sreckovic

Kako god da okrenete, u svakom slucaju je ovo nesto sto treba da se debelo plati.

13.02.2017
Ivan Stojanovic

Sto se mene licno tice, svako pranje cebadi je nesto sto mora posebno da se plati i bez cega se definitivno ne moze.

17.01.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, ovde je voma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve ostlao nije bas toliko znacajno i bitno.

28.12.2016
Marko Petrovic

Meni je kao muskarcu u godina, pranje cebadi uvek predstavljalo nesto sto podrazumeva bas onako kvalitetmnu higijenu.

27.12.2016
Jana Stankovic

Zbog raznih virusa, bakterija i zaraza, naravno da je veoma bitno da cebe perete obavezno na kraju neke sezone.

12.12.2016
Biljana Brankovic

Licno mislim da po pitanju pranja cebadi, slobodno treba da se odlucite za neko provereno mesto u ciji kvalitet je najbolje da se sami uverite. Tu pre svega mislim na naeko profesionalne perionice vesa.

09.12.2016
Dusan Markovic

Po pitanju pranja cebadi, samo treba da se odlucite da zelite da strogo vodite racuna o svojoj higijne. Ako to budete uradili, u tom slucaju se sigurno necete pokajati.