Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Iskustva i preporuke posetilaca

Katarina Perisic
Posto su pramenovi skupi sami po sebi, onda je svakako najbolje resenje da pronadjete nekog kvalitetnog frizera. Pri tome, ukoliko vec morate da platite onda je u svakom slucaju bolje da platite za kvalitet nego da vam to neko radi priuceno i neprofesionalno.
Marina Zivkovic
Cene pramenova su naravno i vise nego razlicite. Pri tome, veoma je bitno da se na vreme odlucite za kvalitet i da nista vise dalje po tom pitanju ne brinete. Cene bi pri tome zaista trebalo da budu u veoma vaznom planu.
Mihajlo Nastasovic
U svakom slucaju mogu oni da se debelo plate. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju oni sigurno da moraju da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se tice ovih pramenova sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
Lea Stankovic
Nisu nikada bili oni nesto posebno. Sve je to samo po meni jedno prosto gubljenje vremena i bacanje novca.
Janko Zivanovic
Sto se ovoga tice, kvalitet je nesto u sta u svakom slucaju pre ili kasnije sigurno ne treba da sumnjate.
Simona Vucinic
U svakom slucaju su pramenovi veoma skupi ali je u isto vreme i cinjenica da ih devojke i zene bas onako ozbiljno vole.
Petar Jankovic
Nije samo to sto je manje vazno. Najbolje bi bilo kada biste pronasli neki frizerski salon u koji biste mogli da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Koliko mi je samo poznato, po pitanju pramenova, samo treba da zante da je veoma bitno da se tu odlucite za kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.
Ivan Stojanovic
Ako mene licno pitate, samo treba da znate da je po pitanju pramenova, samo potrebno da od pocetka znate sta je to zapravo sto stvarno zelite. U suprotnom se sigurno uvek mozete pokajati.
Ljubinka Sreckovic
Pramenovi jesu nesto sto izgleda bas lepo ali je to ipak nesto sto je potrebno da se bas onako ozbiljno odrzava.
Marko Petrovic
Ipak treba potpuno da budete svesni da kvalitetni pramenovi moraju i kvalitetno da se plate. Bas iz tog razloga treba da vodite racuna kome prepustate svoju kosu.
Nikolina Pantelic
Veoma lepe a u isto vreme i veoma kvalitetne pramenove mozete da uradite u frizerskom salonu Studio S. Pri tome, to je frizerski salon u koji zaisat mozete da imate puno poverenje.
Jana Stankovic
Dobri i kvaliteni pramenovi moraju dobro i kvalitetno da se plate. U to zaista nemate razloga da nesto previse sumnjate.
Dusan Markovic
Ukliko planireta da uradite kvalitetne pravmenove onda svaka od vas zena treba da se posavtuje sa nekim strucnim licem. Ukoliko se vec odlucite da ih uradite sigurno se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Posto su pramenovi skupi sami po sebi, onda je svakako najbolje resenje da pronadjete nekog kvalitetnog frizera. Pri tome, ukoliko vec morate da platite onda je u svakom slucaju bolje da platite za kvalitet nego da vam to neko radi priuceno i neprofesionalno.
Ivana Petrovic
Kvalitetne pramenove mozete uraditi u frizerskom salonu Loly Way sa Vozdovca. Iako smatrama da jedan zena treba da ume dosta toga sama da uradi, ipak se u ovom slucaju radi o delikatnim zahvatima za koje je potrebno iskustvo.