PowerPoint predstavlja program za prikazivanje informacija na multimedijalan i interaktivan način. Nameće se kao neizbežan vizuelni pratilac svih vrsta predavanja i prezentacija u oblastima od obrazovanja do poslovanja. Rad u PowerPoint-u nudi niz različitih opcija što ga čini fleskibilnim i prilagodljivim potrebama svih korisnika, bilo da su one ličnog ili poslovnog karaktera.

Za PowerPoint važi to da se lako uči, pošto nije tehnički kompleksan. Upravo to i jeste dovelo do njegove popularnosti i široko rasprostranjene upotrebe.

PowerPoint kurs

Na kursu za PowerPoint polaznici stiču veštine i znanja koja se tiču planiranja i organizovanja prezentacije; pripreme materijala; unošenja, oblikovanja i izmene teksta i fotografije; rada sa tabelama i grafikonima; uvoza, prilagođavanja i kontrolisanja Word, Excel, audio i video dokumenata i animacija; prilagođavanja dizajna prezentacije; kontrole promene slajdova u smislu vremena i načina; izvoza i korišćenja napravljene prezentacije.

Cilj kurseva PowerPoint-a jeste da polaznicima pokaže da koristeći ovaj program mogu, uz minimun napora, kreirati i kontrolisati prezentacije pogodne za sve vrste sastanaka, izveštaja, ponuda ili predavanja.

PowerPoint škola

Za upis u školu Powerpoint-a dovoljno je osnovno znanje iz rukovanja računarom i dobra volja. Rukovanje PowerPoint-om je korisna veština kojom u današnje vreme vladaju i deca osnovnoškolskog uzrasta. Tokom kursa polaznici kursa stiču praktično znanje koje će odmah moći da primene kako u ličnoj, tako i u poslovnoj sferi života.

Kursevi PowerPoint-a traju od 8 do 12 školskih časova, a organizuju se u različitim školama tokom čitave godine, u grupnoj i individualnoj varijanti. 

Cena kursa PowerPoint-a iznosi od 5000 do 7000 dinara. Budući da je navedeni iznos informativnog karaktera, savetujemo vam da se oko cene ipak konsultujete sa školama koje slede za 

 

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije PowerPoint
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

08.12.2018
Katarina Perisic

PowerPoint je jedan od veoma znacajnih programa za pravljenje prezentacija. Zbog toga svi oni koji imaju takav opis posla, trebaju da se obuze za rad na tom programskom jeziku. cene su u proseku oko 7000 dinara za neki osnovni kurs.

09.05.2017
Jovana Milinkovic

Koliko mi se samo cini, sigurno je samo to da rad u powerpoint treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

25.04.2017
Ivan Stojanovic

Koliko god to zvucalo smesno i dalje mnogi ljudi jednostavno ne umeju da rade u njemu.

12.04.2017
Lea Stankovic

Po meni, zaista nije previse tesko da naucite da radite u ovom jeziku.

13.03.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju rad u ovom programu kako god da okrenete nije ni malo jeftin. Pre ili kasnije se sigurno desi neka greska.

21.02.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ukoliko planirate da budete dobar govornik, moracete da naucite da pravite prezentacije u PowerPoint.

03.02.2017
Dusan Markovic

Sto se mene licno tice, Power Point je nesto sto u svakom slucaju mora debelo das e plati. Sve drugo je manje vazno.

03.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Konkretno, sto se tice, PowerPoint-a odmah treba da znateda je on ipak neka vrsta elementarne pismnosti.

24.01.2017
Petar Jankovic

Sto se tice powerpointa pre ili kasnije ce vam znanje o ovom programu zatrebati.

05.01.2017
Nikolina Pantelic

Ipak je ovo jedan veoma dobar i koristan program u kojem mozete da radite.

16.12.2016
Ivan Stojanovic

Ako mene pitate, ovo je jedan veoma dobar i koristan program.

30.11.2016
Jana Stankovic

Nema sta, svakom studentu, radniku, poslovnom coveku je power point veoma bitan program. Bas iz tog razloga treba da posetite skolu za racunare Link Group posto zapravo ima veoma dobre programe obuke.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko planirate da naucite da radite o powerpointu, najbolje je odna po tom pitanju da posetite skolu Guidance. To je jenostavno skola u koju mozete da imate puno poverenje.

24.10.2016
Marko Petrovic

Ukoliko drzite odredjene prezentacije, onda se u danasnje vreme smatra normalnim da poznajete rad u PowerPointu. To je nesto sto se zapravo u danasnje vreme smatra osnovnom kompjuterskom pismenoscu.

24.08.2016
Dusan Markovic

Elementarno poznavanje rada u PowerPointu je nesto sto se ocekuje od svakog poslovnog coveka ili studenta, posto se u danasnje vreme uglavom odustaje od onih dugackih i monotonih govora i slusaoci uglavnom ocekuju da im se nesto i graficki prikaze.

20.07.2016
Lea Stankovic

PowerPoint je jedan od veoma znacajnih programa za pravljenje prezentacija. Zbog toga svi oni koji imaju takav opis posla, trebaju da se obuze za rad na tom programskom jeziku. cene su u proseku oko 7000 dinara za neki osnovni kurs.