Fitnes klub Absolute Fit

5.0 | 9 ocena
Ulica: Vojvode Stepe 107
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Fitnes klub Absolute Fit
Mobilni: 062/

O nama

FITNES KLUB ABSOLUTE FIT

Fitnes klub Absolute fit rad zasniva na treninzima na POWER PLATE – u. POWER PLATE je multifunkcionalna fitnes sprava koja stvara mehanicke vibracije, koje se tokom vezbanja prenose na citavo telo. Prednost vibracionog treninga je u visestruko, neuporedivo boljim, mozemo slobodno reci neverovatnim efektima na vase telo, koji se jos postizu u znatno kracem roku (4-5 puta brze) u odnosu na klasicni fitnes, pri cemu trening traje svega 30 minuta, ukljucujuci i anticelulit / relaks masazu, a sve to praceno jednim fantasticnim, jedinstvenim, recima tesko opisivim osecajem u telu! POWER PLATE se koristi i u fitnesu za rekreativce i kod profesionalnih sportista, kao i u zdravstvene svrhe.

Rezultati vezbanja na POWER PLATE – u:

 • višestruko izraženije zatezanje i oblikovanje tela i to 4-5 brže u odnosu na sve druge načine vežbanja
 • nestanak celulita i lepša koža (specijalni program anticelulit masaze koji putem vibracija razgradjuje ocvrslo i sraslo tkivo, razbija masne naslage, popravlja perifernu cirkulaciju 2 puta nakon 9 minuta!) i za 11 sati efektivnog vezbanja preko 25 % smanjenje celulita
 • smanjenje povrsinskih naslaga masnog tkiva (za 57 % vise u odnosu na klasican nacin vezbanja) i gubitak kilograma
 • ubrzanje metabolizma i brze sagorevanje masti
 • povecanje snage i izdrzljivosti, poboljsanje kondicije, u neverovatno kratkom periodu
 • povećanje elastičnosti i fleksibilnosti
 • poboljšanje koordinacije, pokretljivosti i gipkosti.

Sa zdravstvenog aspekta, POWER PLATE omogucuje:

 • 2 puta bolju cirkulaciju – ogroman uticaj na celokupno zdravje-bolja prokrvljenost tkiva, bolji promet hranljivih materija i ishranjenost kiseonikom uz brzu eliminaciju toksina – koja se najbolje uocava kod eliminacije oticanja nogu
 • 2 puta veci gubitak unutrasnjih masti (oko unutrasnjih organa- srca, pluca, jetre...) koje su najopasnije po zdravlje!
 • povećanje gustine kostiju 1% za 6 meseci (preporucuje se obolelima od osteoporoze)
 • uklanjanje stresa (32% se smanjuje nivo kortizola, uzrocnika stalnog stresa)
 • eliminaciju bola u ledjima
 • mnogo brzi, kraci oporavak kod svih vrsta povreda ligamenata i tetiva (čak i kod starih povreda)! – stimulisanje i bolji rad neuro-motornih funkcija


Sada se verovatno pitate da li je i kako je moguce sve ovo ?!

DA MOGUCE JE UZ POWER PLATE!

Nemojte verovati prici, vec zakazite BESPLATAN PROBNI TRENING(tel. 062 / 560 550) i uverite se u efikasnost i brzinu postizanja rezultata na POWER PLATE –u!

Efikasnost POWER PLATE sprave lezi u cinjenici da angazuje preko 90 % misica uz 30 – 50 refleksnih kontrakcija misicnih vlakana u sekundi, sto je neuporedivo vise nego kod obicnog vezbanja gde se misici angazuju od 40 – 50 % uz 1-2 kontrakcije u sekundi! Time dobijamo visoko kvalitetan i daleko najefiksasniji trening za jacanje i oblikovanje, kako za rekreativce tako i za sportiste, a svakako je najbolje resenje za osobe koje dugo nisu bile fizicki aktivne, sto zbog povreda, zdravstvenih problema ili dr. U tome se i ogleda univerzalnost i multi-prakticnost POWER PLATE sprave!

Ono sto fitnes klub Absolute fit pruza svojim clanovima jeste profesionalna posvecenost izradi odgovarajuceg programa vezbanja, prilagodjenog svakom vezbacu ponaosob, kako rekreativcima, tako i sportistima, kao i maksimalnu posvecenost sprovodjenja istih; uz pravilnu dijetu – zdrav nacin ishrane, koji podrazumeva unos svih neophodnih hranljivih sastojaka, bez gladovanja, rasporedjenih u 5 dnevnih obroka, ali u pravilnoj kombinaciji, rasporedu i kolicini, sa kojom se dolazi do zeljene linije bez napornog izgladnjivanja koje obavezno kasnije stvara jojo efekat!

Treninzima na POWER PLATE – u sportisti postizu najjaci efekat kod povecanja eksplozivne snage i skocnosti kroz kombinovanje vezbi na POWER PLATE –u sa aerobnim treningom, sto je generalno i najbolji sistem vezbanja; kao i kod oporavka od povreda ( najbrzi moguci nacin podizanja forme – u svim segmentima, pocev od snage, izdrzljivosti...).

ISTORIJAT POWER PLATE –a :

 • 1960. istocnonemacki prof.dr Biermann je otkrio vibracioni trening, koji ruski naucnici koriste 70-tih u kosmickim programima gde omogucuju svojim kosmonautima ostanak od neverovatnih 420 dana u kosmosu
 • nakon pada Berlinskog zida, znanje o vibracionom treningu se siri na zapad, pa 1999. olimpijski trener Guus van der Meer razvija POWER PLATE i nakon predstavljanja svetskoj javnosti 2000-te, dobija siroku primenu kako u profesionalnom sportu, tako i u fitnesu, wellnessu, medicinskim ustanovama, uz mnogobrojna prestizna priznanja :
 • 2002. najbolja masina za vezbanje
 • 2003. masina godine za lepotu
 • 2004. wellness masina godine
 • 2005. masina godine u borbi protiv starenja


PROVERITE SAMI
ZBOG CEGA JE POWER PLATE DOBIO SVA OVA PRIZNANJA
i
NAČIN RADA U FITNES KLUBU ABSOLUTE FIT

Nudimo i

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Neregistrovan korisnik
  27.11.2020 11:10

  Odlican fitnes centar u Ustanickoj.

  Teodora Ljubicic
  04.10.2018 03:22

  Fitnes klub Absolute fit zasniva se na treninzima na Power plate -to je multifukcionalna fitnes sprava koja stvara mehanicke vibracije ,koje se tokom treninga prebaciju na citavo telo. Prenos vibracionog treninga jeste u neverovatno boljim efektima na vase telo.Efekti se postizu veoma brzo u najkracem mogucem vremenskom roku(4-5puta brze)u odnosu na klasican fitnes.Vreme trajanja treninga je citavih 30min.na jedan veoma lak i brz nacin docicete do zeljenih rezultata. Svima bih preporucila!!!

  Ana Milosavljevic
  30.04.2017 12:58

  Smanjenje povrsinskih naslaga masnog tkiva,za pedeset posto vise u odnosu na klasican nacin vezbanja i gubitak kilograma,ubrzanje metabolizma i brze sagorevanje masti,
  povecanje snage i izdrzljivosti,poboljsanje kondicije,u neverovatno kratkom periodu.

  Kosta Savic
  24.02.2017 09:48

  Dovedite vase telo da savrsenstva uz pomoc power plate.Neka vam svi zavide.Pored naprezanja svojih misica sopstvenom snagom vibracije ove revolucionarne sprave doprinose brzem postizanju rezultata.

  Iva Markovic
  12.07.2016 08:49

  Povecanje snage i izdrzljivosti,poboljsanje kondicije,u neverovatno kratkom periodu.
  Povecanje elasticnosti i fleksibilnosti,poboljsanje koordinacije,pokretljivosti i gipkosti u najkracem vremenskom periodu.Sve preporuke za power plate.

  Lazar Ristic
  25.05.2016 02:48

  Sa ovom plocom i strucnim instruktorom postigao sam neverovatne rezultate.Power Plate je fitnes sprava koja stvara mehanicke vibracije,koje se tokom vezbanja prenose na citavo telo.Prednost vibracionog treninga je u visestruko,sa neverovatnim efektima na vase telo.

  Firme u blizini

  Power plate i fitness studio Just Fit, Knez Danilova 22, Palilula, Beograd