Individualni treninzi Milan Vujasin

  • 6
5.0 | 2 ocena

U okviru sportskog kluba Panter nalazi se i prelepa fitnes sala, orpemljena kompletnom fitnes opremom. Milan Vujasin osnivac i trener u klubu pored klupskih treninga vodi i individualne treninge za licne potrebe pojedinaca. U personalnim...
Pročitaj više

Oslobodjenja 5
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Miodrag Kostic
Po pitanju povecanja misiscne mase, mislim da je to stvar koja na prvom mestu interesuje muskarce. Mislim da se povecanje misicne mase mora odvijati postepeno i bez zurbe. Ukoliko to uradite na taj nacin nikada necete biti u nekom velikom problemu.
Ivana Petrovic
Mora da moze da se ovo povecanje uradi na jedan kvalitetan nacin.
Stojance Ristovski
Ukoliko nesto valja u celoj prici, samo treba da znate da je povecanje misicne mase nesot sto bi posebno trebalo da se plati.
Marina Zivkovic
Svako povecanje misicne mase jeste nesto sto treba i mora da se lepo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Milen Jovanovic
Ono po pravilu treba veoma sistematicno da se uradi.
Jovana Milinkovic
Najbolje bi bilo kada bi ovo neko uradio na postepen i potpuno prirodan nacin.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, sto se ovog povecanja tice, kvalitet moze da bude i vise nego vazan. Sve drugo je manje vazno i bitno.
Lea Stankovic
Koliko mi je samo poznato, sto se ovo povecanja tice, kvalitet moze da bude veoma bitan. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Mihajlo Nastasovic
Povecanje misicnje mase je ipak nesto sto treba postepeno da se desava a ne da sa tim zurite.
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ovde je po ovom pitanju veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
Todor Markovic
Definitivno su ovo aktivnosti za koje zaista treba da imate dovoljno novca ali je i pored toga osnovni problem taj da to zaista treba da budu veoma kvalitetni preparati.
Marta Dencevic
Licno mislim da je po pitanju povecanja misicne mase veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Oko ostalog i ne trebe da se brinete.
Janko Zivanovic
Po po pitanju povecanja misicne mase, zaista ne znam zbog cega ljudi toliko sa tim preteruju. Pri tome, zaista ne znam zbog cega je potrebno da imate bas tako velike misice.
Ljubinka Sreckovic
Potpuno se slazem sa tim da se povecanje misicne mase treba postepeno odvijati. Sve sto je brzo to je i kuso.
Petar Jankovic
Najbolje bi bilo kada bi se povecanje misicne mase samo odvijalo na taj nacin da po tom pitanju ne treba nesto puno da brinete. zaista pre ili kasnije cete imati neki rezultat.
Nikolina Pantelic
Povecanje misicne mase je najbolje da se desi tako sto ce biti postepeno. Pogledajte samo momke koji rade u teretani Forest. Mogu vam reci da izgledaju bas zgodno.
Jana Stankovic
Po mom misljenju i devojke bi trebalo da imaju malo misicne mase na sebi a ne samo da izgledaju kao neke cackalice.
Ivan Stojanovic
Dve su stvari kljucne kod povecanja misicne mase: pravilan trening i pravilna ishrane putem unose adekvatne kolicine proteina.
Marko Petrovic
Ubedljivo je najbolje kada je povecanje misicne mase spontano i kada se zasniva u poptunosti na nekim prirodnim preparatma. Svi ti preparati imaju odredjenu cenu i potrebno je u njih da se dosta ulozi.
Dusan Markovic
Licno sam pristalica toga da se povecanje misicne mase odvija na sto je moguce prirodniji nacin. Tu pre svega mislim na pravilnu ishranu i vezbe snage. Takodje, ono sto je cinjenica je i to da ne treba da ocekujete neki veliki napredak u kratkom vremenskom periodu.
Biljana Brankovic
Po pitanju povecanja misiscne mase, mislim da je to stvar koja na prvom mestu interesuje muskarce. Mislim da se povecanje misicne mase mora odvijati postepeno i bez zurbe. Ukoliko to uradite na taj nacin nikada necete biti u nekom velikom problemu.