Radionica peciva, torti i kolača Kapri-M.M Plus

4.8 | 6 ocena
Ulica: Đukanovića Sokak 1
Grad: Šabac
Radionica peciva, torti i kolača Kapri-M.M Plus
Telefon: 015/
Mobilni: 065/

O nama

RADIONICA PECIVA, TORTI I KOLAČA KAPRI-M.M PLUS


Radionica peciva, torti i kolača Kapri-M.M plus je porodično preduzeće koje postoji i uspešno radi od 2010. godine. Osnovna delatnost naše radionice je proizvodnja i veleprodaja visokokvalitetnog smrznutog peciva, torti i kolača.

Sa željom da ulepšamo svako Vaše slavlje nudimo Vam najbolja domaća peciva, hladna predjela, kao i domaće torte i kolače koji će Vas oduševiti na prvi zalogaj. U našem radu koristimo modernu tehnologiju i sirovine vrhunskog kvaliteta, što nam omogućava da stvorimo proizvode u kojima ćete uživati i koje ćete rado kupovati.

Iz našeg bogatog proizvodnog programa izdvajamo:

 • domaće kolače
 • domaće torte
 • integralna peciva
 • smrznute torte
 • hladna predjela
 • smrznuta peciva


Radionica Kapri-M.M plus nudi Vam najbolja integralna i smrznuta peciva pogodna za sve vrste proslava koje organizujete u Vašem domu, ali i za svakodnevno uživanje u ukusnom obroku sa članovima Vaše porodice.

Pored toga, u našoj ponudi nalaze se najbolje domaće i smrznute torte za sve vrste proslava, kao što su: slave, rođendani, krštenja, svadbe ili neko drugo veselje u krugu članova Vaše porodice i prijatelja. Takođe, nudimo Vam najbolje domaće kolače koji se prave po tradicionalnim receptima naših baka: tulumbe, baklave, vanilice, princes krofne.

Radionica peciva, torti i kolača Kapri-M.M plus bavi se veleprodajom svojih proizvoda na području Zapadne Srbije. Naše proizvode možete naći u: Šapcu, Bogatiću, Sremskoj Mitrovici, Šidu, Rumi, Loznici, Zvorniku, Ljuboviji, Osečini, Krupnju, Koceljevi...

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 06h-21h
Nedelja od 06h-13h

Radionica peciva, torti i kolača Kapri-M.M plus. Đukanovića sokak 1, Šabac

Cenovnik

1. Pogačice
120 din/kg
2. Žu-žu
120 din/kg
3. Smrznute torte
850 din/kg
4. Kolači
350 din/kg
Pogledajte ceo cenovnik
Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Jovica Vitakic
  21.02.2017 10:52

  Radionica Kapri M M plus nudi vam najbolja integralna i smrznuta peciva pogodna za sve vrste proslava koje organizujete u vasem domu,ali i za svakodnevno uzivanje u ukusnom obroku sa clanovima vase porodice.

  Nikola Maric
  18.08.2015 04:56

  Radionica peciva, torti i kolača Kapri MM Šabac pravi najbolja peciva i torte koje sam probao. Toplo ih preporučujem za sve vrste proslava!

  Firme u blizini

  Poslastičarnica Punto, Masarikova 124, Šabac
  Poslastičarnica Sweet house, Karađorđeva 14, Šabac
  Poslastičarnica EL Barco, Vlade Jovanovića 21, Šabac
  Poslastičarnica Višnja ( kod Rajka ), Gospodar Jevremova 20, Šabac
  Hart poslastičarnica, Gospodar Jevremova 49, Karadjordjeva 64, Šabac