O nama - POSLASTIČARNICA VIŠNJA (KOD RAJKA)


Poslastičarnica Višnja, mesto poznato i kao “Sladoled kod Rajka” je najpoznatija poslastičarnica u Šapcu, sa tradicijom dugom preko 70 godina. Poznati smo po odličnom sladoledu kakav sigurno nigde niste probali, ali i po ukusnim kolačima i drugim slatkim đakonijama koja za Vas pravimo već dugi niz godina.

Naš sladoled se pravi po staroj recepturi sa puno ljubavi i truda, kako bi naše verne mušterije i dalje mogle da uživaju u izvanrednom ukusu pravog sladoleda. Tajni recept se prenosi sa kolena na koleno već generacijama, a mi se trudimo da sačuvamo tradiciju, kvalitet i porodični zanat.

Tokom cele godine kod nas možete uživati u ukusima sladoleda bez veštačkih aroma, a u zimskom periodu se možete zasladiti i ukusnim kolačima. Baklave, šampite, tulumbe, đevreci... samo su neki od mnogobrojnih kolača koje čika Rajko sa mnogo ljubavi pravi. U prijatnom ambijentu naše poslastičarnice možete uživati u omiljenim ukusima u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili voljene osobe.

Kod nas možete poručiti i sitne kolače, slavski kolač, žito... Imamo prelepo ušećereno voće, crvene jabuke, grožđe... koje će Vas oduševiti izgledom i ukusom naravno. Tokom leta pravimo sladoled sa ukusima sezonskog voća, kao što su dobro poznati ukus dinje, kajsije, breskve i fenomenalni ukus kruške koji verovatno još niste probali i za koji garantujemo da će Vas oduševiti.

Poslastičarnica Višnja nalazi se u glavnoj ulici u Šapcu, u jednom prolazu, a ako niste iz Šapca koga god da pitate gde se nalazimo znaće da Vam odgovore.

Radno vreme:
Ponedeljak – Subota od 08h-23h
Nedelja neradan dan

Posetite našu Facebook stranicu: https://sr-rs.facebook.com/PoslasticarnicaVisnja

Poslastičarnica Višnja (kod Rajka), Gospodar Jevremova 20, Šabac

Iskustva i preporuke posetilaca

21.02.2017 10:50
Ana Milosavljevic

Najukusniji i kvalitetniji sladoled u gradu.Njihov sladoled se pravi po staroj recepturi sa puno ljubavi i truda,kako bi verne musterije i dalje mogle da uzivaju u izvanrednom ukusu pravog sladoleda.

14.05.2015 11:43
Darko Nikolic

Sladoled je stvarno jedinstven.Svaka cast za poslasticarnicu Visnja u Sapcu!

05.05.2015 01:48
Pedja Safirovic

Najbolji sladoled ne samo u Sapcu nego i sirom zemlje gde god sam bio i jeo, ni jedan nije za poredjenje sa Rajkovim sladoledom.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Poslastičarnica Višnja ( kod Rajka )
  • Poslastičarnica Višnja,
  • Poslastičarnica kod Rajka,
  • Poslastičarnica Višnja radno vreme,
  • Poslastičarnica kod Rajka radno vreme,
  • Višnja Šabac,
  • Sladoled kod Rajka,
  • Sladoled kod Rajka Šabac