O nama - POSLASTIČARNICA HART


Poslastičarnica Hart poseduje 15 godina dugu tradiciju izrade najlepših domaćih torti i kolača za sve Vama bitne događaje koje želite da proslavite u krugu porodice ili prijatelja. Zahvaljujući upotrebi uvek svežih i prirodnih namirnica, bez veštačkih aroma, možemo da garantujemo vrhunski kvalitet proizvoda iz naše ponude.

Bilo da Vam je potrebna torta za svadbu, rođendan, krštenje, slavu ili dečiji rođendan, poslastičarnica Hart je prava adresa za Vas. Kombinacijom prave belgijske čokolade, uvek svežeg sezonskog voća, pravih oraha i lešnika, kao i kvalitetnog šlaga, nastaju najlepše slatke poslastice koje će Vas oduševiti svojim jedinstvenim ukusom i izgledom.

Poslastičarnica Hart nudi veliki izbor posnih i mrsnih torti izrađenih po proverenim receptima naših baka koji se već generacijama prenose sa kolena na koleno. Naš tim čine poslastičari sa dugogodišnjim iskustvom koji se trude da sve Vaše ideje o savršenoj torti sprovedu u delo.

Iz naše ponude posebno izdvajamo elegantne i prefinjene svadbene torte koje će zasladiti Vaše venčanje. Sve torte se izrađuju ručno od strane veštih ruku naših poslastičara i mogu biti različitog oblika i veličine, u skladu sa Vašim željama i zahtevima.

Poslastičarnica Hart predstavlja i najlepše dečije torte za devojčice i dečake. Maštovito ukrašene likom omiljenog crtanog junaka ili grbom voljenog kluba, naše torte su jedan od najlepših poklona za najsrećniji dan Vašeg mališana.

Za sve Vaš svečane događaje, poslastičarnica Hart nudi veliki izbor sitnih kolača izrađenih od namirnica vrhunskog kvaliteta i po tradicionalnoj recepturi. Takođe, nudimo žito, kao i veliki izbor posnih kolača.

Radno vreme:
ponedeljak – petak od 06-21h
subota od 07-15h
nedelja od 07-14h

Poslastičarnica Hart, Gospodar Jevremova 49, Šabac

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Hart poslastičarnica
  • Hart poslastičarnica,
  • Hart poslastičarnica Šabac,
  • Hart poslastičarnica u Šapcu,
  • Hart poslastičarnica radno vreme