O nama - POCO LOCO POSLASTIČARNICA

Pre skoro 15 godina otvorili smo jedno od omiljenih mesta za sve koji uživaju u dobrom provodu, ukusnim kolačima ali je i ujedno omiljeno mesto svih gurmana.

Naš restoran poslastičarnica „Poco Loco“ sastoji se od nekolko celina i otvoren je za sve. Romantični ambijent podeljen je na nekoliko celina; zatvorenu zelenu oazu, baštu, gde možete uživati u ručku uz žubor fontane, zelenu salu za zimski period, prelepu poslastičarnicu, gde će Vas naše ljubazno osoblje dočekati na vratima i odvesti do Vašeg stola, i mini klub na spratu koji je predviđen za mlađu populaciju gde možete popiti kafu ili piće.

Poslastičarnica „Poco Loco“ je sinonim za dobar kolač i tortu, ali i za gurmanske specijalitete.

POSLASTIČARNICA:

U našem asortimanu je veliki izbor različitih ukusa koji će Vas oduševiti.

Sve ukuse možete pogledati na našem sajtu!

U slobodnj prodaji imamo poklon torte, a kod nas možete probati parče svoje omiljene torte ili kolač koje uvek imamo u prodaji sveže i ukusne.

Kod nas možete poručiti tortu za bilo koju namenu i priliku:

  • Torte za decu
  • Torte za venčanje
  • Korporativne torte
  • Poklon torte i dezerte
  • Sitne kolače i slatki sto
  • Novogodišnje torte

KETERING:

Za sva Vaša velika i mala slavlja nudimo Vam mogućnost da za Vas organizujemo slatka i slana posluženja, u vidu slatkog i slanog stola, koje ćemo Vam sa zadovoljstvom dekorisati.

Kvalitet naših proizvoda garantuje HACCP kvalitet.

Uz pripremu keteringa nudimo Vam kompletni escajg, i opremu za posluživanje, kao i naše profesionalno osoblje koje će posluživati Vaše goste tokom trajanja slavlja.

RESTORAN:

Kod nas možete uživati u preukusnim jelima koja su raznovrsna, a na meniju imamo i jela koja imaju ukus Italije, Španije i Kine, ali i bogatu ponudu domaćih jela. Pizza, pasta, riba i plodovi mora samo su delić onoga što nudimo.

Za sve naše goste koji žele da uživaju u dobrim ukusima iz topline svog doma, organizovali smo dostavu naših jela, kao i torti i kolača.

Dostava na teritoriji Pančeva preko 1000 din je beplatna , dok se dostava do centra Beograda naplaćuje 700 dinara, a do ostalih delova grada u zavisnosti od kilometraže.

Pozivamo Vas da uživate svim čulima i posetite „Poco Loco“ još danas!

Radno vreme:

Svakog dana od 8-22h

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Poco Loco poslastičarnica
  • Poco Loco poslastičarnica,
  • Poco Loco poslastičarnica Pančevo,
  • Poco Loco poslastičarnica radno vreme