Krofna Bar Poslastičarnica

5.0 | 6 ocena
Ulica: Glavna 54
Grad: Kragujevac
Krofna Bar Poslastičarnica
Mobilni: 060/
krofnabar.rs

O nama

KROFNA BAR POSLASTIČARNICA

Preko 30 vrsta krofni, domaćih kolača i kiflica, proizvoda koji neodoljivo podsećaju na one koje ste pre nas jeli samo kod svoje bake, prave se u srcu Kragujevca u Krofna Baru.

Nalazimo se u Glavnoj ulici i verujemo da nema onih koji još ne znaju za nas, ali ćemo se rado predstaviti i vama koji nas prvi put posećujete. Uprkos izazovnom vremenu, uspešno odolevamo i opstajemo, jer naše mušterije umeju da cene ono što imamo da ponudimo.

Naši kolači i krofne nastaju od specijalne mešavine brašna kako bi uvek imale veoma prepoznatljivu i omiljenu teksturu koja čuva svežinu. Pažljivo uskladištene, na postojanoj temperaturi i bez direktnog izlaganja sunčevoj svetlosti, mogu da vam potraju i nekoliko dana, a da pri tom ne izgube nijedno od osnovnih svojstava, jer onda kada ih kupite od nas sigurno su maksimalno sveže i taze.

Proizvodi Krofna Bara razvrstani su u tri kategorije, gde svako ima svog favorita, a vi odaberite po svojoj meri i želji:

 • slani asortiman čine sendviči, mini sendviči, domaće kiflice na meru, picete...
 • slatki asortiman obuhvata više od 30 vrsta krofni, velike i male mafine, vanilice, salčiće, kokos kiflice, princes krofne, baklave...
 • posni asortiman su neodoljive baklave različitih vrsta, kiflice sa pivom, sitni slavski kolači, voćne i čokoladne korpice i još mnogo toga.

U Krofna Baru, između ostalog, možete pojesti mini sendviče za svega 25 din. po komadu, ali i da naručite kompletan meni za sva vaša slavlja i okupljanja. Radimo dostavu i ketering po porudžbini, sa jedinstvenim aranžmanom za serviranje.

Naša originalna receptura strogo je čuvana tajna, ali uvek daje iste rezultate - dugotrajnu svežinu, nedoljiv ukus i savršenu vazdušastu strukturu testa.

Krofna Bar Kragujevac na raspolaganju vam je za slatke i slane zalogaje koje ćete pojesti u prolazu ili za pripremu pravih gozbi.

Posetite nas ili naručite telefonom. Krofna Bar tu je zavas još od 2009. godine.

Radno vreme:

Ponedeljak - petak 7.30 - 21h

Adresa: Kralja Aleksandra I Karađorđevića (Glavna ulica) 54, Kragujevac

Web: https://krofnabar.rs/

IG:

FB:

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Firme u blizini

  Poslastičarnica Maravera Kragujevac, Dečanska 7, Kragujevac
  CARSTVO TORTI - Proizvodnja torti i kolača, Ive Konstantinovića 6, Kragujevac
  Rolls Land Sweets Poslastičarnica, Branka Radičevića 11, Kragujevac