Torta Ivanjica

  • 2
  • %
3.20 | 5 ocena

O nama - TORTA IVANJICA


Torta Ivanjica postoji od 2006. godine, a osnovana je sa idejom da poslastice koje se spremaju na tradicionalan način i od isključivo prirodnih sastojaka, približi trpezi savremenih potrošača. Sa željom da ulepšamo svako Vaše slavlje, nudimo Vam veliki izbor torti: mladenačke torte, svečane torte, dečije torte, kao i mešavine kolača.

Naš ambiciozan tim svakodnevno ulaže svoj trud, ideju i energiju u sve proizvode koji se izrađuju po recepturama naših i Vaših baka, ali uz upotrebu savremene tehnologije. Naše preduzeće primenjuje QMS i HACCAP sistem u oblasti proizvodnje, distribucije i prodaje torti i kolača. Da bi se postignuti kvalitet održao i još više unapredio, u našem radu koristimo kvalitetne sirovine, proverene recepte i poštujemo sve standarde kvaliteta i bezbednosti hrane u svakom delu proizvodnje i distribucije proizvoda.

Proizvodni asortiman naše čokoladne radionice obuhvata veliki izbor proizvoda:


Naši poslastičari se svakodnevno trude da za Vas izrade unikatne svečane torte za sve vrste Vaših proslava: svadbe, rođendani, slave, krštenja ili neki drugi radostan događaj koji će okupiti Vašu porodicu i prijatelje. Takođe, kod nas možete poručiti elegantne i originalne mladenačke torte za Vaš najsrećniji dan.

Ako želite da Vašeg mališana iznenadite za njegov rođendan, nudimo Vam najlepše dečije torte za devojčice i dečake. U skladu sa Vašim željama izradićemo maštovito dekorisanu 3D tortu, tortu sa životinjama, srcima, automobilima i kamionima, sportske torte ili tortu sa nekim od njegovih omiljenih crtanih likova, kao što su: Miki Maus, Pepa Prase, Hello Kitty, Mini Maus, Jagodica Bobica, Štrumfovi, Garflid, Nodi i mnogi drugi.

Naši minjoni različitih ukusa oduševiće Vas pri prvom zalogaju zahvaljujući upotrebi namirinica vrhunskog kvaliteta: čokolada, voće, orasi, lešnici, šlag. Takođe, nudimo Vam veliki izbor mešavina kolača i sitnih kolača za sve vrste proslava.

Posetite naš maloprodajni objekat u Beogradu, na Kalenić pijaci i izaberite neku od naših slatkih čarolija za Vas, Vašu porodicu ili prijatelje. Ukoliko ste u nedoumici čime da poslužite Vaše drage goste, naše ljubazno osoblje će Vam pružiti svu neophodnu pomoć pri izboru željenog proizvoda.

Torte Ivanjica možete pronaći i na još dve adrese:

1. Zaplanjska 32 TC Stadion, opština Voždovac
2. Jurija Gagarina bb pijaca blok 44, opština Novi Beograd

Porudžbine svakog radnog dana i vikendom od 8h - 22h na broj telefona 011 28 54 700 ili mailom: naruci@torta.rs.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Torta Ivanjica
  • Torte Ivanjica,
  • Torte Ivanjica radno vreme,
  • Torte Ivanjica Vračar,
  • Torte Ivanjica Beograd