Snezana poslasticarnica i caffe pizzeria

  • 1
5.00 | 2 ocena

O nama - SNEŽANA POSLASTIČARNICA I CAFFE PIZZERIA


Poslastičarnica i caffe pizzeria "Snežana" smeštena je na prometnom mestu u Beogradu, u popularnoj Knez Mihajlovoj ulici broj 50. Sa svojim radom započeli smo davne 1958. godine i sve do danas, stvorili prepoznatljivo ime među svim sugrađanima i brojnim gostima iz zemlje i inostranstva.

Postali smo jedan od važnijih simbola Beograda, koji srdačno dočekuje svoje goste i pruža im mogućnost da uživaju u neodoljvim poslasticama iz naše ponude. Prijatan ambijent naše polastičarnice "Snežana" dočaraće Vam kulturu i istoriju našeg naroda, savšeno ukombinovanu sa elementima modernog života.

Bilo da započinjete dan ili želite da dočekate završetak istog u ugodnom okruženju, ispunjenom dobrodošlicom i pozitivnom energijom, na pravom ste mestu. Savršen razlog za okupljanje sa prijateljima i porodicom, kao i sastanak sa voljenom osobom.

Naši vrsni poslastičari sa velikom ljubavlju, uz mnogo mašte i kreativnosti pripremaju za Vas najukusnije poslastice koje ste ikada imali prilike da probate. Usavršivši tokom godina naše recepte, sa ponosom možemo da kažemo da retko šta može da se poredi sa neodoljivim ukusima i izgledom naših torti i kolača.

Ljubitelje čokoladnih i voćnih specijaliteta oduševićemo izvrsnom ponudom naših slatkih zalogaja. Naš cilj je da zagolicamo Vašu maštu i zasladimo svaki Vaš dan. Preporučujemo Vam da probate naš Čiz kejk, tortu Moskva, Kinder ili Rapsodiju. Takođe tu je i naš kesten pire u žito sa šlagom.

Ukoliko želite da pre slatkiša pojedete nešto zaista izvrsno, tu Vam je naša bogata ponuda pizza, spremljenih po tradicionalnim italijanskim receptima. Naš pizza majstor, svoje znanje i iskustvo pripreme pizza, pretvorio je u pravu umetnost.

Naše pizze su razlog više da svratite do poslastičarnice i pizzerije "Snežana".

Radno vreme
- od ponedeljka do subote od 09 - 24h
- nedeljom od 11 do 24h

Telefon za sve informacije:
011/ 2635 706
065/ 661 3231

Zasladite Vaš dan.
Poslastičarnica i caffe pizzeria "Snežana" Beograd.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Snezana poslasticarnica i caffe pizzeria
  • snezana poslasticarnica i caffe pizzeria,
  • poslasticarnica snezana,
  • caffe pizzeria snezana,
  • Snezana poslasticarnica i caffe pizzeria radno vreme,
  • snezana poslasticarnica i caffe pizzeria vracar