Slatki Sto

  • 1
5.00 | 4 ocena

O nama - SLATKI STO


Slatki Sto bavi se izradom torti, kolača i drugih poslastica za svečane i nezaboravne trenutke u Vašem životu. Sledeći tradicionalni način pripreme naših baka i majke koje su sve ručno mesile, mutile i kuvale na pari, nastaju najslađi ukusi koje sa mnogo umeća, ljubavi i pažnje izrađujemo za Vas.

Torte Slatki Sto prave se po domaćim recepturama od najkvalitetnijih prirodnih sastojaka, bez dodatih veštačkih aroma i boja. Kada probate naše proizvode osetićete ukus svežih jaja, mleka, putera, oraha, badema, lešnika, čokolade i voća. Posebno želimo da istaknemo da se svi proizvodi izrađuju na dnevnom nivou ili po porudžbini.

U našem slatkom carstvu očekuju Vas:

Sa željom da Vaše ideje o savršenoj torti pretvorimo u stvarnost, okupili smo tim poslastičara i kreativnih umetnika u čijim veštim rukama čudesni svet mašte postaje stvaran. Smelo kombinujući različite boje, ukuse i mirise, naši poslastičari kreiraju i dekorišu originalne torte prepoznatljivog izgleda.

Za naše najmlađe slavljenike pripremamo maštovite i jedinstvene torte koje će ulepšati njihov divan dan. Na Vama je samo da izaberete njihovog omiljenog super junaka, crtani lik, životinju, igračku ili ljubimca, a ostalu čaroliju prepustite nama.

Slatki Sto bavi se izradom elegantnih i modernih mladenačkih torti, različitih oblika, izgleda, dimenzija i broja spratova. Sve oko izgleda i ukusa torte koja će Vaš poseban dan učiniti još slađim možete dogovoriti sa našim ljubaznim devojkama, koje će Vam rado pružiti sve neophodne odgovore i pomoći prilikom izbora.

Kada poželite nešto neobično i drugačije, Slatki Sto nudi mogućnost izrade i dekoracije torti u skladu sa sugestijama klijenata. Svaka nova i drugačija ideja kod nas je dobro došla i predstavlja pravi izazov na koji nastojimo spremno da odgovorimo.

Pored najlepših torti, u našoj ponudi se nalaze i slatki stolovi koji predstavljaju apsolutni hit na proslavama različitog tipa. Učinite Vaš događaj jedinstvenim i nezaboravnim uz raznovrsne slatke đakonije koje će oduševiti goste svih generacija.

Već dugi niz godina deo najlepših i najvećih događaja u Vašim životima – Slatki Sto!

Neke od naših radova možete pogledati na društvenim mrežama:
Facebook: slatki.sto.official
Instagram: @slatki.sto
Twitter: SlatkiSto

Slatki Sto, Prve pruge 41a, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Slatki Sto
  • Slatki Sto,
  • Slatki Sto Zemun,
  • Slatki Sto torte,
  • Slatki Sto kolači,
  • torte i kolači Zemun,
  • Slatki Sto torte i kolači Beograd