Poslasticarnica Milica

  • 8
5.00 | 7 ocena

Poslastičarnica Milica


Uvek kada poželite da se kvalitetno zasladite, uz poslastice spremljene na starinski način i od proverenih sastojaka, poslastičarnica “Milica” je prava adresa za Vas. U našoj ponudi nalaze se prave domaće torte, kolači i druge poslastice za sve Vaše proslave i okupljanja u društvu članova Vaše porodice ili prijatelja.


Poslastičarnica “Milica” nalazi se na dve lokacije u Beogradu, a ono što po čemu se posebno ističemo je dugogodišnje iskustvo i kvalitet koji traje. U našem radu koristimo isključivo prirodne sastojke koje nabavljamo od proverenih dobavljača, a sve poslastice se spremaju na tradicionalan način, po proverenim receptima naših baka.


Kreativni tim naše poslastičarnice predvodi Milica Grbić, žena sa dugogodišnjim iskustvom u poslastičarstvu i brojnim nagradama na regionalnim takmičenjima. Naš glavni poslastičar poseduje 30 godina iskustva u hotelu “Jugoslavija”, poznatom po vrhunskom kvalitetu i očaravajućim srnećim leđima, čiji ukus pamte mnoge generacije Beograđana. Milica Grbić i danas, u svojoj poslastičarnici “Milica”, pravi ta ista kultna srneća leđa.


Iz naše bogate ponude poslastica spremljenih po starim, oprobanim receptima, posebno izdvajamo:

-svečane torte

-svadbene torte

-dečije torte

-minjone

-sitne kolače

-baklave

-kesten pire

-žito sa šlagom

-voćne rolate

-domaći sladoled

-slavski kolač

-palačinke (slatke i slane)

-sendviče


Sa željom da zasladimo svako Vaše slavlje, poslastičarnica “Milica” nudi Vam tradicionalne, ali i nove, moderne ukuse i oblike, za sve vrste proslava. Naše unikatno i maštovito dekorisane torte zadovoljiće i najveće sladokusce. Osim standardne ponude, radimo i sve vrste torti po porudžbini.


Pored malih i ukusnih torti, poslastičarnica “Milica” nudi Vam veliki broj sitnih kolača koji se spremaju po starim, oprobanim receptima iz kuhinja naših baka. Takođe, nudimo Vam i razne poslastice, kao što su: krempita, šampita, baklava, indijaner, minjoni, orasnice, kesten pire, žito sa šlagom, kao i domaći sladoled.


Osim najslađih torti i kolača, u prijatnom ambijentu naše poslastičarnice možete uživati i u velikom izboru kafa, čajeva i sokova. Takođe, u poslastičarnici “Milica 2” koja se nalazi na Vračaru imamo i vrlo progodan prostor za proslavu dečijih rođendana i druga okupljanja.


Poslastičarnica “Milica” nalazi se na dve lokacije u Beogradu:

-Milica 1, Skadarska 45 (ugao sa Strahinjića Bana)

-Milica 2, Cara Nikolaja II, broj 42

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Poslasticarnica Milica
  • Poslasticarnice torte,
  • vocni sokovi,
  • zito sa slagom,
  • poslasticarnica Stari Grad,
  • mladenci za torte,
  • domaci sladoled,
  • Poslasticarnica MILICA radno vreme