Lav Cakes poslastičarnica

  • 2
4.14 | 7 ocena

O nama - LAV CAKES POSLASTIČARNICA


Poslovanje pekare i poslastičarnice Lav d.o.o. datira od 1995.godine kroz pretežnu delatnost koja je vezana za proizvodnju i promet pekarskih i poslastičarskih proizvoda. U sklopu našeg preduzeća nalazi se poslovni objekat veličine 300m2 koji je kompletno opremljen u skladu sa delatnošću kojom se bavimo, kao i dva maloprodajna objekta veličine 80m2 i 50m2.


Naš tim čini preko 35 stalno zaposlenih izvršilaca koji s ponosom predstavljaju preduzeće sa jasno definisanom politikom i poslovnim ciljevima. Shodno tome, 2009. godine, zahvaljujući finansijskoj pomoći Sekretarijata za privredu grada Beograda, uspešno smo implementirali i sertifikovali HACCAP sistem bezbednosti hrane, te smo kao takvi u mogućnosti da garantujemo bezbedan i zdrav proizvod našim klijentima.


Sa željom da zasladimo Vaša slavlja, Lav Cakes poslastičarnica nudi Vam sve vrste torti i sitnih kolača koji se sastoje od najkvalitetnijih namirnica i ručno su rađeni od strane naših vrhunskih majstora. Osim standardne ponude torti, nudimo Vam mogućnost da sami osmislite Vašu idealnu tortu, a naši poslastičari će se maksimalno potruditi da ispune sve zahteve u pogledu dekoracije i ukusa.


Iz našeg bogatog asortimana torti izdvajamo:

- Rođendanske torte (za 18. rođendan, dečije rođendanske torte, rođendanske torte za devojčice i dečake)

- Svadbene torte (srca, cvetne, romantične, crno bele, ombre torte za venčanja)

- Ostale torte (mini rođendanske torte, klasične, torte za krštenja, korporativne torte)


Pored klasičnih rođendanskih torti, kod nas možete pronaći i mini cakes, cup cakes, mafine, lollypops, macarones, neodoljivog izgleda i ukusa. Osim maštovitih i elegantnih torti, Lav Cakes Beograd nudi Vam veliki izbor sitnih kolača različitih ukusa i cena. Ručno izrađujemo kolače za sve vrste proslava i svečanosti: posni, klasični, kremasti, minjoni, vanilice, voćne korpice... Takođe, u našoj ponudi nalaze se i komadni kolači: krempite, ekleri, princes krofne..., za svaku Vašu slatku avanturu.


Tokom poslednjih nekoliko godina, prateći zahteve tržišta razvili smo i delatnost keteringa u pogledu slanih i slatkih koktel posluženja i kuvanih jela. Ako imate nedoumicu šta da spremate za Vašu proslavu, nudimo Vam idealan ketering za sve vrste proslava: rođendani, dečiji rođendani, privatne proslave, svadbe, poslovni prijemi, slave, žurke, diplomske proslave, maskenbali i sve druge vrste svečanosti u krugu članova Vaše porodice i prijatelja.


Svi naši proizvodi izrađuju se u skladu sa HACCAP standardima, a bogatstvo i raznolikost ukusa, kao i kreativnost naših aranžmana oduševiće Vaše goste. U našoj ponudi nalaze se raznovrsni slani zalogajčići, pite, koktel peciva, hladna zakuska, torte i kolači, a sva jela se mogu kombinovati u skladu sa Vašim željama i zahtevima. Dostavu vršimo na užoj teritoriji grada, a za sve porudžbine u vrednosti preko 3.000 dinara dostava je BESPLATNA.


U Beogradu nas možete posetiti na dve lokacije i sigurni smo da ćete postati jedan od naših svakodnevnih zadovoljnih potrošača.


Lav Cakes poslastičarnica i pekara:

Ivana Mičurina 38b, Kanarevo brdo

Radno vreme: svaki dan od 06-22h

Stevana Đurđevića, Trošarnica 1, Čukarica

Radno vreme: 00-24h

Iskustva i komentari posetilaca

26.07.2018 02:26
Milica Markovic
Velik izbor torti nudi Poslasticarnica Lav Cakes. Prave i ukrasavaju torte za bilo koju priliku. Na vama je da dodjete i da odaberete ono sto biste vi zeleli,ili pak da im predocite svoju zamisao,a njihovi vrhunski poslasticari ce vase zelje pretvoriti u stvarnost. Pravo malo slatko carstvo.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Lav Cakes poslastičarnica
  • Lav Cakes,
  • Lav Cakes radno vreme,
  • Lav Cakes kontakt telefon