O nama - CHOCO AND CHEESE FOUNTAIN POSLASTIČARNICA


Choco and Cheese Fountain poslastičarnica nudi Vam ukusne dezerte sa ekstra dodatkom, nikada viđenim u našoj zemlji i svetu - čokalada koja se sliva niz fontanu! Da, da, dobro ste pročitali, čokalada koja se sliva, lije ili izvire iz fontane, i sve vreme je topla! O ukusu da ne pričamo ovoga puta, u to ćete se sami uveriti.

Po želji možete da konzimirate crnu, belu ili čokoladu u boji - to znači da imamo i ljubičastu, roze i narandžastu. Sve ove čokalade koje ćemo Vam ponuditi na maloj fontani, a koja će stajati na stolu za kojim sedite, verujte nam nema nigde na svetu. Ukus, atrakcija, neobično, čudno, zanimljivo, nesvakidašnje, svakako je doživljaj za pamćenje. To su sve komentari naših gostiju.

Fontana-čokolada je naš izum i nudimo je uz fontastični kup od mešanog sezonskog voća, ili uz fontastični tanjir aranžiran sezonskim većem. Takođe fontana-čokoladu, u boji koju izabarete, služimo uz Ch&Ch krofnice, zatim uz dezert Bakina tajna, odnosno galete po baba Miličinom receptu. Naravno naša fontana-čokolada je idealna i uz naš specijalni dezert za najmlađe - Dečija radost, kao i uz krofne.

I to nije sve, kada izaberete boju čokolade koja će kliziti niz fontanu, u ponudi su i Vam i dodaci lešnik, plazma, kikiriki, badem, kokos...

Ako se možda pitate za bezbednost, s obzirom na to da su fontane priključene i rade na struju, ne brinite o tome, jer smo poprilično sredstava uložili kako bi smo nabavili samogasive kablove i vodootporne utičnice, a sve zato jer nama je gost na prvom mestu.

Choco and Cheese Fountain poslastičara u ponudi će uskoro imati i fontanice sa čokoladom i na svim stolovima u bašti, što će, verujemo, zasigurno biti i prava atrakcija svim prolaznicima, ne samo Vama koji nas posetite, a koje ćemo rado ugostiti.

Pored originalne ponude najraznobojnijih čokalada, Choco and Cheese Fountain poslastičarnica je mesto i gde se možete osvežiti bogatom ponudom pića, sokova, kafa.

Pozivamo Vas da nas posetite i da uživate u ukusima naših čokolada koje “izviru” iz fontane.

Radujemo se Vašem dolasku!


Radno vreme:
ponedeljak-četvrtak: od 8 do 23 h
petak-subota: od 8 do 24 h
nedelja: od 8 do 23 h

Choco and Cheese Fountain poslastičarnica
Adresa: Svetog Save 20, Beograd
E-mail: aleksa.armus@gmail.com

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
UGOSTITELJSTVO Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Choco And Cheese Fountain Poslastičarnica
  • Choco And Cheese Fountain Poslastičarnica,
  • Poslastičarnice na Vračaru,
  • Poslastičarnica Choco And Cheese Fountain Beograd,
  • Choco And Cheese Fountain Poslastičarnica radno vreme