O nama - ČEDOLINO PROTEINSKI KOLAČI


Čedolino proteinski kolači nastali su sasvim spontano kao želja jedne novopečene mame da jede slatkiše bez griže savesti u trenucima dok je dojila svoje čedo. Uz pomoć znanja koje sam stekla na fakultetu i ljubavi prema kolačima, napravila sam sasvim novu tehnologiju u proizvodnji kolača koji su ukusni, slatki, lepo dizajnirani i što je najvažnije – zdravi. Tako je stvoren brend Čedolino.

Čedolino kolače pravimo bez industrijskog šećera i brašna, bez ikakvih vestačkih boja i aditiva i sa prirodnim zaslađivačima, kao što su sveže urme i domaći sirovi med prve klase. Sami proizvodimo i putere koje koristimo u izradi kolača, pre svega puter od lešnika i kikiriki puter. A koristimo i zaslađivače kao što su fruktoza, brezin šećer i stevija za osobe koje ne smeju da unose beli šećer.

Čedolino kolače mogu da jedu baš svi - i deca, i roditelji, i osobe sa dijabetesom, i osobe sa insulinskom rezistencijom, kao i oni koji su se opredelili za veganski način ishrane ili pak proteinski. Pravi su izbor za one koji vole slatko, a vode računa o svom zdravlju. Takođe mogu biti dodatak ishrani ili zdrava energija za one koji vežbaju, jer su izvor kvalitetnih ugljenih hidrata.

U ponudi imamo tri linije slatkiša:

Proteinski ( gde spadaju kolači i torte sa whey proteinom i namirnicama životinjskog porekla bogate proteinima, zatim jedinstvene proteinske krofnice kao i keto i paleo torte)
Veganski ( kolači, torte, slatki namazi od lešnika od namirnica isključivo biljnog porekla)
Slatkiši za dijabetičare ( kolači i torte sa zaslađivačima namenjenim baš ljudima sa insulinskom rezistencijom kao i osobama sa dijabetesom)

Asortiman kolača, torti, namaza koje proizvodimo svakodnevno se proširuje i obogaćuje novim ukusima, a do sada obuhvata preko 40 vrsta kolača- od klasičnog Ferrera, Snickersa, Twix-a i Nutella bombica, preko čitavog niza proteinskih kolača sa kikiriki puterom, voćnih ukusa, pa sve do nebičnog kolača od cvekle. Možemo se pohvaliti i velikim izborom torti koje smo skoro dodali u naš sladak asortiman.

Prilikom naručivanja možete kombinovati po želji bilo koje od ponuđenih kategorija, a prodaju se kako u klasičnom, tako i u luksuznom pakovanju - idealnom za poklone i specijalne prilike. Važno je napomenuti da je potrebno naručiti ih nekoliko dana ranije, jer se kolači Čedolino uvek prave da budu sveži i posebno za Vas.

Naručivanje je moguće telefonom ili putem našeg sajta, a obezbedili smo Vam i mogućnost plaćanja karticama i gotovinom. Porudžbine putem telefona primamo radnim danima od 8h -16h a nakon toga je moguće poručivanje i kontakt putem društvenih profila. Sve naše proizvode, nakon porudžbine možete preuzeti lično u ulici Vojvode Stepe 461 u Beogradu, ili dobiti na željenoj adresi i platiti pouzećem.

Poklonite danas nekom svu svoju maštu i ljubav u njihovom izvornom, najčistijem obliku. Poklonite Čedolino, jer Čedolino znači ljubav...

Iskreno Vaša,

Jana Vukadin, diplomirani farmaceut-medicinski biohemičar, tvorac Čedolino brenda.


Čedolino - Healthy Sweets

e-mail: cedolinohealthysweets@gmail.com
FB: proteinskikolacicedolino
Instagram: @proteinski_kolaci

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Ugostiteljstvo Poslastičarnice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Čedolino Proteinski Kolači
  • Čedolino proteinski kolači,
  • poslastičarnica Čedolino Voždovac,
  • proteinski kolači Voždovac,
  • Čedolino Beograd,
  • Čedolino Healthy Sweets,
  • Čedolino proteinski kolači radno vreme