Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Popravka vodokotlića
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Popravka vodokotlića

Vodokotlić je deo wc šolje u kome se skuplja voda koja služi za ispiranje. To bi značilo, da ako kazanče (kako se popularno naziva vodokotlić) ne radi kako treba, tada i vaša wc šolja postaje nefunkcionalna.

popravka vodokotlića

 

Popravke vodokotlića

Postoji još jedan detalj na koji treba da obratite pažnju. Naime, radi se o tome da vodokotlić može da bude pokvaren, ali da i dalje vrši svoju funkciju. Ovo je jedna neugodna situacija, jer će voda non stop, dakle svih 24 časa da curi iz vodokotlića u wc šolju, i to sasvim neprimetno. To je mali kvar, na koji vi verovatno, nećete ni obraćati pažnju, ali ćete svakako primetiti kada vam računi za vodu budu značajno uvećani.

Upravo iz tog razloga se savetuje popravka vodokotlića na vreme, čim on počne da ne drži vodu u potpunosti.

Popravke vodokotlića iskustva

Ma koliko da je ovo jednostavna popravka, uvek treba imati na umu da se sve lako rešava ako vam je to rutina. Ukoliko je za vas opravak ili zamena vodokolića nešto što nikada niste radili, onda je svakako najbolja odluka da se obratite majstorima koji taj posao rade svakoga dana. Samo u tom slučaju, znaćete da je cela procedura obavljena prema pravilima struke i profesionalno.

Popravke ugradnog vodokotlića

Ugradni vodokotlići se koriste za konzolne wc šolje, i neki modeli imaju mogućnost da eliminišu neprijatne mirise već na samom izvoru.

Popravka ugradnog vodokotlića

Ne preporučuje se da sami pokušavate da popravite ugradni vodokotlić, zbog toga što je to posao za majstore kojima je to posao i svakodnevna rutina. Ponekad se događa, da ljudi želeći da uštede novac, sami rade intervencije, ali je tada obično veća šteta nego korist. Praksa je pokazala da se u tim slučajevima, pozivaju majstori da odrade korekcije, kako bi wc šolja mogla normalno da se koristi.

Popravka zvona vodokolića

Obična wc šolja, tj. vodokotlić ili kazančke, imaju plovak i zvono. To su dva najvažnija i osnovna dela. Koja je njihova funkcija? Pre svega, kazanče u sebi ima plovak, i kao što mu i samo ime kaže, on plovi, tj. održava se na površini vode, pa se na osnovu tog njegovog položaja određuje da li je potrebno da se voda uliva ili ne.

popravka vodokotlića cena

 

Sa druge strane, centralni deo vodokotlića je zvono. Obično se dešava da gumica od zvona ne radi kako treba i tada voda malo po malo, ali stalno i neprekidno, teče u wc šolju.

Popravka vodokotlića cena

Cena za zamenu ili popravku vodokotlića se kreće između 2000 i 4000 dinara. Nije zahvalno da se cena daje orijentaciono, niti na telefonski poziv, i to majstori obično smatraju neprofesionalnim. Vrlo je važno da oni izađu na teren, da pogledaju vašu wc šolju, tj. njen vodokotlić i tada će tačno ustanoviti u čemu je kvar, da li će se raditi zamena ili samo popravka, pa će od toga zavisiti i konačna cena koju ćete platiti na kraju.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici koju upravo čitate.