Savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez viljuškara, osim možda ako imate na spisku zaposlenih jednog pravog pravcatog Supermena, koji će na leđima prenositi robu, vršiti utovar, pretovar, transport... 

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi POPRAVKU VILjUŠKARA

Beograd

DVC viljuškari
DVC viljuškari
Savska 33
Čukarica
Beograd Pozovi

Bilo da Vam je potreban servis, kompletan remont ili kupovina viljuškara, firma DVC doo je prava adresa za Vas. U našem prodajnom asortimanu nalaze se novi i polovni viljuškari, originalni rezervni delovi, gume i baterije za sve tipove vilj...
Pročitaj više

5.0 | 5 ocena
Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Zire Adamovića 16, Altina
Zemun
Beograd Pozovi

Preduzeće Apex Tehniks nalazi se u beogradu i vrši prodaju, servis i iznajmljivanje viljuškara svih vrsta: dizel, elektro i gasni viljuškari.....
Pročitaj više

5.0 | 4 ocena

Bačka Palanka

Deal Service viljuškari
Deal Service viljuškari
Novosadski put bb
Bačka Palanka Pozovi

Firma Deal Service viljuškari nalazi se u Bačkoj Palanci. Firma je specijalizovana za prodaju, servis i rentiranje viljuškara kao i prodaju opreme i rezervnih delova za viljuškare...
Pročitaj više

5.0 | 1 ocena

Savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez viljuškara, osim možda ako imate na spisku zaposlenih jednog pravog pravcatog Supermena, koji će na leđima prenositi robu, vršiti utovar, pretovar, transport... 

Pošto to nije moguće, umesto Supermena, imamo mašine, viljuškare, koji obavljaju ove teške poslove umesto vas. Međutim, mašina kao mašina, može da se pokvari. Tada će vam zatrebati popravka viljuškara.

Remont viljuškara

Zamislite, imate nekoliko viljuškara ali ih ne servisirate redovno. I oni se naprasno pokvare, što je vrlo verovatno. Vi se nađete u „nebranom grožđu“, jer to automatski znači zastoj u proizvodnji, a to dalje pokazuje vašu neposlovnost i neprofesionalnost prema kupcima, što posle implicira gubitak novca i poslovne reputacije.

Da li to sve želite, samo zato što ne servisirate redovno svoje viljuškare? Ako je odgovor ne, onda znajte da redovni servis ovih mašina morate obavljati u stručnim servisima, sa obučenim osobljem. 

Remontovani viljuškari traju duže, što opet znači uštedu novca, jer ne morate kupovati nove mašine. Postoji još prednosti, kao što su da se posao obavlja bolje i brže, i neće dolaziti do bilo kakvih zastoja. 

Kada majstor pogleda viljuškar, on može uočiti grešku u njegovom radu i pre nego što je ona postala problem. Postoji prateća dokumentacija u vidu servisnih knjižica, u koje se upisuju radni sati posle svakog servisa, pa vi imate uvid u stanje svog viljuškara. 

Remont hidraulike

Za vašu mašinu, servisi mogu ponuditi remont hidraulike, odnosno kompletnu uslugu od dijagnostikovanja problema do rešenja i popravke hidrauličnog sistema. 

Bilo kakav problem sa hidraulikom može biti rešen, jer tim tehničara izlazi na teren, u dogovorenom roku, i izvršava remont.

Remont manuelnih i automatskih menjača

Viljuškarima može zatrebati i ova vrsta usluge, koju možete dobiti u specijalizovanim servisima. Njih odlikuje dugogodišnje iskustvo i visokokvalitetno pružanje usluga, tako da dobijate kompletnu uslugu, počevši od vrhunske dijagnostike, utvrđivanja i otklanjanja kvara, pa se viljuškar u veoma kratkom roku vraća u radno stanje. 

Ekspeditivnost se ogleda u tome što jednostavno možete pozvati broj telefona servisa koji su oglašeni ispod našeg teksta, i da zakažete remont manuelnih ili automatskih menjača vaše mašine. 

Posle toga, majstori će biti na adresi vaše firme.

Popravka viljuškara – iskustva

Preventivno održavanje viljuškara podrazumeva obavljanje redovnih malih i velikih servisa vaših mašina, koji se odrađuju standardno, posle odrađenih radnih sati, koji su propisani od strane proizvođača. 

Popravka viljuškara, odnosno njihovo preventivno održavanje je veoma bitno zbog sigurnosti na radu, a to se posebno odnosi na ispravnost signalizacije, upravljačkog sistema, kao i kočionog sistema viljuškara. 

Ovakvo održavanje se vrši na mesečnom, tromesečnom, polugodišnjem i godišnjem nivou.

Popravka viljuškara – cena:

Cene popravke viljuškara se kreću u rasponu od 50 do 150 evra za rad servisera. Zamena ulja i filtera, od 100 do 300 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Miodrag Kostic
  31.10.2018 12:06

  Ukoliko vam je potrebna kvalitetna popravka viljuskara, onda mozete veoma kvalitetno da je obavite na mestu koje se zove Apex. Pre svega, u njemu rade strucni i provereni mehanicari.

  Milen Jovanovic
  15.09.2017 09:33

  Koliko samo mogu da cujem, popravka viljuskara je cesto veoma zahtevna. Pri tome, cene su naravno i vise nego povoljne. Sve drugo je samo koliko mogu da vidim jedno cisto gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Jovana Milinkovic
  19.05.2017 08:20

  Po meni je naravno veoma vazno da se ona dobro plati. Druge stvari nisu bas toliko vazne.

  Filip Milutinovic
  08.05.2017 09:11

  Koliko samo mogu da vidim, problem je pre svega u tome da ona ima zaista jednu posebnu cenu.

  Lea Stankovic
  24.04.2017 07:04

  U svakom slucaju popravka viljuskara nije nesto sto je bas posebno jeftino kako god da okrenete.

  Mihajlo Nastasovic
  10.04.2017 01:30

  U svakom slucaju ova porpavka mora da bude mnogo bolja. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

  Simona Vucinic
  23.03.2017 10:04

  Ova popravka je nesto sto u svakom slucaju treba da se debelo plati. Sve drugo je po meni manje vazno.

  Todor Markovic
  10.03.2017 07:23

  Kako god da okrenete, kvalitet je nesto sto je u danasnje vreme veoma skupo. To je poseban problem posto ljudim imaju sve manje para.

  Marta Dencevic
  06.03.2017 06:13

  Ni jedna popravka viljuskara i nije bas toliko jetina. Naravno da je kvalitet veoma vazan.

  Janko Zivanovic
  15.02.2017 08:52

  U svakom slcuaju je ovo nesto sto mora puno da kosta. Sve drugo je samo privremeno resenje.

  Ljubinka Sreckovic
  01.02.2017 01:33

  Koliko mi je samo poznato, mislim da je po ovom pitanju veoma vazno kakvog je tog dana majstor raspolozenja.

  Petar Jankovic
  19.01.2017 05:55

  Koliko mi se samo cini ovo uvek moze da bude bas onako dobar servis u koji po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.

  Nikolina Pantelic
  30.12.2016 10:04

  verovali vi meni ili ne, moj decko se bavi sa tim poslom i kaze mi da to nije ni malo sve jeftino.

  Ivan Stojanovic
  14.12.2016 04:59

  Popravka viljuskara bez nekih vecih problema moze da se uradi bas na velikom broju razlicitih mesta i to po veoma povoljnim cenama.

  Jana Stankovic
  28.11.2016 12:20

  Ubedljivo najbolje resenje je da po pitanju popravke viljuskara se odlucite da posetite servis Linde i vise nista po tom pitanju nemate sta da pogresite.

  Biljana Brankovic
  09.11.2016 11:46

  Kada pricamo o kvalitetnoj popravci viljuskara, ubedljivo je najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa servisom koji se zove Apex.

  Marko Petrovic
  20.09.2016 09:52

  Viljuskari su veoma izdrzljive masine ali se uvek moze desiti da se pokvare. Zbog toga je potrebno da im se na pravi nacin posvetite. Potrebno je da uradite servis u mestu koje se zove Apex Tehniks. To je mesto u koje mozete da imate definitivno puno poverenje.

  Dusan Markovic
  17.08.2016 08:47

  Po pitanju popravke viljuskara, situacija je na neki nacin pomalo specificna. Popravka viljuskara puno kosta i potrebno je da joj se kvalitento posvetite. Zbog toga svima mogu da preporucim mesto koje se zove Bel Com. To je mesto u koje mozete imati puno poverenje i zaista nista ne misliti o njemu.

  Petar Jankulovski
  14.07.2016 01:09

  Ukoliko vam je potrebna kvalitetna popravka viljuskara, onda mozete veoma kvalitetno da je obavite na mestu koje se zove Apex. Pre svega, u njemu rade strucni i provereni mehanicari.