Savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez viljuškara, osim možda ako imate na spisku zaposlenih jednog pravog pravcatog Supermena, koji će na leđima prenositi robu, vršiti utovar, pretovar, transport... Pošto to nije moguće, umesto Supermena, imamo mašine, viljuškare, koji obavljaju ove teške poslove umesto vas. Međutim, mašina kao mašina, može da se pokvari. Tada će vam zatrebati popravka viljuškara.

Remont viljuškara

Pročitaj više

Izaberite neku od firmi gde mozete raditi POPRAVKU VILjUŠKARA

Beograd

DVC viljuškari
Savska 33
Čukarica Pozovi

Bilo da Vam je potreban servis, kompletan remont ili kupovina viljuškara, firma DVC doo je prava adresa za Vas. U našem prodajnom asortimanu nalaze se novi i polovni viljuškari, originalni rezervni delovi, gume i baterije za sve tipove vilj...
Pročitaj više

Apex Tehniks - viljuškari servis i prodaja
Zire Adamovića 16, Altina
Zemun Pozovi

Preduzeće Apex Tehniks nalazi se u beogradu i vrši prodaju, servis i iznajmljivanje viljuškara svih vrsta: dizel, elektro i gasni viljuškari.....
Pročitaj više

Bačka Palanka

Deal Service viljuškari
Novosadski put bb Pozovi

Firma Deal Service viljuškari nalazi se u Bačkoj Palanci. Firma je specijalizovana za prodaju, servis i rentiranje viljuškara kao i prodaju opreme i rezervnih delova za viljuškare...
Pročitaj više

Savremeno poslovanje se ne može zamisliti bez viljuškara, osim možda ako imate na spisku zaposlenih jednog pravog pravcatog Supermena, koji će na leđima prenositi robu, vršiti utovar, pretovar, transport... Pošto to nije moguće, umesto Supermena, imamo mašine, viljuškare, koji obavljaju ove teške poslove umesto vas. Međutim, mašina kao mašina, može da se pokvari. Tada će vam zatrebati popravka viljuškara.

Remont viljuškara

Zamislite, imate nekoliko viljuškara ali ih ne servisirate redovno. I oni se naprasno pokvare, što je vrlo verovatno. Vi se nađete u „nebranom grožđu“, jer to automatski znači zastoj u proizvodnji, a to dalje pokazuje vašu neposlovnost i neprofesionalnost prema kupcima, što posle implicira gubitak novca i poslovne reputacije.Da li to sve želite, samo zato što ne servisirate redovno svoje viljuškare? Ako je odgovor ne, onda znajte da redovni servis ovih mašina morate obavljati u stručnim servisima, sa obučenim osobljem. Remontovani viljuškari traju duže, što opet znači uštedu novca, jer ne morate kupovati nove mašine. Postoji još prednosti, kao što su da se posao obavlja bolje i brže, i neće dolaziti do bilo kakvih zastoja. Kada majstor pogleda viljuškar, on može uočiti grešku u njegovom radu i pre nego što je ona postala problem. Postoji prateća dokumentacija u vidu servisnih knjižica, u koje se upisuju radni sati posle svakog servisa, pa vi imate uvid u stanje svog viljuškara.

Remont hidraulike

Za vašu mašinu, servisi mogu ponuditi remont hidraulike, odnosno kompletnu uslugu od dijagnostikovanja problema do rešenja i popravke hidrauličnog sistema. Bilo kakav problem sa hidraulikom može biti rešen, jer tim tehničara izlazi na teren, u dogovorenom roku, i izvršava remont.Remont manuelnih i automatskih menjačaViljuškarima može zatrebati i ova vrsta usluge, koju možete dobiti u specijalizovanim servisima. Njih odlikuje dugogodišnje iskustvo i visokokvalitetno pružanje usluga, tako da dobijate kompletnu uslugu, počevši od vrhunske dijagnostike, utvrđivanja i otklanjanja kvara, pa se viljuškar u veoma kratkom roku vraća u radno stanje. Ekspeditivnost se ogleda u tome što jednostavno možete pozvati broj telefona servisa koji su oglašeni ispod našeg teksta, i da zakažete remont manuelnih ili automatskih menjača vaše mašine. Posle toga, majstori će biti na adresi vaše firme.

Popravka viljuškara – iskustva

Preventivno održavanje viljuškara podrazumeva obavljanje redovnih malih i velikih servisa vaših mašina, koji se odrađuju standardno, posle odrađenih radnih sati, koji su propisani od strane proizvođača. Popravka viljuškara, odnosno njihovo preventivno održavanje je veoma bitno zbog sigurnosti na radu, a to se posebno odnosi na ispravnost signalizacije, upravljačkog sistema, kao i kočionog sistema viljuškara. Ovakvo održavanje se vrši na mesečnom, tromesečnom, polugodišnjem i godišnjem nivou.

Popravka viljuškara – cena:

Cene popravke viljuškara se kreću u rasponu od 50 do 150 evra za rad servisera. Zamena ulja i filtera, od 100 do 300 evra.*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate servise ispod našeg teksta.

Ostavite komentar
Ocenite tekst

    Iskustva i preporuke posetilaca

    Miodrag Kostic
    31.10.2018 12:06

    Ukoliko vam je potrebna kvalitetna popravka viljuskara, onda mozete veoma kvalitetno da je obavite na mestu koje se zove Apex. Pre svega, u njemu rade strucni i provereni mehanicari.