Dodaj firmu

Gardener servis i popravka motornih testera

Prodaja i servis trimera, kosačica i baštenskih alata. Veliki asortiman, tačna isporuka.
Pročitaj više

Miska Kranjca 2a
Rakovica, Beograd

Popravka i servis motornih testera Sekač

Firma „Sekač" nalazi se u Borči, bavi se servisom i prodajom kosilica, trimera, kao i prodajom rezervne opreme i delova
Pročitaj više

Zrenjaninski put 120
Borča, Beograd

Popravka i servis motornih testera Varblo

Servis trimera, kosačica i testera Varblo nudi usluge popravke i servisiranja baštenskih mašina i alata po pristupačnim cenama. Servisiramo kosilice, trimere za travu, trimere za živu ogradu, testere, duvače lišća, atomizere Dajemo garanciju na ugrađene delove!
Pročitaj više

Miška Kranjca 2, Slavka Rodića 10v
Rakovica, Beograd

Popravka i servis motornih testera Silić

Servis malih motora Silić iz Beograda bavi se servisom poljoprivrednih mašina kao što su motorne testere, trimeri za travu, motorne kosilice
Pročitaj više

Jakovački Kormadin 9
Surčin, Beograd

Popravka i servis motornih testera ALBA ART

Osnovna delatnost servisa ALBA ART je popravka i održavanje baštenske opreme, poljoprivrednih, građevinskih i nautičkih mašina. Kako bi naši klijenti uvek bili zadovoljni kvalitetom usluge, trudimo se da sve poslove servisa završimo u najkraćem mogućem roku.
Pročitaj više

Srbobranska 6, (Ledine)
Novi Beograd, Beograd

Popravka i servis motornih testera jako su vazne za ispravan rad ovih masina. Kada govorimo o testerama, trebalo bi napomenuti da postoje one koje su namenjene za manje radove oko kuće, kao i testere koje se karakterišu kao veoma moćne mašine.

Servis motornih testera za sečenje

Postoje različiti modeli, na primer – testere za obaranje, sečenje drva za ogrev, testere za orezivanje... Kada kupujete testeru, neophodno je da izaberete takav model koji će vam omogućiti da savladate sve šumarske izazove. Novi modeli su opremljeni posebnim motorom koji postiže učinak da se troši manje goriva, ali se istovremeno i smanjuje emisija štetnih, izduvnih gasova, što je u skladu sa normama o zaštiti životne sredine.

Vratimo se sada na temu našeg teksta, a to je popravka motornih testera. Bez obzira koliko dobar model testere da imate, u nekom trenutku će se dogoditi da će biti potrebna zamena nekog dela ili jednostavno – opravka.

Popravka motornih testera – iskustva

Iskustva govore da ljudi često zanemaruju sitne nepravilnosti u radu testere, ali se kasnije ispostavi da je to preraslo u veći problem, pa će popravka testere koštati znatno više. Zbog toga je koristan savet da se na vreme javite ovlašćenim serviserima, dakle, čim primetite da kod testere pri radu ne funkcioniše sve u najboljem redu.

Možda ćete na ovaj način izbeći da se ugrađuje nov rezervni deo, što je skuplja investicija od obične popravke.

Servis motornih testera

Kada procenjujemo koliko je neki proizvod kvalitetan, tada u obzir uzimamo različite parametre, kao što je na primer, servisiranje u garantnom i vangarantnom roku. Veoma nam je bitno da su serviseri sa dugogodišnjim iskustvom i da poseduju bogato znanje, što sve osigurava da će svaku nepravilnost u radu efikasno rešiti, i to u najkraćem mogućem roku.

Krajnji cilj je zadovoljstvo kupaca, kako pruženom uslugom, tako i cenom koju su platitili za istu.

Rezervni delovi koji se ugrađuju su uvek originalni, što znači da potiču od svetski poznatih proizvođača, i uvek su sa garancijom. Zahvaljujući tome ćete svoju mašinu koristiti još dugo vremena, i pri toj upotrebi ćete biti bezbedni, a posao će biti kvalitetno obavljen.

Možda vam se čini da je najlakše da kupite novu testeru, međutim, to nije i najbolje rešenje. Vaša korišćena motorna testera najverovatnije može da se opravi i da vam služi još dugo. Pri tome, cena popravke je svakako značajno  niža od iznosa novca koji biste platili za kupovinu nove motorne testere.

Popravka motornih testera – cena:

Veoma je nezahvalno govoriti koliko bi mogla da košta popravka motorne testere, pošto se ne zna u čemu je tačno kvar. Zbog toga je neophodno da ovlašćeni serviser pregleda testeru, i onda će vam saopštiti koliko novca je potrebno da izdvojite za ovu uslugu.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane