Popravka auto klime Beograd

Adresa: Bulevar kralja Aleksandra 501
Beograd
Adresa: Vinogradska 35
Beograd
Adresa: Svete Milutinovića 2
Beograd
Adresa: Stanislavskog 3
Beograd
Adresa: Avalska 142dj, Zeleznik
Beograd
Adresa: Radojke Lakić 5
Beograd
Adresa: Paštrovićeva 10
Beograd
Adresa: Zrenjaninski put 69d
Beograd
Adresa: Aleksandra Dubčeka 56
Beograd
Adresa: Aleksandra Dubčeka 5nj
Beograd
Adresa: Cara Dušana 262, Zemun
Beograd
Adresa: Smederevski put 22e
Beograd
Adresa: Majevička 2b (preko puta SC "11. April")
Beograd
Adresa: Zadrugarska 3c
Beograd

Popravka auto klime Šabac

Adresa: Kralja Petra I, 80
Šabac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Popravka auto klime
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Punjenje klime freonom

Akcija -38% 1999 Din.
Punjenje klime freonom - 1.999 din! Auto klime elektronika Bebe!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Popravka auto klime

Da li vam je lepo kad vas hladi klima u vozilu? Da. Da li možete da zamislite duže putovanje tokom leta bez klima uređaja u autu? Ne. Ako je tako, i ukoliko se vaša auto klima pokvarila, pravo je vreme za posetu odabranom servisu automobila.

 

 

Majstori će vam reći, da ako želite da se rashladni uređaj u vozilu pravilno održava, klimu morate uključivati barem jednom nedeljno na desetak minuta, i to tokom cele godine, pa čak i zimi. Međutim, kada krenu letnje temperature, bez klime u autu „ne može da se živi“, pa se preporučuje da proverite svoje klima uređaje tako što ćete odvesti vozilo u servis.

Kako se radi popravka auto klime?

Servisiranje klima uređaja se vrši ako ne svake, onda bar na dve godine. Svaki dobar i iskusan automehaničar će vam reći da se automobil nikada ne vozi sa visokim brojem obrtaja sa tek upaljenom klimom i nakon startovanja, jer se tako može dogoditi da se raspadne ležaj na kompresoru.

Zbog čega sve može da se pokvari klima u autu? Jedan od razloga je smanjena količina rashladnog gasa, zbog čega ni klima neće raditi kako bi trebalo. Ako nedostaje mnogo gasa, radi se i provera ostalih komponenata. 

Vrlo lako može da se pokvari i kompresor. Ponekad je potrebno samo zameniti gumice, a nekada se mora menjati ceo kompresor, isparivač ili neki drugi element vaše auto klime.

Šta su uzroci kvarova auto klime?

Možda se pitate, zašto se moja klima pokvarila? Iznenadićete se kad čujete odgovor stručnjaka koji glasi da je za mnoge kvarove na auto klimama glavni uzrok nemarnost vozača. Razlog tome je što vozači idu kod majstora tek kada se klima pokvari, a trebalo bi imati na umu da popravka uvek više košta nego redovno servisiranje.

 

 

Auto klimu je potrebno na vreme servisirati i menjati filtere. Vozači često ne rade ni bio-čišćenje, a neretko se dešava da biraju nestručna lica da im odrade posao oko održavanja klime, da bi uštedeli novac, pa time naprave sebi, zapravo – dupli trošak.

Popravka auto klime – iskustva

Klima smanjuje vlagu u automobilu, dok u zimskim uslovima vožnje može da odmagli unutrašnja stakla. Majstori preporučuju da tokom leta ne uključujete klimu kada motor nije zagrejan, ili kada vaš auto stoji ili mili u kilometarskoj koloni drugih vozila.

Popravka i dijagnostika kvarova kod auto klime se vrši najmodernijim uređajima, koji kompjuterskim radom vakuumira čitav sistem, reciklira freon i ulje. Sav taj proces se radi prema fabričkim normativima dopune freona i ulja, kako bi vaša klima kvalitetno radila.

Može se desiti da propušta freon iz sistema, da kompresor klime ne radi, da je isparivač zapušen;  takođe može se dogoditi da je crevo visokog pritiska pokidano, ili da je aluminijumska cevčica oštećena ili naprsla.

Sva ova stanja na vašoj klimi mogu se otkriti i identifikovati, te otkloniti na licu mesta, uz pomoć odgovaraućih alata koje poseduju specijalizovani auto servisi. Freon je gas koji je ređi od kiseonika, pa mu je dovoljna veoma mala rupica da iscuri i da smanji potrebnu količinu za kvalitetan rad vaše klime u vozilu. 

Automehaničari će vas uvek posavetovati da svake druge godine izvršite proveru freona i ulja u klima sistemu vašeg automobila, tako što ćete dovesti vozilo na servisiranje, i time uštedeti značajan novac da ne bi došlo do nekog većeg i ozbiljnijeg kvara.

Popravka auto klime – cena:

U proseku, cene se kreću od 1500 dinara za freon 1 kg, preko 2800 za čišćenje i dezinfekciju ventilacije, sve do 3000 dinara za servis, čišćenje i punjenje auto klime. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate auto servise ispod našeg teksta.

Iskustva i komentari posetilaca

Nenad Pavlovic
Ukoliko vam je neophodna popravka auto klime, onda je svakako najobolje sa posetite servis koji se zove Auto klime Sale i licno se uverite u kvalitet tog majstora.
Marina Zivkovic
Kako god da okrenete, popravka auto klime je ipak nesto posebno, mada dobar majstor bi trebao da bude i dobar dijagnosticar i da to uradi zaista bez nekih vecih problema.
Milen Jovanovic
Po meni je sigurno samo to da ona mora da ima neku svoju posebnu cenu.
Jovana Milinkovic
Tesko da mozete da za ovu vrstu problematike pronadjete nekog majstora od poverenja.
Filip Milutinovic
Sto se ove popravke tice, samo treba da umete da prepoznate kvalitet.
Lea Stankovic
Po pravilu, sto se popravke auto klime tice, kvalitet je sigurno nesto sto bi trebalo u svakom slucaju da se dosta plati. Mene tu licno nista ne cudi i nije mi tu nista vise neobicno.
Mihajlo Nastasovic
Po meni, kako god da okrenete, ovo je nesot sto debelo treba da se plati. Sve drugo je samo cisto gubljenje vremena.
Simona Vucinic
Kako god da okrenete, ovo je u svakom slucaju posebna vrsta porpavke koja mora da se debelo plati.
Todor Markovic
Nekada je jako tesko pronaci gde se tacno kvar sa auto klimom nalazi.
Marta Dencevic
Nije svakak popravka ista. Sve naravno zavisi od toga koliki je zapravo kvar.
Janko Zivanovic
osnovna je stvar da se sve auto klime moraju dobro odrzavati kako bi sve bilo kvalitetno.
Ljubinka Sreckovic
Po meni je auto klima u danasnje vreme cist jedan luksuz. Bar ja tako gledam na te stvari.
Petar Jankovic
Koliko mi se samo cini, popravka auto klime je ipak nesto sto bez nekih vecih problema mozete da uradite u Beogradu.
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju ako mene pitate samo treba da se odlucite za kvalitet. Nista vise ne treba da brinete.
Ivan Stojanovic
Popravka auto klime nije preterano tezak posao ali u svakom slucaju zahteva da se uradi na jedan kvalitetan nacin. Po tom pitanju je onda ipak najbolje da posetite neko provereno mesto.
Jana Stankovic
Mislim da po pitanju ove vrste popravki samo treba da posetite radnju i onda u tom slucaju se sigurno necete pokajati. Vazno je da zapravo po tom pitanju se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozete da imate puno poverenje.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je potrebna kvalitetne popravka auto klime, onda je najbolje resenje da posetite servis Cupu.
Marko Petrovic
Za nekog dobrog dijagnosticara ili majstora koji se bavi samo sa auto klimama, popravka auto klima ne bi trebala da bude nikakav problem. Jednostavno popravka auto klima je jedna rutina koja moze da se izvede bez problema.
Dusan Markovic
Popravka auto klime je poprilicno nezhvalan posao koji na prvom mestu zahteva da se na kvalitetan nacin obavi. Priemera radi, ukoliko vam klima pusta onda je u svakom slucaju najbolje resenje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Stojance Ristovski
Ukoliko vam je neophodna popravka auto klime, onda je svakako najobolje sa posetite servis koji se zove Auto klime Sale i licno se uverite u kvalitet tog majstora.