Deal Service viljuškari

  • 1
5.0 | 1 ocena

Firma Deal Service viljuškari nalazi se u Bačkoj Palanci. Firma je specijalizovana za prodaju, servis i rentiranje viljuškara kao i prodaju opreme i rezervnih delova za viljuškare...
Pročitaj više

Novosadski put bb
Bačka Palanka
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Dodaj novu firmu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije
Pitaj firme

Iskustva i preporuke posetilaca

Nikola Majstorovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni viljuskari, mogu samo da vam preporucim neko od pouzdanih mesta u Beogradu. Hvala u danasnje vreme mozete da pronadjete veliki broj takvih mesta.
Stojance Ristovski
Polovni viljuskari mogu da budu dobri ali samo pod uslovom da budu bas onako kvalitetni. Kako god da okrenete, ukoliko smatrate da treba da kupite neki bas onako dobar polovni viljuskar, bolje je da sa sobom povedete neko strucno lice.
Jovana Milinkovic
U svakom slucaju moraju oni da se dosta plate.
Milen Jovanovic
Oni su u svakom slucaju nesto posebno.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, nisu ovo ni malo jefitini viljuskari. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Filip Milutinovic
Ovi su viljuskari sigurno nesto sto treba i mora da se plati. Druge stvari po meni onda i nisu bas toliko vazne i bitne.
Simona Vucinic
Po meni oni u svakom slucaju mnogo kostaju.
Mihajlo Nastasovic
Svi viljuskari pa i poovni imaju svoju cenu.
Marta Dencevic
Sto se mene licno tice, naravno da su polovni viljuskari veoma vazni. Sve drugo je manje vazno.
Todor Markovic
U svakom slucaju je osnovan stvar pre svega u tome sto oni moraju dosta da se palte. Sve drugo je manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Koliko sam cuo, oni se bukvalno havarisali, ali opet koliko toliko ocuvani, kupuju u inostratsvu, ovde dovoze i posle preprodaju.
Janko Zivanovic
Koliko mogu da cujem nekada su polovni viljuskari dobro resenje a nekada ne.
Nikolina Pantelic
Moje licno misljenje je da polovni viljuskari moraju dobro da se plate. Zato su po meni novi viljuskri ipak mnogo bolje resenje.
Petar Jankovic
Licno, ako mene pitate, treba da izbegnete polovan viljuskar posto je pitaj Boga koliko radnih sati do sada ostvario u svojoj karijeri.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni viljuskari, samo treba da posetite servis Tenge i sigurna sam da se necete pokajati.
Biljana Brankovic
Veoma kvaliteni polovni viljuskari mogu da se kupe u servisu Linde i budite sigurni da ako odete tamo da se nikada necete pokajati.
Ivan Stojanovic
Zaista nema veze ukoliko je viljuskar poloan. Vazno je da je dobro servisiran i odrzavan, za ostalo cete lako.
Marko Petrovic
Nemaju sve firme razvije finansije i budzet pa da mogu sebi da priustenov viljuskar. Mnogi od njih se zbog toga odlucuju da kupe polovni viljuskar. To je u svakom slucaju mesot u koje mozete imati puno povereje i koje slobodo mozete posetiti tokom radnog vremena.
Dusan Markovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni viljuskari, mogu samo da vam preporucim neko od pouzdanih mesta u Beogradu. Hvala u danasnje vreme mozete da pronadjete veliki broj takvih mesta.