Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Polovni viljuškari
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Polovni viljuškari

U procesu proizvodnje, često se koriste razne mašine, a jedna od takvih radnih mašina je upravo – viljuškar. Zamislite koliko bi vam radnika bilo potrebno kada se roba istovaruje, utovaruje, prenosi sa jednog mesta na drugo? Viljuškar od svih radnika mnogo manje košta, jer njega nabavljate samo jednom i služiće vam dugi niz godina, a pored toga možete ostvariti i uštedu, tako što ćete pribaviti polovan viljuškar, koji se skoro ni po čemu ne razlikuje od novog modela.

 

Prodaja polovnih viljuškara

Firme koje se bave prodajom ovih mašina, u svojoj ponudi imaju i nove viljuškare, ali i polovne i remontovane. Sigurno će vas pozitivno iznenaditi činjenica da postoji oko šest stotina različitih modela viljuškara, pa tako ne može da se dogodi da nema modela koji bi zadovoljio sve vaše potrebe.

Bez obzira na to o kojoj se visini podizanja radi, podlozi ili dužini deonice, možete odabrati radnu mašinu u skladu sa vašim zahtevima. 

Ukoliko tek započinjete biznis, i niste sigurni od raznoraznih modela koji da odaberete, firme koje se bave prodajom polovnih viljuškara imaju specijaln tim, koji će vam svojom stručnošću i savetima pomoći pri izboru mašine.

Veoma je važno naglasiti da su polovni viljuškari uvek sasvim ispravni, što vam garantuje da nećete imati neželjene zastoje u proizvodnji. Da biste takve situacije u potpunosti izbegli i nov i polovan viljuškar se moraju redovno servisirati. 

To bi značilo mesečno, tromesečno, polugodišnje ili godišnje poveravanje viljuškara u ruke stručnih majstora-servisera, koji će utvrditi eventualne greške u radu vašeg viljuškara i pre nego što se one ispolje. Servisiranjem se dobija kompletna usluga od dijagnostike kvara, preko njegovog otklanjanja, pa se vaša mašina veoma brzo vraća u radno stanje.

Poenta naše priče o servisiranju jeste u tome što su svi polovni viljuškari redovno servisirani, a svi znamo da nešto što se redovno održava isto je kao i novo. To naročito važi kada znamo da ćemo ove radne mašine koristiti dugi niz godina, pa je polovni viljuškar svakako značajna ušteda u tom smislu. 

Polovni viljuškari – iskustva

Viljuškari predstavljaju značajnu kariku u procesu proizvodnje i ona se bez njih ne može ni zamisliti. Čak i kada bismo mogli da radimo bez ovih mašina, proces proizvodnje bi bio daleko teži i usporeniji.

 

 

Polovni viljuškari su sasvim bezbedni, ispravni, prilagođeni nameni i pouzdani. Kada imate ovako dobru mašinu, ceo posao teče glatko i bez zastoja, što sve dalje vodi poštovanju rokova, klijenata i kupaca vaše robe, te sticanju vaše dobre poslovne reputacije. I obratno – ako imate stare viljuškare koje ne želite da zamenite, rizikujete da oni u jednom trenutku jednostavno stanu, zakočivši vam ceo proces rada.

Da biste sve to predupredili, na raspolaganju vam stoji širok izbor od preko 600 modela polovnih viljuškara. Svakako ćete manje platiti nego da kupujete nove radne mašine, a remontovani viljuškari vam garantuju da će, uz redovno servisiranje, raditi dugi niz godina bez problema.

Polovni viljuškari – cena:

U zavisnosti od modela i karakteristika viljuškara, potrebno je izdvojiti od 2500 evra do 15000 evra. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

31.10.2018
Nikola Majstorovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni viljuskari, mogu samo da vam preporucim neko od pouzdanih mesta u Beogradu. Hvala u danasnje vreme mozete da pronadjete veliki broj takvih mesta.

15.09.2017
Stojance Ristovski

Polovni viljuskari mogu da budu dobri ali samo pod uslovom da budu bas onako kvalitetni. Kako god da okrenete, ukoliko smatrate da treba da kupite neki bas onako dobar polovni viljuskar, bolje je da sa sobom povedete neko strucno lice.

19.05.2017
Jovana Milinkovic

U svakom slucaju moraju oni da se dosta plate.

08.05.2017
Milen Jovanovic

Oni su u svakom slucaju nesto posebno.

24.04.2017
Lea Stankovic

Koliko mi se samo cini, nisu ovo ni malo jefitini viljuskari. Sve drugo je po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

10.04.2017
Filip Milutinovic

Ovi su viljuskari sigurno nesto sto treba i mora da se plati. Druge stvari po meni onda i nisu bas toliko vazne i bitne.

23.03.2017
Simona Vucinic

Po meni oni u svakom slucaju mnogo kostaju.

10.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Svi viljuskari pa i poovni imaju svoju cenu.

06.03.2017
Marta Dencevic

Sto se mene licno tice, naravno da su polovni viljuskari veoma vazni. Sve drugo je manje vazno.

15.02.2017
Todor Markovic

U svakom slucaju je osnovan stvar pre svega u tome sto oni moraju dosta da se palte. Sve drugo je manje vazno.

01.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko sam cuo, oni se bukvalno havarisali, ali opet koliko toliko ocuvani, kupuju u inostratsvu, ovde dovoze i posle preprodaju.

19.01.2017
Janko Zivanovic

Koliko mogu da cujem nekada su polovni viljuskari dobro resenje a nekada ne.

30.12.2016
Nikolina Pantelic

Moje licno misljenje je da polovni viljuskari moraju dobro da se plate. Zato su po meni novi viljuskri ipak mnogo bolje resenje.

14.12.2016
Petar Jankovic

Licno, ako mene pitate, treba da izbegnete polovan viljuskar posto je pitaj Boga koliko radnih sati do sada ostvario u svojoj karijeri.

28.11.2016
Jana Stankovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni viljuskari, samo treba da posetite servis Tenge i sigurna sam da se necete pokajati.

09.11.2016
Biljana Brankovic

Veoma kvaliteni polovni viljuskari mogu da se kupe u servisu Linde i budite sigurni da ako odete tamo da se nikada necete pokajati.

20.09.2016
Ivan Stojanovic

Zaista nema veze ukoliko je viljuskar poloan. Vazno je da je dobro servisiran i odrzavan, za ostalo cete lako.

17.08.2016
Marko Petrovic

Nemaju sve firme razvije finansije i budzet pa da mogu sebi da priustenov viljuskar. Mnogi od njih se zbog toga odlucuju da kupe polovni viljuskar. To je u svakom slucaju mesot u koje mozete imati puno povereje i koje slobodo mozete posetiti tokom radnog vremena.

15.07.2016
Dusan Markovic

Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni viljuskari, mogu samo da vam preporucim neko od pouzdanih mesta u Beogradu. Hvala u danasnje vreme mozete da pronadjete veliki broj takvih mesta.