Iskustva i preporuke posetilaca

Marina Zivkovic
Kako samo stvari stoje, najvaznije od svega je da se polovni delovi za Volvo kupe iskljucivo na proverenom mestu i to iskljucivo iz originala. Sve drugo bi moglo da bude samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
Milen Jovanovic
Ukoliko mene licno pitate, naravno da su ovo i vise nego kvalitetni polovni delovi. U kvalitet tu zaista nikako ne treba da sumnjate.
Jovana Milinkovic
Mogu samo da vam kazem da ukoliko se bas opredelite za ove polovne delove da od njih tesko da moze da postoji nesto toliko bolje.
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, naravno da su ovo i vise nego kvalitetni polovni delovi. SVe drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Lea Stankovic
Po pravilu, tesko da nesto bas narociuto dobro moze da nastane od ovih delova.
Mihajlo Nastasovic
Ipak su oni po meni jedna i vise nego dobra stvar.
Simona Vucinic
Sto se ovih vozila tice, naravno da je kvalitet i vise nego vazan. Sve drugo je cisto gubljenje vremena.
Todor Markovic
Sto se Volvo vozila tice, kvalitet je naravno pre ili kasnije i vise nego vazan. Nema sta ko drugi po tom pitanju da vas laze.
Marta Dencevic
Sto se ovog vozila tice, naravno da je kvaltiet veoma vazan.
Janko Zivanovic
Sto se polovnih delvoa za Volvo tice, najvaznije je od svega da se odlcuite za kvalitet. Sve drugo je mnogo losije resenje.
Ljubinka Sreckovic
Sto se tice Volvo vozila, sve je veoma bitno da se uradi na pravi nacin. Druge stvari onda i nisu bas toliko bitne.
Petar Jankovic
Sto se Volva tice, samo mogu da kazem da ovo mou da budu bas onako dobri i kvalitetni delovi.
Nikolina Pantelic
Sto se ovoga tice, slobodno mozete da ga bacite ili prodate cim pocne da se kvari. Veoma je ovo skup auto za odrzavanje.
Ivan Stojanovic
Ako vec planirate da kupite polovne delove za Volvo, onda je u svakom slucaju najbolje da se po tom pitanju odmah predomislite i da kupite polovan deo.
Jana Stankovic
Ukoliko su vam potrebni kvalitetni polovni delovi za Volvo, samo treba da posetite optad Cerak i da se bas na njemu licno opredelite za kvalitet.
Biljana Brankovic
Volvo je veoma kvalitetno vozilo a veoma povoljne delove za njega mozete da pronadjete na auto otpadu Duja.
Marko Petrovic
Volvo je inace poznat po veoma kvalitetnim polovnim delovima, decenijaam u nazad. Medjutim, cini mi se i da su se i oni u poslednjih nekoliko godina pokvarili.
Dusan Markovic
Naravno da se mogu pronaci kvlaitetni polovni delovi za Volvo u Srbiji (Beogradu). Prosla su vremena kada je Volvo retko ko vozio. Sada je ovo marka vozila koja se cesto moze videti na nasim drumovima. Zbog toga, nije ni previse tesko doci do rezervnih delova.
Petar Jankulovski
Nisam siguran gde bi mogli da se pronadju kvalitetni polovni delovi za Volvo vozila. Licno, znam da auto otpad Nesa sa Cukarice ima u svojoj ponudi veliki izbor rezervnih delova. Zbog toga je najbolje da posetite taj otpad i licno pitate sve sta vas zanima.